Инвестиции в енергийни и суровинни компании спасяват парите от инфлацията

Боян Рашев, експерт в управлението на енергията пред бизнес подкаста "Какво могат парите?"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей най-голямият специалист, виждаме много добре инвестира. В подмяна на автопарка си, и доста е тунинговал жена си муха ха. За благодарност пък тя редовно му слага рога, но пък му отиват

Пак търкалета с нещо над тях. Няма си по-сигурно от добрата стара "Буркан Банк" или стабилното "Дюшек Гише"! Между другото, чакаме си "дивидентите" от старите бонови книжки, да му мислят Хърсев от бившия "Златен лев" или каквото там беше, и останалите...

ако светът бе все още двуполюсен, както бе преди "зората" на "демокрацията" да изгрее над източна европа с "мирния преход", то замисленото "замразяване" щеше да подейства без съмнение, но точно тук трябва да се каже, че мозъците на американската и европейските хунти са замръзнали некъде около кубинската криза и не са се развили ни на йота от тогава. а никак не е трудно просто да отделиш погледа от собствения си пъп, да се поогледаш наоколо и да видиш, че картите са прераздадени наново и играта е съвсем друга. и в света на глобализЪма парите са като течност, която не можеш да я спреш да приема различни форми, пътища и течения. все пак глобалистите сами си го завреха триъгълен със своите лакоми гъзове. те не са чували поговорката: "лаком гъз - кръв сере.", а трябваше! според мен в така създадената ситуация т.нар. "запад" може да се самозамрази, ако няма как да се разплаща за газовите доставки от рашата. нема паре- нема леб! просто е, но не е за прости гейуве и други лузъри, за които единствените ценности са - как да се докопат до некое детенце за собствена разтуха, гей манифестациите, печалбата, продажбата на "ваксини" и масовото пробутване на менте - новини. и казаното до тук са все Факти, другарки и другари от отворено (откъм гъза за пари) общество, азб, педофиловеле и др., и няма нищо общо с фобии, филии, а само с поредните загуби за луууузърите, дето се пишат за "демократи", а никак не са.

Значи да купуваме акции на Газпром,Росатом и Роснефт. Предполагахме го,но сега вече е сигурно. А всички Десни и ГЕРБави роби на САЩ до преди месеци крещяха да не строим АЕЦ Белене с държавни пари,че било супер неизгодно! И Блокираха всички енергиини проекти! Сега мълчат като нас.рани.

Редовно чета публикациите на Рашев, нямам забележки, браво за написаното. Да не му пука от забележките на неграмотниците. Колкото и да се опитва да им отвори очите, те си слагат превръзка на лицето!

А познаваш ли го лично? Аз да и мога да ти кажа, че той пише това, за което има личен интерес. Ако пробваш да му зададеш въпрос, който е неудобен или с контра-аргумент, той просто не отговаря. Понякога има добри попадения, но много рядко. Особено след като все оше твърди, че света се развива супер добре и всички проблеми са били измислици... или чакай малко, вече може би е сменил плочата.

Кирчо Педераса си заформил нова комисия - Комисия за Извънредно Регулиране на Енергетиката(КИРЕ).

Скъпия ток води до спиране на електробусите и тролейбусите. Също и уличното осветление. Каква зелена сделка. Аз вече горя дърва от гората. Сега по две каруци седмично.

Не може хора, които не са изучавали технически и природни науки да дават акъл! Всичко е бля, бля за усвояване на някакви пари и с нищо няма да помогне на обществото!

Тоя некадърен експерт не може да се сети, че ако бяхме построили АЕЦ Белене, сега цената на тока нямаше да се повиши или най-малкото АЕЦ Белене щеше да печели по 8 милиарда лв годишно, щеше да спаси хиляди българи умиращи от мръсен въздух, както и сега щяхме да сме водещи в ЕС в зелената сделна и нямаше да ни праскат с глоби.

И да бяхме я построили пак тока ще се изнася и цената пак щеше да е същата. Погледнете на енергийно независими държави държави цената на тока че се движи в рамките на световните цени

Ако ще да се построят АЕЦ от Видин до Русе през метър, пак ще палщаме най-скъпия ток и пак ще бъдем най-големите мизерници. Вервай ми!

Ежемесечно инвестирам в енергийни дружества. Също така и такива от хранително-вкусовия сектор. На края не ми стигат парите със заплата, овърдрафт и кредит...

steltian

От такива "експерти"като този ще се озъбим от сметките за ток.Какви инвестиции обещава след като всички се изнесоха от България през последната година.

Няма ли да продават акции и от манастирите, сега като не си платят тока ще ги обявят на търг чси-тата. Аз и рейс от градския транспорт ще си зема и влак от метрото като ги обявят. Колко трябва да се чака за да се махнем от тази енергийна борса и да си ползваме тока който произвеждаме на достъпни цени. Нали някой не си мисли, че ще се спре и транспорт и всичко заради цената при условие че имаме достатъчно евтин ток. Киро, какво чакаш бре и поповете ли да те подгонят..

Платена статия.

Най- сигурните загуби са в този сектор, той този балон да не е вечен, пълна спекула! Виж ако някой е намерл как да складира електрическа енергия да ми се обади, ще инвестирам!

Инвестиции в енергийни и суровинни компании спасяват парите от инфлацията - всички ще инвестираме в енергетиката- а кой ще я плаща тази енергия ?!?

Да де, ама нали Борисов се похвали че е загробил 3 големи енергиини проекта.

И Канада ни копае златото... Виж смотаните сърби заради Ноле отрязаха Рио Тинто за лития им.

това е новия арт клуб в дирника. другия е за халтура, псевдоизкуство, псевдоморал и откровена порнография. този е аналогичен, но вместо на розово-дъговиден е на зеленикакъв фон.

Смешник и лобист, акъл няма, ма дава...

не спира да ръси мозък по всички възможни въпроси . Я се поразровете малко във СВ-то му да разберете откъде му е “компетентноста” за да ви стане ясно колко е в час с темите дето до втръсване коментира по НОВА тВ ! Па ако толкова ги разбира нещата до къде ги е докарал в личен план ? А ? Стига глупости !!!!

Експерти като тоя ни докараха сегашните проблеми с цените на тока и газта. И режим на тока в град, който е до АЕЦ. Такива експерти заслужават въже и нисък клон.

Питай финансовия министър. Той каза: Криптовалутите са асет.