17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То като оня виц : Заю що трепериш, бе? Ами, Лъва първо къса... после ги брои. "Източник от испанското правителство каза още пред агенцията, че яхтата ще остане арестувана, докато испанските власти не потвърдят собствеността й и дали е в списъка със санкции."

Усещате ли как истинските кукловоди им прибират играчките на тези дето ужким са милиардери.Що не организираха добри адвокати, съдебна защита и прочие- нали имат пари,власт и влияние? Нали като имаш пари си недосегаем, записал си се в масонската секта,имаш незнам си каква степен на "посвещение" навсякъде вратите са ти отворени.Какво стана бе как така безропотно им конфискуват сибствеността на тия "олигарси".?

Може ли властите в БГ да арестуват на тъста ми талигата, щото женътъ мъ би по главътъ оня ден.

Какво доживях, комунистите да защитават милиардерите олигарси.... Накъде отива този свят!

То за туй запада ухажва, дундурка, отглежда и коленичи през мирно време пред олигарси и диктатори, щот ги захранва с кървави кинти съдрани от бъдещите колонии. Когато стане неттъмен и им конфискуват кинтити щот били тирани, олигарси, терористи, и с тези крадени кинти спретват едни цветни революцийки като олащат на собственото си ВПК и дават даром оръжия на революционерите за яки граждански войни само срещу 15-20% лихва. И воала новата съдрана колония с овце е готова в налипност. След туй едни милиарди с срок 50 г и безбожни лихви докато се изцеди всичко и после в коша ка пут. Това е милата лмбима, примамлива западна демокрацийка за офце.те.

Утре вашия дом ще бъде отнет - въпрос на време е . Изобщо не сте наясно какво ще се случи в тая Демокрация !!

Да, бе, не сме наясно ние. Все едно не виждаме какво правят BlackRock и Vanguard... Всичко свърши и който ял - ял... You will own nothing and be happy. Пък който не е щастлив - в лагер за превъзпитаване. Руснаците са изостанали мужици, спасили Европа от монголите с цената на собственото си забатачване. В резултат на това, нищо не са измислили те, вкл. комунизма, лагерите, олигархията и т.н. Всичко това са западни изобретения, просто намерили благоприятна почва там, но които ще бъдат внедрени скоро и на Запад.

Руските богаташи и народни изедници си харчат милиардите в западна европа . Но какво остава за трудовия руски народ.....

Истински демократи. Свобода на мнението, на капитала, на бизнеса. Не е като в скапания тоталитаризъм да ти национализират собствеността и да ти налагат какво и как да се държиш. I

I Love West

Много си в заблуда. Добре че на твое име имаш само заемче ....

Що ми се струва, че рашките нема да останат капо и ше арестуват дедетина яхтени пристанища тук там, а след това ще имажразмяна на яхти и кораби?!

Колко яхтени пристанища има в Русия? Колко чужди яхти стоят в руски яхтени пристанища?

Даааа, лошо

Реално това са руски пари наляти в имоти и яхти, завинаги загубени за Русия. Олигарсите трябва да се научат да ре-инвестират в самата Русия.

А би ли им обяснил какво да правят с парите си в Русия? Би ли ми обяснил на мен защо семеййствата им живеят в чужбина. На всички. Защо не искат да са в Русия?

като начало - климата в Европа е много по-хубав, има чудесна природа.

Запада е по продажен и за тях всичко е позволено на Запад. Сега да ти наливам акъл, няма смисъл.

квалифицирана прислуга.

Милите руски милиардерчета, до един си накупили имоти в западна Европа, закотвили си яхтите в топ европейски пристанища, децата си ги изучават в университети от Бръшляновата лига... Къде им е патриотизма? Къде им е любовта към родината, която така добре ги храни? Защо не си купят вили в Перм, защо не си закотвят яхтите във Владивосток или в Баренцово море? Защо ходят на ски в Алпите, а не в Урал?

