Коментари - Интерконекторът с Гърция ще даде възможност до България да достига газ на конкурентни цени | Бизнес.dir.bg
назад

Интерконекторът с Гърция ще даде възможност до България да достига газ на конкурентни цени

Уникален проект, който осигурява 100% съответствие с всички европейски екологични и социални норми

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Интерконекторът с Гърция ще даде възможност до България да достига газ на конкурентни цени | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, и този интерконектор е само едно от изключителните постижения на "лошия" Борисов.

Шило

Сериозно? Айде, бе! А бе, Теди, кво стана с Набуко?

Шило

Къде е? 200 км. газопровод е иначе. Целият.

Въпреки трите мандата, големите приказки за диверсификация, както и учтивите напомняния на западните партньори Борисов не реализира проекта за интерконектора с Гърция, същия се забавя неоправдано, като пускането му се изместваше във времето. Виж алтернатиявният проект за Южен потоко, облагодетелстващ изцяло Русия не само бе построен, но и щедро финансиран със средства от държавния ни бюджет. "Не ме гледай какво върша - слушай, какво ти прказвам!"

Виждаме .. невиждана Активност от Калинките на ГЕРБ!! Отчаяни опити да си запазят Герберастките позиции! Късно...

Ся Мунчо ще го закрие. Мадър раша ще си каже тежката дума

Цените отдавна са ясни: 2 пъти по-високи от руските. Спряхте Южен поток, платихте луди пари за какви ли не глупости и накрая пак руски газ ще ползвате. Защото е най-евтин. Германците показаха как се отстоява икономическа свобода. Ние също показахме пълен слугинаж към хамериканците. Сега купуваме руска газ с турска надценка. Това постигна за 10 години тиквун продажника.

ем хайде да видим, че засега само го отлагат...

Чакам Азерски газ вече 5 месеца и не идва. Втечнен газ от САЩ не ни трябва.

хаха нали само приказки. Обаче ТУРСКИ поток стана за нула време, нали.

точно :) тази май е за смяна

Словестен онанизъм!!! Построихме за 4 месеца тръбата до Сърбия от която България няма и долар печалба, а вече няколко години не можем да пуснем тръбата до Гърция! На всичкото отгоре 95% от капацитета на тръбата за Сърбия е даден на Газпром за 25 години и сега внасяме азерския газ през Петрич преминавайки през цяла северна Гърция! Това е огромно предателство на интересите на България и макар да смятам, че новите управници са по-зле от тези на ГЕРБ, само заради газопровода Борисов не трябва да бъде повече Премиер. Единственото му оправдание е ако от това е зависело физическото му оцеляване - което никак не би ме учудило!

Гадния Борисов какво постройка.Я да видим красавица Рундьо и неговите правителства какво ще построят

Ало, Гербаджии. Защо газа поскъпна с 18 процента. Уж диверсификация имало. Ама Балкански поток няма грам отклонение за България.

ама той не е готов, някакви приказки има тук с поредните обещания, "анекси" и "споразумения" не знам за кой път го отлагат вече. а междувременно, Турски поток вече приключи, и вече е под налягане Ха после някой да ми обяснява за приорите, интереси и т.н.

с 3 МИЛИАРДА наши пари! Алтернативата на руснаците , макар финансирана от ЕС се бави 12 години!

Ако беше реализиран Южен поток, тогава ние щяхме да сме хъб и да определяме надценки за съседи и транзити. Сега Турция определя същите неща. А Русия ВИНАГИ ще печели. Няма друг доставчик с капацитет и възможности, като Русия. Ние тотално загубихме с курвенските номера на Тиквата. Сега пишат глупости да оправдават милионите загуби.

По думите на Бай Бърборко този интерколектор е пуснат преди 1 година и вече ехей сме го избили и диверсифицирали, кви ги плещите тук

седнали и тук да си чешат езиците. Днес и Големият Зелен Чорап казва, че говорил с гръцкия мин. председател и познайте за какво - договорил газ да получаваме през интерконектора бе.

Пълни глупости.

То хубаво, че до България ще достига газ на конкурентни цени, ама до мене какво ще достига е съвсем друг въпрос.... Още помня миналата година какво големи хвалби бяха, как сме понижили значително цената на газа за България, след героични преговори на правителството с "Газпром". Не бе хвалби, не бе чудо! А после някой да е разбрал за този чутовен подвиг, какво стана, комай народонаселението за пореден път беше от страната на булката .....

Азерскио ГАЗ го чакаме от 1998-ма година.. Тогаз Бъчи Мавзолея ни го обеща.. Бочкото лани делна некаква си лентичка и каза - азерскио газ ДОДИ.. Ама Булгаргаз все с НУЛИ показва "идването" му.. И куб. сантиметър от него още няма в отчетите.. Един танкер от САЩ доди по-, по-лани.. Ама Цветелинка и сие на цената на рускио го пуснаха.. Пък и терминало у Александруполиса си е още на чертожната дъска.. И в нечии обещания.. А 2022 ей я де е.. Няма да има повече договор с руснаците. Щото те си казаха - от тогава газа ви ше е та турско-гръцката граница. Вземайте си го оттам.. От турците или византийците. Да не забравяме, че и Турскио му, пЪрдон - Балкански поток на Бочкото у нас няма кранче. В Анадола е.. Ама иначе - диверсифицираме се.. Та чак ша са осираме.. А и да си припомним - през един април по-, по-, по-, по-, по-лани.. Бочко с износ на газ от Цръното ми море са пофали, че отпочваме..

