17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Избирaм - цар на България.

Избирам - да се мажа с плажно масло на Малдивите и да ми плащат за това.

За съжаление университетът ЮЗУ е мъртъв. Няма живот в него. Като зомби е! Това ръководство е позор за целият град, за съжаление съвпаднаха тези години и с недоброто ръководсво на града. Истината е, че всичко трябва да започне от нулата. Опозориха десетилетия работа на достойни хора с поведението си! т.нар. ректор не е бил на нито едно събитие в града по каквъто и да е повод. Хората не го познават дори в града /с изключение на тези, които го виждат в караваната на Кончето с другите мислители на по чашка/. Ако има капка достойнство в този човек и ако е вярна информацията за констаттациите в доклада той трябва да си подаде тържествено оставката на 12.05.!!!!! И то да е доволен – оставя в университета цялата си рода – синове, снахи, балдъзи, слуги, ратаи и т.н./. Тъжно е) Вече шест години само краде и назначава родата в ЮЗУ - – синове, снахи, балдъзи, слуги, ратаи и т.н. Изгони или пенсионира всички достойни - знаещи и можещи преподаватели от ЮЗУ. За да остане незаконно на поста ректор като пенсионер да краде като за последно....

СКАНДАЛ! Ректорът на ЮЗУ си гласувал 110 000 лв. бонуси. През 2018 г. и 2019 г. ректорът на Югозападния университет проф. Борислав Юруков е определил допълнително възнаграждение от 110 000 лв. сам на себе си в конфликт на интереси. Това е заключението от проверка на просветното министерство във вуза от август-септември 2020 г. Одитният доклад на МОН, поискан от “Сега” по закона за достъп до обществена информация заради сигнали за нередности във висшето училище, изобилства от нарушения на ръководството – раздаване на бонуси за милиони на преподавателите без критерии, невземане на задължителен отпуск, липса на ефективен финансов контрол и др.

Кога крадецът и лъжецът Юруков ще отчете откраднатото от ЮЗУ – 110 000 лв. само за година и половина сам си е дал награди и бонуси, а за другите две години и половина от първия му мандат колко открадна??? На Шайката около него Марин и Миланов - агент на ДС колко раздаде??? И за да си осигури незаконния втори мандат като пенсионер раздаде 3,6 млн. лв. на послушковците декани, ръководител катедри, за да принуждават да гладуват за Юруков, а за обикновенните служители и преподаватели – няма, замазваше им очите с по 100-300 лв. Герб си замина, ред е на Министъра -Вълчев, Ахладова, Гешев и Юруков е пътник към централния затвор….. Как има още очи да се показва този некадърник,незаконен ректор пенсионер на 67 г. и плагиат, без нито една самостоятелна публикация за целия си професионален път от 1981 г. до сега. Страхотен пример за младите преподаватели и студенти. Асистентите в ЮЗУ имат повече публикации с импакт фактор и импакт ранк от него, от доценти, професори, шефове на катедри, декани и зам. декани, ректор и зам.ректори, но не могат да израстнат защото не се примиряват със случващото се в университета? Надявамесе, че скоро подопечните на докторант Гешев ще изпълнят служените си задълженията и ще се самосезират.

Реалността е, че цял живот се учи. Теоритичната подготовка е важна, но практичната и имплементация е това което генерира доходи. От тази гледна точка помислете - защо лидерите на университетите дрънкат клишета? Защото знаят истината, че над 80 процента от това, което преподават е плява и схема за усвояване на капитали от родителите. Имайки предвид тези факти е желателно да сте наясно, че дипломата ви играе роля на "социална валидация". Малцина са местата, в които това не е факт. Може би ако учите медицина. В останалите случай, най-важното е да сте фокусирани в натрупване на опит в специалността, която избирате. За желаещите индивиди с рационална мисъл винаги има пътека да намерят работно място, което да им даде тази възможност. Илюзиите са скъпи. Реалистите оцеляват.

Мафиот-порно-звезда - това е професия за истински мъж! Биеш, грабиш, крадеш...

Към младежите тепърва навлизащи в реалния живот. Винаги дефинирайте ясно целите си. Проучвайте детайлно обектите и субектите на вашите цели. Подгответе се много добре теоритично и практически за летящ старт за превземане на набелязаната цел. И на края имайте вяра в себе си и не допускайте колебания.

Ако мислиш, че някой те разбра! Името на всички щеше да е Доналд Тръмп.

При тези работодатели мафиоти и мародери и основна дейност - престъпна, не знам каква е тази професия за нормалния човек.

ЮЗУ - университетът на Пеевски и още банда некадърници. По-зле са от Симеоново, но не толкова зле като Библиотекарския на Доган