Да не мислиш че нямат други имоти в Русия и си купуват само на запад? смях

И колко имат в Русия - я дай инфо. Гледам Абрамович не се прибира много в Русия... А, децата им не искат и да чуят да стоят в родината. Сега, като няма Инстаграм и другите простотии - още повече

Руските олигарси са новоизлюпени богаташи и довчерашни номенклатурчици - първо поколение крадци. Нямат ниво, нямат класа и затова са толкова елементарни. Друга са си западните олигарси, пирати и аристократи, започнали още от холандските корпорации преди 4 века, дето са върлували из океаните. Прототипът на капитализма е Нидерландската западноиндийска компания, барабар с частната й армия, пиратството и спекулата. Онези от векове крадат, перат и укриват по офшорни зони, които в момента се контролират от наследилите ги международни крадци - анголсаксите. Имаш ли бегла представа какви трилиони са укрити по островите на баба Бети и колко още прииждат всеки ден, вкл. и от тези руски олигарси, наред с наркобарони и американски олигарси, пред които руските са провинциални играчи?

руското трол защитава олигарсите..... смех

Да отнемаш имущество без съд и присъда е тежка форма на цинизъм и робовладелска диктатура.

Тъп, по-тъп, руски трол! Запорирането не е отнемане!

Тъпият си ти няма законово основание за запор. Няма престъпление....

А обясни ми защо Америка не прави запори и не блокира сметки, а само европейските дебили?

Хм.. Я да видим Едни шофьори на камиони излязоха на протест. Моментално демократична Канада заплаши че всеки които им съдейства или включва в протеста ще бъде арестуван. Същите демократични властващи, пратиха полицията да им изземе горивото от резервоарите, гориво което шофьорите са закупили със собствени пари! Като в добавка, една креслива лелка заплаши, че щели да им отнемат лоицензите за превоз, шофьорските книжки и т.н. Също така, в америкаснка платформа за набиране на средства за каузи, излезе съобщение че събраните за шофьорите средства ще бъдат преразпределени към други каузи!?! Ти да видиш.. Добре, че бе канадец имаш голяма адвокатска кантора в щатите и заведе дело в щатски съд че това е незаконно и за сега остана на хартия идеята,че парите ще бъдат върнати на далите ги ама остава едно "може би". Нещо за политиката на Фейсбук , които открито декларираха, че постове насаждащи омраза и подтикване за физическа саморасправа с руснаци няма да бъдат трити, обаче а си побликувал пост със съмнение във Фалчи, ваксините, против LGBT или Black live matter и веднага поста ти бива блокиран!!! Случайно уважаеми да си видял какво една бабка от сенаторите в Щатите предложи - да се наложело контрол над цифровата валута в щатите и даване повече права на ФЕД да контролирал тази дейност ... Каква бе до скоро политиката във Франция и Германия по отношение на маски и вечерен час? Демокрацийка нещо? Права на личността... Запорирали били яхти и активи в Испания, хубаво ама какво общо има Испания в тоя конфликт в Украйна? Къде баха тия "демократични солидарни европейци" и техните "партньори" когато Каталуния направи референдум за независимост? Какво направи Испания? Не пратиха ли военните? Или и там Путин бе виновен.. Колко е хубаво да яхнеш вълната и да обиждаш всеки мислещ на руски трол. Преди който коментираше погромите над Сиатъл и Атланта от ония маймуни, моментално бе обявен за расист и защитаващ фашизма. Който се осмели да разсъждава над ставащото с ваксини и санксии бе антиваксър, който си помисли да попита открито защо в момента едни от най-големите частни оръжейни дилъри снабдяващи Украйна и войните в Йемен е евреин моментално е ксенофоб... Алооо, извади си главата от задника!

Бе, Джастин обяви извънредно, т.е. военно положение и парламентът го подкрепи, след което с конна полиция стъпкаха част от протестиращите, а на повечето ритуитнали постинг в подкрепа на протестиращите им ходи на крака полиция в къщите да ги предупреждава да не се повтаря, че иначе я бизнесът им ще пострада, я децата им ще бъдат взети от социалните, за да ги "спасят" от родители с неправилни възгледи. Има ги в ютюба сума такива - собственик на заведение е навестен от полицияjd, да му правят инспекция на заведението, щото бил писал неща в подкрепа на камионджиите, примерно. И като не ги пусна, първо го плашиха, че ще разбият стъклата, за да влязат, ама се удържаха и казаха, че отиват да викат здравните власти да му правят санитарна инспекция на заведението - ха, ха. Това, което се случва в момента е гражданска война между световните крадци. Все едно като в един мексикански картел започнат вътрешни противоречия и да се трепят, разни такива либералчета, като пишещите тук да заобясняват, как едната враждуваща фракция били добрите...

