Инфлацията в Русия достигна 7-годишен връх

Поскъпването рязко се е увеличило през последните седмици най-вече заради наложените санкции от страна на западните държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо се занимаваме с инфлацията в Русия! То ясно, че е слугинаж, ама... Що не отбележим рекордната инфлация в Германия? А инфлационната пързалка, на която сме седнали ние?!? Тръгнали Русия да обсъждат! А стига вече! Нали преименувахте "Драган Цанков" на "Героите на Украйна"-стига толкова лизане на задници!

У нас е поне 25 процента. Както е тръгнало, в големите градове скоро няма да може да се живее.

Можем да се „гордеем“, че и ние сме „дали нещо на света“(разбирай ЕС) естествено в традиционно най-силната ни сфера - на слугинажа! За съжаление, вече не сме фаворити и в тази област, защото изключително успешно (чрез санкциите) ЕС потвърди принципа на шопа: НЕ САКАМ Я ДА СЪМ ДОБРЕ! САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ! Я ЧЕ СИ ЗАПАЛИМ КЪЩАТА, ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНИКА!

Mай точно на Фашистан сме я дали, а на ЕС все още за склонената главица. Ако бяха истински мъже - отдавна да са скъсали връзки с тези фашаги, а не да им купуват стоката щото била 10% по-еФтина.

Ти не би го направил ако съседа ти избива жени и деца в чуждия имот. Нали? Склонена главица... Мдааа

20... 20... голяма работа. Важното е че ЕС има 11%

Мога да ти кажа, че в провинцията се живее не по-зле отколкото в София. Стига да не те мързи.

Европа е във война от 2014 г., не се заблуждавайте. Тогава Путлер я започна открито, но подготовката му течеше от преди това. Турски поток, Северен поток - все средства за изнудване на Европа и опит да я обезсили, когато започне да анексира чужди територии. И проработи - донякъде. За Крим, Европа го погали с перце. Само че наглярът прекали. Оттук нататък Русия си ускори пътя към стеана от третия свят, страна без бъдеще, страна на бедност, глад, убийства.

Sofiaone

ММ, новината не е съвсем вярна, но не по причините, които си мислиш. Реалната инфлация там е много над 20%, това са розовите мечти на подлогите на Путин. Огромно количество стоки от първа необходимост вече липсват и изобщо няма внос, не се и очаква такъв. Всички тези стоки - техника, части, дрехи, козметика, оборудване и каквото още се сетиш вече се намират само на черния пазар, на цени надвишаващи два и повече пъти стандартната им цена. Въобще се чудя, има ли хора които вярват на руската пропаганда и дали са с всичкия си? Спомнете си тук в годините на комунизма, когато беше пълна мизерия и посредственост какви гръмки доклади и справки за фантастична индустиря се спрягаха...

Тази новина ми харесва.

Пълна манипулация на ДИР БГ кой знае от къде е тази снимка ! Същата снимка я използват многократно ! От русия идват зърнени храни както и енергията Газ Въглища Петрол !

Смятай, ако официалната е 16, колко е реалната. 100-200%? На някои стоки и повече, а на сруги - безкрайност, защото просто ги няма. Рублата всъщност струва МНОГО по-малко, отколкото Банк Росии фалшифицира.

А бе поне ще им е топло следващата зима, а и няма да му мислят много за тока, със сигурност и колите ще си карат.

А у нас? 11% годишна инфлация = 20 годишен връх! За статията народът е казал: "Плаче на чужд гроб"!

У нас „само“ 11% годишна инфлация, ама според ОФИЦИАЛНАТА стъкмистика. А РЕАЛНАТА ИНФЛАЦИЯ – 25%! По стара традиция пак гледаме в чуждата паница.

Носиш един чувал рубли и си купуваш един хляб и един квас. Друго и без това няма.

За мнозина ситуацията изглежда така , че Възраждане е добре да управлява. Възраждане ако управлява ще ни натресе турска зависимост вместо рекламираната независимост. А в благоприятна ситуация и откъсване на половин България. Няма държава в Европа , която да е независима а камо ли най-слабата държава от ЕС. Илюзии за наивници.

руски человек гледа цени в магазин, долар пада, цена расте https://www.youtube.com/watch?v=PAv_YhDDnsM

1 чушка, долар и педесе, шампоанче само за 9 долара, Крим наш

Руски онлайн магазин. Шампоан Нивеа (уж са изнесоха) е 300 рубли за 400 мл. По днешен курс 6,39лв. В български онлайн магазин е 7,60лева, същият! В БГ е по-скъп от Русия бе, смешник !

За тези, които искат да се уверят: https://market.yandex.ru/product--nivea-shampun-ukhod-siianie-i-zabota-s-mikrochastitsami-brilliantov/1813718945?glfilter=24139073%3A400~400100346967900&text=%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BD%D1%8C%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81&cpc=EzzVwbqFZvNLCXu4AbSf31xNZB9EogidHapwUTatZ2rbGMKr7jV0YuGycGFP0Snr2pnG63pYcF-ksrYGcNLsO7fTIV2GER0Ce6XeWOAP5gq51GJxObKhhDzHWfx2sNxjhO2CEYKesc-TEFfPSVtr-q28q4tpyzhQpjIBlvOgpiDK8g5SUsisx32&sku=100346967900&do-waremd5=ExRBv5RbUnyDmSryIk_7lw&cpa=1&nid=17437086 https://366.bg/product/nivea-diamond-gloss-care-shampoan-400-ml

Ние сме потънали до уши, но се смеем на руснаците, че са потънали до глезените.

