Иван Цанков: Работим по всички варианти за запазване на комплекса "Марица Изток"

Фокусът в дейността на AES България ще продължи да бъде стабилността на българската енергийна система

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Господин Цанков, зелената сделка на Европа има голяма обществена подкрепа,...." очевидно това е репортаж от някоя паралелна вселена. Другият вариант е либералните аристократи просто да не си смятат за част от обществото, нас обикновените граждани.

Ток от АЕЦ 60 лв/МВч Ток от американска ТЕЦ като тази 200 лв/МВч, с емисиите 320 лв/МВч. Жертви на мръсен въздух от АЕЦ - няма Жертви на мръсен въздух от ТЕЦ - 6 000 българи според СЗО (40% от общо 15 000 жертви за България) И това американско мекере иска още да ни грабят и убиват американците.

Видяхме как работите, ако действията ви са като с кораба край Яйлата.... Управлението на Радев определено трябва да влезе в учебниците

Внимание, ГЕРБ ТРОЛ

Какво ще го правим този въглероден двуокис, който ще се улавя? Временно съхранение, а после? Използване, къде? Как ще се осигури безопасното съхранение?

комбинация от фактори ? работещи в полза на олигарсите със съдействието на институциите как се нарича ? далавера , или грабеж ? и EU щял да компенсира потърпевшите , как ? като извади още един залък насили чрез инфлацията

"Господин Цанков, зелената сделка на Европа има голяма обществена подкрепа..." Как може интервюто да съдържа въпрос, в който има ЕДНО ЛЪЖЛИВО ТВЪРДЕНИЕ?! Къде я среща тази ГОЛЯМА обществена подкрепа? Някой ПИТА ли хората за т.нар. "зелена сделка"?! Просто зелените талибани, подклаждани от финансовата олигархия искат да усвоят едни огромни милиарди.... Срам за журналистиката е това интервю!

Коприва ли ще садите?!

Незабавно спиране на тецовете,които нямат модерна пречиствателна станция.С тези пушеци тока стана 40 стотинки.

Колко си прост сам не знаеш! ТЕЦ-овете са толкова модерни, че филтрите им улавят ВСИЧКИ отровни газове... Отделят само СО2 и водни пари.. Отровните газове, които катуните изпускат и баба ти на село са повече от тези на ТЕЦ-овете. Ма откъде толко акъл у тебе, че да правиш разлика между отровни газове и СО2?

Кретен. Поредниямкретен в България. Трябва да се види какво ще правим след като ги затворим ТЕЦ-овете. Трябва това да се мисли. А не как да шикалкави. Пълен цирк е държавата ни.

Както каза една жена по време на протестите зимата на 2012. " С тази ваша зелена енергетика посиняхме от студ"

Единственият вариант да има някаква промишленост и животновъдство е вън от ЕО. Другите варианти всички минават пред една и съща точка: избиване на българите с мизерия и ограничения.

За жалост си 100% прав. Работих навън имах и колеги от Мароко, Либия, Тунис и всички помнят нашето месо, зеленчуци, лекари и учители... Сега сме аут от всякъде.

Като наближат избори, сите работим та пушек се вдига.... Га вземат кокала.... Ела ми припомни кой беше...

Ха ха ха, а бе цървул що не идеш в Кремъл да кажеш лично на Путин какъв е? Или само тук си бабаит... Ха ха ха

Да ми дойде той бе! За страшен ли го мислиш, това педалче хипофизно, дето само на ПР го правят да се прави на каратист.

Кой си ти бре оръфляк мизерен, теб дори чивек не си струва и да те заплюе, той иска Путин да му иде на крака. Страхливи плъхове сте всички от гей дружинката барабар с Щерев, Павел, Майора и тн. Ха ха ха

Горенето на природен газ и др. е инвестиция без бъдеще. Водорода изглежда доста опасен. Изхода засега е в АЕЦ. Всичко друго са пари на вятъра, които ще се плащат от българина.

Да не си мислиш че урана няма да свърши?

Торий е решението. С така наречените бреедърс реактори може да се “изгарят” плутонии уран 238, и всякакви други отпадни продукти от текущите поколения реактори. И най хубавото на ректора с торий е че отпадните му продукти са само два с много малък халф лайф около 30 години