ДО :) В САЩ нямало запори и не блокирали сметки? А кой мислиш, че запорира резервите на Руската централната банка?

Едни ограбвачи седнали да ограбват други ограбвачи в името на мира. То в името на мира камък върху камък няма да остане. И сега яхтата испанците ако нея върнат позлатена знаят ли колко испански яхти ще се изпарят? Нещо юдеомасонските медии много погрешен облик са изковали на Русия, че е бедна и слаба държава, по роднинско рептилска линия си въобразиха че могат да бутнат мечката и да си поделят златото. Да ама не, Путин засега все още набира маркерите за ответния удар, нека всички си покажат рогцата и всеки ще си получи своето според приноса.

Че е бедна държава Русия - бедна е! Това е известно. С изключение на 100-150 милиардери, всичкото останало население е бедно. А в последните дни се видя, че също така е и слаба!

С тези прродни ресурси бедна, я пак.Мисли като пишеш пропагандните си нелепости...Точно заради руските природни богатства са всичките войни през вековете...Френкия късопишльовец Бонапарт, немският живописец Хитлер си счупиха главите сега е ред на всички вкупом фашито зеленски и уродити скрити зад зад него евреските мърши сащ-исани и жалко брити...

Затова през лятото най-луксозните хотели и плажове по света са пълни с руснаци, от бедност ще да е.

Всяка държава с толкова рязко разслоение на обществото е слаба. Натам с бодра стъпка вървят и САЩ, които в момента довършват остатъците от мърдащата средна класа и ще се наредят до Русия с 0,01% ултрабогати, 1% обслужваща ги придворни и останалото - паплач. Закономерности...

Смехурко, това че една държава има природни богатства, не я прави БОГАТА! Примери: Нигерия има едни от най-големите запаси от нефт в света! Сингапур няма нищо, внасят даже и питейната вода! Въпрос: Коя е по-богататадържава?

На въпроса, коя е по-богатата, отговорът е "зависи". В момента както се бараме за постиндустриален свят с превес в икономиката на сферата на услугите, тези с ресурсите са в дъното на пирамидата, а отгоре са онези с "финансовите" услуги. Утре като нещата загрубеят, да видим западняците какво ще ядат, като съвременното интензивно земеделие без азотни торове просто не работи. Тогава да ги видим как се ядат услуги. И да ги видим откъде ще влачат стомана и цветни метали, а за редките да не говорим. Колко ти е акълът се вижда от примера със Сингапур. Това да не си мислиш, че е самостоятелна държава, бе?! Изнесен аванпост на британската перачница. Все едно да ми дадеш за пример Кайманите и колко пари има в техните банки - ха, ха. Сингапур е източното Лондонско сити, ама ти откъде да си наясно с тези неща...

От народ който не е минал през епохата на ренесанса,просвещението и реформацията нищо не става!Само паразити и крадци.

Какво са виновни олигарсите,те са избягали в чужбина от Путин.

ЧЕМЕЗОВ НЕ Е ОЛИГАРХ! ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК Е!

Путин трябваше да достави оръжие на каталунците :)

И ако това не е пиратство! Значи всеки , който реши, че някой е приятел на недолюбван държавен ръководител може спокойно да вземе на абордаж собствеността му!!! Алоооо! Нещо за неприкосновеността на свещената частна собственост, което уж е основен постулат на съвременната демокрация?!? Или веднага ще ревнат политкоректните полуидиоти, дето искат централния булевард на София да се казва "Свободна украИна", че това било икономическа мярка срещу агресора? Е да де, ама частната яхта на някого, пък бил той и приятел на Путин... И то при положение, че този някой нито е съден, нито е разследван дори.... Абе защо не вземем за национализираме няколко мерцедеса - собствениците на концерна са били приятели на Хитлер!!!!!

Не му е взета а запорирана. За сметка на това Путин казва, че ще национализира, което вече си е отнемане завинаги.

Чебурашки, що така ревете, бе?

