Испания отново приветства туристите след повече от 100 дни извънредно положение

Вирусът може да се върне и бихме могли да се изправим пред втора вълна на зараза, заяви испанският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работя, като лицензиран екскурзовод за Барселона. Прочетете коментари на мои клиенти от линка. https://www.gidbarcelona.net/105010861084107710851090107210881080-10851072-1082108310801077108510901080.html Ще направя вашия престой в Барселона незабравим ! Очаквам вашите въпроси. Поздрави Виктор Гачуров

За ваше сведение в градският транспорт е задължително носенето на маски и на обществени места също!!! Живея във гр. Валенсия!

Испания приветства туристи, а ние приветстваме отменени чартъри.

Пропуснали сте да споменете в статията , че в "знак на добра воля и уважение, към 400 000, британци, които притежават имоти в Испания, ние ще премахнем 14 дневната карантина за британски туристи пристигащи в Испания" обяви испанският министър на външните работи Аранча Гонсалес Лайя". Така че, очаквайте нова заповед и от Ананиев със същото в скоро време., че Слънчака ще остане празен. Не зная изобщо, защо си правят труда с тези ограничителни мерки, като винаги има някакви изключения:))

Докато UK не премахне карантината за всички пристигащи на тяхна територия, испанците ще почакат малко:)

Е, то пенсионерите, които са по-голямата част от притежаващите имоти в Испания ще си постоят в летните къщи месец, два пък до тогава я, карантината , я камиларя на връщане към Великобритания.., така Испанците добре са си направили сметката , не ги мисли;-)

Факт, има много идиоти, които си мислят, че природата е състрадателна към нас и жестоко се лъжат.

Същата картинка като и у нас! Слушайки Педро Красавеца днес, все едно слушах Борисов или Конте!

на хората. Испания винаги бързо се е оправяла от кризите. Италия също - справка - подемът след ВСВ. Стига сега да не се удари на борба между партиите заради парите за възстановяване на здравната система по ESM.

"Дневник на чумавата година" - Даниел Дефо. Не, че ще се вземе под внимание де, във времена, когато много-много не са на почит четенето, мисленето и трудолюбието.

Смешник, как разбра че щели да умрът 450хил., без неговите "брилянтни" мерки?! Сега ще се моли на Севера, пак да му дават пари.... А и туристи много няма да дойдат...

от Италия. Щяха да умрат 10 пъти повече и даже още повече, ако не бяхме стояли у дома. А и у вас също. Болниците се препълниха, не можеше да се лекуват всички. Нямаше кислородни бутилки. По едно време ме събра даже страх, за кратко. И ти да си представиш, че може да те сложат на тръба за месец и половина, мисля, че няма да скачаш от радост. Всяко закъсняване на мерките беше фатално. Фатално стана за много градове в Сев.Италия, фатално е и до днес за Великобритания, САЩ.

Естествено, че ще има втора вълна. ШороШ го иска и останалите боклуци като него!

години го е искал Сорос. И 5G са имали. Та 2 години и няколко вълни на испанския вирус е имало, който е убивал с предимство деца и бременни. Иди се бори с природата, ако можеш. На природата само можем да се подчиняваме.