Значи да разбирам ли правилно. Ние имаме тръба с Турция. Обаче Америка иска да не я използваме нея, а вместо това да използваме гръцката тръба... която също идва от Турция. За да плащаме допълнителни такси пренос и по-скъпа газ... Американофили джендерасти, посшедници на Ристе Македониста и Иво Мравояда. Вие наред ли сте с главата?

Това платена реклама ли е?

да разбираш нито правилно нито неправилно. Ехти на кухо

Газ Маз Голям Праз За Ко ви е тая газ Га има свинска Маз и праз

Ти мислиш че това да заобиколиш стратегическите интереси на Газпром е работа от днес за утре ли? Тоя азерски газ да не е сирене в мандра. Те цените падат само от факта че тази алтернатива я има и се работи по нея.

Това хубаво, но сега на Мунчо ще му се обадят от Масква и ще му наредят да го закрие.

За осъществяването Бойко Борисов беше причината.Ако не беше щяха да видят северен,южен поток друг път....

Патко патешка,израел.египет и др.там производители лиа са водещите ,САЩ задължават европейците да си изграждат терминале/за техния газ/, да играждат за тяхна сметка инфраструктура и ще купуват с 22-26% по скъп газ.Този нтерколер не е икономически проект, а геополитически.

Абе какво стана бе???!!!! Дир.бг и троловете ежедневно публикуваха водещи новини с "мъдрите" изказвания на Бойко Борисов и Ахмед Доган, и плюеха против България!!! Сега какво стана - ден след ден нито дума от Бойко, и нито дума за Бойко!!! Какво стана ма, къде ви е бея от Банкя и къде му е султана от Росенец????

ееееееей тоя Борисво бе .... не човек а генни на икономическата прозорливост.. и международни проекти започна да прави и реализира... викаш благодарение на него има тези проекти. Палячо.

Дубай или Сърбия ... там е сигурно ... засега

Да продаде тръбите на Мултигруп .. като едно време не може ли? Тогава нали това беше схемата държавата купуваше газ от фирма частично собственост на русия, на българия и ... на Мултигруп ... големи пичове .. Бойко Рашков и тогава беше отговорен за следствието.

България е хипер богата на ГЕОТЕРМАЛНА енергия. Според международните стандарти, последната се води и екологично чиста. Съоръженията за добива й са сравнително евтини, а самата енергия би била безплатна за населението и бизнеса. Но това е една забранена тема за българските политици и журналисти.

Червената русофилска сган плюе ,как ще внасяме друга газ освен руска.

Някой журналист да го е питал това в интерес на държавата ли е и защо не разследват зависимостите? Такива неудобни въпроси не задаваха тогава журналистите ... основно ДС агенти бяха.

това с газа е ясно , но да се обоснове обединението ни с ел.преносната мрежа на гърция ! това ли е основната причина за повече от 50% увеличение на цената на тока за бизнеса ?

Газта от там ще е само с 22-23% по-скъпа от Руската. Тя пак ще е Руска, но ще има и комисионни :). За втечнената само с 25% по-скъпо ама такава е цената на "девирсефикацията" :) Най-интересното е, че Русия ще си вземе неинота а цената в повече която ще платим НИЕ / за разлика от Германия да речем /, ще отиде в големие брат и по джобовите на разни други субекти за фа твърдят ,че така наказваме Русия и вече сме независими от бея :)

Мека да победи най-добрият ! Да има конкуренция и на-евтината газ ще грее българските домове! В капитализма е така и нищо няма да го промени. САЩ вчера свалиха всички санкции срещу Северен поток 2 ,ако не сте разбрали!

Май не си схванал, че газта от там пак ще е Руска в 95% от случаите :) ... просто ще е по скъпа

тоя проект е пример как Бойко МУТРАТА играеше за Путкин - 10 години отлагаха все за следващта и си измисляха по нещо да ходи про бай Ставри банкянския мафиот?!!!

това легендата орчт русското пасольство ли е чебурашке

Айде по-бърже, че миналото лято зареждах газ на 72ст. След руско-турския освободителен поток стана 1.10лв.

ти си просто един П Р О С Т А К

ЦАР СИ БОГА МИ НА ФАНТАСМАГОРИЯТА

За най-голямо съжаление си е живата реалност :(

Всичко хубаво е направено от ГЕРБ и Бойко. Сега някакви си там си приписват заслуги. Да построят една магистрала например от Одрин до Русе с тунел под Стара планина. Бойко другите ги направи.

Ама за какво намаление на цените бленувате бре!? Ми , тя, жената ви ко казава- Ако сичко върви по план, ако тази /или друга/ пандемия не ни попречи и забави реализацията или доведе до поскъпване на проекта... ако... ако... ,та има да си чакаме по-евтин газ.

Не обвързвай ОПГ ГЕРБ с Русия. ОПГто е толкова бясно Русофобско,колкото сте вие, нескритите агенти на чуждата държава САЩ.