абе мишка, каква собственост ? а те кво прават в частна Украйна ? Мишок

Каквото и синът на Байдън, пари. Що не ревеш срещу него бе фекален съсел ???

Как какво трепят нацисти и унищожават тайни биолаборатории.

Точно за такива полуидиоти като теб говорех! Тъпите ви кратуни така и на проумяха, че отношението към войната няма нищо общо с бандитизма и престараването на политкоректната сган! Това е същото малоумие като това на "Сиела", дето решили, че в знак на съпричастност с украинците спират издаването на руска класическа литература! Дори и комунистите през 45 не са си и помисляли да забраняват Гьоте заради Хитлер! Това нищо ли не ви светва в празните муждоушия бре! Не се ли усещате, че това си е чиста проба комуноидно-фашистко смазване на всякакви права! Мишкувай си сега на воля, щото това ти позволява собствената ти безгръбначност!

С това си действие испанските власти тотално нарушават човешките права и погазват всякакви нормални закони...В какво престъпление точно е обвинен, че е руснак. Това е диктатура и испанската хунта да бъдат санкционирани за беззаконие и нарушаване на човешки права. Защо не се сакционират сащ-исаните бизнесмени при ежегодните им агресии и бомбандировки над суверенни държави, далеч от техните граници...Питам за един приятел...

Аууу, възмутени ли сте кхмерове?

Знаете ли значението на думата която сте употребили, кхмерове или дежурния офицер по пропагандата ви я написа ????

Тролчета, спрете да ревете! Запорът не е отнемане! Като паднат санкциите, си го получава имуществото. Само ТРЯБВА да докаже, че парите НЕ СА крадени! А това за Чемезов и хора като него ще е МНОГО ТРУДНО! Защото той не е олигарх, бизнесмен, предприемач, борсов спекулант или нещо такова. ТОЙ Е ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК, НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА!

И запорът е незаконен, няма престъпление, а по време на запор се нанасят имуществени и неимуществени щети на собственика , и за това си незаконно действия испанските власти ще плащат законни съдебни обещетения...И единствената институция , на която дължи обяснение за произхода на парите е руската прокуратура и руските финансови институции...Надявам се смяната ти да е приключила, да си взимеш дребните центове и да се куртулисаме от нелепите ти писания...

Ей, финансист недоучил, запорът е страшно нещо и чрез него се фалират и прибират фирми на поразия, особено у нас, в Русия и т.н. - запорираш сметките на някоя фирма, възбраняваш имуществото й, докато "тече следствието", тя изпада в неплатежоспособност, банките й цедират задълженията на "наши хора", които веднага й напукват изпълнително дело и разграбват каквото могат на безценица. След време седствието се прекратява без да се стигне до дело и готово. Колко тярбва да сте тъпи, за да гледат на света в черно-бели категории - Путин е лош, западняците са добри... На тези нива, всички са боклуци. Все едно, при бой между мутри, едните да са добрите - ха, ха. А тези испанци нямат ли каталунци да бият, че се хванаха с яхтите? Явно им е скучно напоследък... Иначе, га разните холандски и прочее корабостроителници сковаваха тези яхти за по половин милиард, парите тогава не миришеха...

Запорът е на база действащо законодателство в страната, където е собствеността! Да си беше държал яхтата в Новоросийск! Пак там (в страната-домакин) ще се доказва и произхода на средствата. Който произход е недоказуем, защото ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК няма как да има такива средства.

До Един друг Какви фирми, какви фалити те гонят, приятелю? СЕРГЕЙ ЧЕМЕЗОВ Е ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК! НЕ ПРИТЕЖАВА ФИРМИ!

А, бе, смешник, тая яхта да не е регистрирана на домашния му адрес в Москва, бе?! Олигарсите да не са измислили офшорките и shell companies, бе? Наредили са се на готовата схема на британците, по която работят всички наркобарони, африкански диктатори, висши европейски политици и най-вече американските олигарси. Я кажи Клинтънови как станаха мултимилиардери, като са просто едни юристчета, висяли на изборни длъжности? Всичко е готова схема за изсмукване на света, а сега сме свидетели на малка гражданска война в тези среди. Ако не разбра, говорех принципно и те репликирах на тема, че това било САМО запор. Егати самото... Като са толкова ербаб на тема кой на кого бил приятел и поради тази причина бил с презумпция за виновност, кво стана с всички "приятели" на Епщайн, бе?! Там нещо запори, това-онова? Удушиха го в килията, удушиха по същия начин и сътрудника му във франски арест миналия месец, а Гилейн я набутаха в панделата да мълчи и това беше. Ха, ха, не разбрахте ли, че няма добри и лоши, бе, провинциалисти заспали. Всички са боклуци, а в момента тече разчистване на сметки между фракции в световната банда.

Добре де, на тия олигарси защо яхтите, имотите и децата им са в гнилата капиталистическа западна Европа ?

Да денацифицират запада защото са дрогирани джендъри...

За да дразнят и покажат колко струва неприкосновенността на имотите на гражданите в катипатилитическия свят.

С тези действия Западът ще стане симпатичен на брутално ограбеният от олигархията руски народ.

Путин взима и национализира - справка самолетите , ама те без части ще летят до време. Запада блокира активи и запорира Сега кой е престъпника и кой не спазва никакви закони включително и нападна с войска за първи път след втората световна война независима Украйна и ще избие десетки хиляди украинци и руснаци - руснаци биещи се за Украйна и руски войници Аз за Путин освен фиаско и катастофа - икономическа и геополитическа виждам и втора алтернатива да натисне копчето и да изпревари Хитлер и да избие след украинския още народи и да унищожи собственаъа си държава Въпроса е луд ли е или се прави на луд играейки всичкомкоз за да постигне нещо Със сигурност ще се нареди до видни сатрапи

Шизофренията ти се е обострила - бързо пии хапчетата , е после може пак да продължиш с лизането .

Mани ги тея получовеци. Бензиностанцията с ракети има БВП на Испания и шепа олигарси около путя живеят охолно в прогнилият запад. Западняците си затваряха очите защото руският народ плаща...

Решението е тотална национализация на всички руски активи в ЕС и САЩ ! Няма какво да ги галим с перце тия терористи путлеристанци !

Я пак кое дава право да се национализира чужда, частна собственост, ти за право и закони чувал ли си ??? Това е престъпление бе фекалко, това е кражба. Биологичните отпадъци от ес и сащ нямат право на тези активи. Мисли като пишеш бе малцинтвен отпадък. Предлагам демократично да ти вземем всички активи и да ги дадем на ес и сащ а ...

аз по се страхувам и опасявам да не би ударите по братската нам руска олигархия,да засегне и нашенската българска олигархия и обръчите от фирми!

Аз се сещам за Мустакатият Сърбин (банкера) и Чери Хазарта (иманяра)

Ала Пугачова се пръждосала семейно в Израел.УЖ на почивка.Щяла после да се върне.УЖ.

Правилно ли разбирам, че основа на основите на демокрацията - частната собственост, вече не работи?

Тя и мафията има частна собственост. Руски трол. Разбягаха се като пилци пипалата на путя. Но все във прогнилият запъд кибичат. Зашо не ходят в Камчатка тези получовеци?

Ей по-полека Ghost биологичен отпадък...Частната собственост и човешките права са неприкосновени. Това , което са направили испанските мърши е абсолютно незаконно. Глупостите , които пишеш срещу няколко цента са пълна нелепост. Ти малцинтвен фекалник марш при кака ти мустафа да си вземеш центовете и за сутрешна свирка- Писането и мисленето не го можеш...

Аз мислих, че законите са в основата на демокрацията. Собственост, която е незаконна подлежи на конфискация. Да отиде олигарха и да се възползва от правата си в съда ако иска. Такъв лукс няма да получи никой Руснак в Русия.

Да не говорим , че за момента не е конфискувана , а е сложена възбрана в/у нея и ще стои в Испания , докато се изясни ситуацията и.

Не, не си разбрал! Имуществото му е арестувано. След отпадане на санкциите ще му бъде върнато ... но ще трябва да докаже произход на парите, с които е купено, дали са законни и дали е платил данъци. Което за ЧИНОВНИКА Чемезов ще е МНОГО ТРУДНО! И ако не успее да ги докаже, ще следва че това са незаконни доходи и ТОГАВА имуществото се конфискува. Вот так!

Друго са си законните доходи на разни бивши американски президенти. Онези юристчета Клинтънови влизат в политиката в Арканзас с няколкостотин хиляди долара, в момента само "фондацията" им разполага с над 3 млрд. Друго са си законните доходи - "четат лекции" за по няколко милиона на явяване, получават "дарения" във фондацията и всичко е законно. Обонго и той по същата схема стана милиардер. Важното е, че всичко е законно. Тиквенико, в САЩ корупцията отдавна е узаконена и й викът "лобизъм" - K Street управлява политиката отдавна. А да си чувал нещо за "инвестициите" на фондовата борса на Пелоси, Креншоу и останалите? Гениални инвеститори, които аутпърформват пазара, все едно имат кристално кълбо за гадаене... или имат не просто вътрешна информация, ами прокарват закони и политики, от които се възползват -ултра незаконна дейност, но няма проблем. Тези руски олигарси да си били докажели доходите - ха, ха. Толкова си заблуден, че не си наясно баба Бети какви трилиони пере през осторвните й перални на разни Каймани, Търкс и Кейкос и подобни. Всичко е изпрано, центрофужено, изгладено и сгънато отдавна, а баба Бети си е взела процента. Хвани руските олигарси и крадци, удари западните лицемери и пирати.

Путинската олигархокрация ще се срине сама. На бедния руски народ вече не му остана какво да губи.

АМА ТИЯ СА ПОСТРОИЛИ КОМУНИЗМА...... Е ЗА СЕБЕ СИ ДЕ. КАК БЕШЕ ....НА ВСЕКИ СПОРЕД НУЖДИТЕ. ХА-ХА-ХА-ХА

В петък свършва агресията на окупаторите, свършват парите на враждебните държави.... Е, рубли имат

Сергей Чемезов не е никакъв олигарх! Това е ЧИНОВНИК - високопоставен, приближен на Путин (бивш негов колега в КГБ), корумпиран и, както казват руснаците, "сказочно богатый"! Само да споменем двуетажният му апартамент с изглед на Червения площад и площ от 1200 кв.м., множество вили и къщи в Западна Европа и т.н. Апропо, бившата му жена и децата му имат множество имоти по нашето Черноморие, но Българското правителство си затваря очите за руските "мръсни пари".

А с американските олигарси кога ще се разправят?

Ти,за руските и американските олигарси не се тревожиТревожи се за българската корупция,и създадените от нея български олигарси!

Използвам случая да честитя на всички новия световен ред, в който дори да кажеш и една хубава дума за Русия, ще те арестуват, ще ти конфискуват частната собственост, ще те уволнят и ще ти съсипят живота. Постиженията на създателите на свободна и демократична Европа като Аденауер, Де Гол, Кол, Тачър, Рейгън и т.н. бяха направени на пух и прах от новите неолиберални комунисти.

Единствената аналогия за Путин е Хитлер. Но при Хитлер Запада беше по-толерантен. Това си е дискриминация.

На теб кой ти е конфискувал имота, кой те е арестувал и изхрлиха ли те от работа?

В случая има кой да го изхвърли от работа. Ама за това си е виновен само той. Просто никой не иска да държи некадърници на работа. А то си я1личи от 2 приказки кой става за нещо и кой не. Да живее демокрацията!

Я гледай ти, в стара , демократична Европа запорират имущества на частни лица, без съд и присъда, без обвинение или образувано дело - ей така, просто защото е руснак и евентуално близък на Путин. Егати върховенството на закона, егати чудото......Лицемери, това ако го направят в Русия, всички ще ореват света, ама сега може....

Не забравяй, че двойния стандарт го създадоха САЩ, след което го пренесоха в Европа.

Срещу фашист,като путкин,така трябва.

Е хубаво, ама на база на какви закони, на какво основание се прави това. Това са тотално незаконни действия, това е правен абсурд! Грехът на този руснак е, че е богат, така ли. Имат ли доказателства за извършени престъпления, за други нарушения? Какви са тези комунистически методи - щото си враг на народа, щото си руснак, ще ти вземе яхтата, къщата и каквото имаш на територията на Испания , ей така, без основание , защото можем! Това е недопустимо и неприемливо!

Запор не значи конфискация ! Значи че докато тече разследването (както казваш "съд и присъда") корабът ще остане там и никой няма да има право да се разпорежда с него , точно за да не изчезне ... Ако се установи , че няма нищо мръсно около него - ще си го получи обратно ... ако ли не - тогава вече може да има конфискация.

цитат: "Източник от испанското правителство каза още пред агенцията, че яхтата ще остане арестувана, докато испанските власти не потвърдят собствеността й и дали е в списъка със санкции." Какви са тези санкции за частни лица, без да са привлечени като обвиняеми? Отделно от това - яхтата даже не е регистрирана на името на въпросния олигарх, а на доведената му дъщеря. Ама дай ще я запорираме, защото една жена ни каза, че яхтата била негова. Това са глупости и тотално беззаконие. Все едно утре някой да дойде в моята къща и да каже, че я запорира, защото аз съм бил в някакъв списък със санкциии - егати своеволията...

Русия и гражданите и трябва да бъдат изпратени в родината си. Време е да направят цивилизования си избор! Искат да са западния свят или Северна Корея! Защото не може по друг начин, те нямат партньори никъде и няма да имат, защото искат да диктуват условия на всички.

Условия се опитват да диктуват едни други, дето скоро ще бъдат изхвърлени отвсякъде. Ако не си разбрал, в Изтока започна курс на дедоларизация, в който се включва и Япония. Китай ги е изритал твоите приятели от Тихоокеанския басейн, скоро ще бъдат ритнати и от други места...Тъй че кой къде ще си ходи, не е много ясни.

Мечтать не вредно!

За чиновник има тоя.

В злобата си са готови да погазят всички закони и правила. Двулични долни и подли, потомци на убийци, пирати, крадци провели геноцид над безброй народи!

:))))

Това е един от по тихите и по малко познати "олигарси" на публиката. Срещал съм го лично. Това което публиката не знае, е че това един от хората около Путин който винаги е бил за по твърди мерки срещу САЩ и човек готов да изгуби АБСОЛЮТНО всичко в един такъв конфликт. Каквото и да му вземат няма да го впечатлят. А най лошото....е че е също и един от хората готови да натиснат червенетио копче. Хич не си мислете че взимането на тази яхта и големите му пари, ще му променят мисленето и действията!

Може и да не му пука. Ама не пречи да го разкараме от погледа си, нали?

Не можеш. Така добре сме му скрили парите ( и то само една част. Такива хора НИКОГА не разчитат само на една банка или фирма по тези въпроси) че и Господ не може да ги намери.

И аз съм го срещал лично, но бих казал точно обратното.

никой не му взима нищо. ЗАПОРИРАТ МУ ИМОТИТЕ Аре правете разлики. И 2014та беше така. НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ Е ВЗЕЛ. Както при всяко разследване за да няма далавери - се запорират сметки и имоти. ТОВА НЕ СА ВИ БОЛШЕВИКИТЕ дето приватизират. Това ЩШЕ ГО ВИДИШ СКОРО В РУСИЯ И ЩЕ СЕ РАДВАШ ДОРИ И ШЕ КАЗВАШ - БРАВУ БРАВУ... ма на това тука си се разкимтял.... да ти еВа двойния аршин.

Аз като го срещнах лични не ми направи добро впечатление. Винаги си бъркаше в носа и се бършеше в ревера на сакото.

Ако е кравар е бизнесмен ако е Руснак олигарх, колко стедолни и смешни.

А ако е от България - руска подлога!

И после се сърдят ,че Русия национализира западни предприятия, яхтата си е негова въз основа накой закон му я вземате може да го изгоните от испания но частната собственост е неприкосновена.

Браво! Събирайте яхти! Ще ги мажем на филийки като настане истинският глад!

Някой може ли да обясни какво е това "смятат че е близък до"къде отиде демокрацията къде е основния принцип "невинен до доказване на вина"........

dirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.

а кога ще конфискуват на Станишев имотите

А така... КГБ, МГБ всичко им вземете на тези отрепки!

На Толупа къщата в Барселона КОГА ?? Той също е комунистическа отрепка и е Агент Буда на ДС ??;)