Къде си потънал до уши бе? Знаеш ли как живеят ватенките извън Мацква и Петербург?

А тук как се живее извън София?

руски человек решава да си вземе китайска братска кола, каква изненада братски китайска кола вдигнала цени също https://www.youtube.com/watch?v=NrPng9q-7yg

По голяма глупост не бях чувал. Аз живея в Русия и мога да кажа, че подобно нещо няма. Това е фейк новона. В магазините всичко има на нормални цени. Например олиото е 2лв.

Аз живея на Луната и нямаме магазин.

Живееш ти до клавиатурата зад руското посолство :)

Гледах снимки от няколко магазина в Москва. Рафтовете са пълни, има всичко включително и захърта им се е е появила. Инфлация имат, вероятно по-малка от нашата, примерно 5% (просто гледам как долара пада всеки ден на борсата), а те си произвеждат земеделска продукция.

Нашите плужеци пак злобеят, а не си виждаме осрания гъз. Всичко драстично поскъпна, по магазините не могат да сварят да сменят цени, а нашите тръгнали да се присмиват на Русия. Те са по-добре от нас.

Това което не може Хитлер, Путин го прави. Няма по-мръсно,подло и противно животно от руснака! Най-добрият руснак е закланият! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ!!

Тази година под 30% инфлация няма да е... Много е вероятно и да фалира Русия тази пролет. Иначе очаквам Украйна да си върне Харков и Мариупол.

а в Германия 50 годишен рекорд. Нещо пилаем срещу вятъра за едни отворени наци укри. Аз повече не искам да им сърбам попарата. И на тях и на джендърите от ЕССР. Само Възраждане!

А така сега Пуши Курац,Блад

То и при нас е така. Коли има, а пари има ли..

руски человек гледа автомобили https://www.youtube.com/watch?v=NjF78Gi2los

Дайте да видим как е в българските салони на мерцедес и волво. Опашки, вероятно има. Иначе, в магазина на Рено си има хора. Даже две каки га че ли подписваха нещо. Вижте, Русия ще си насее пшеницата, слънчогледа. Ще си добие нефт, газ. Имат си желязо, ще си направят арматура. НИЕ ТУКА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? БЕНЗИНА ЩЕ Е ПО 5 ЛЕВА, ОЛИОТО ЩЕ Е ПО 8 ЛЕВА. ЖИЛИЩАТА СА НА ЦЕНА, ДЕТО НЯКОИ НЯМА ДА ЗАРАБОТЯТ ТОЛКОВА ПАРИ В ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ!

Във война няма печеливши, който си мисли друго е доста заблуден...

Това го кажи на янките!

Те янките наредиха на Путин да нападне Украйна ...

руски человек с калкулатором https://www.youtube.com/watch?v=vZfuKQcZIO8

Първо, какво го интересува обикновения човек инфлацията в Русия?! И второ , тук като няма санкции то същото.

Спестил си 15 000 рубли за да заведеш семейството на море в Турция. След рязката инфлация покупателната способност на тези спестявания спада до 10 500 и вече не са достатъчни за почивка в Турция. Работиш за 3000 рубли и ти стигат за някаква храна, някакъв наем на жилище, за 500 километра на колата и курса по пиано на детето. След инфлацията от разходите ти отпадат пианото на детето и 300 километра за колата. Ако случайно се разболееш ще взимаш заем, защото лекарствата са по 3.

Нали имат жито и газ диваците. Да си ги ползват със здраве...

Смешници! Инфлацията в Европа е над 50% за първите 3 месеца на 2022г. За България някой да каже колко е? Според стъкмистиката ни 6%, а според вас?

50% хахах…

Ти щото ЕС каква дефлация го е напънала...мани...мани...бензин,газ, олио,.брашно...всеки ден ги намаляват, ама важното е,че по тв то ни казаха колко сме добре!

В Русия била 16%, а у нас сигурно е над 50%.В много страни на Европа е същото заради скъпия ток и скъпите горива. Така че не знам кой ще реве накрая и кой ще се смее. Сега като спрем нацяло руския петрол и газ и ще цъфнем и вържем окончателно. Ще е късмет ако в края на годината бензини те у нас са все още под 4лв/ литър

16% е само на основните продукти, колите например скочиха с 40%, дрехите с над 30, услугите с около 25% и тов само за месец.

а у нас намалява с 300%. Наесен ще квичите за хляб, няма да има фудпанди, доминоси, такевай , суши муши, ще се редите за хляб , особено дървените философи

А у нас да не е намаляла?

Копейкаджийски тролялеж започна да ни обяснява как ние и Европа сме по-зле хахахахаха.... Като машини по команда са хахахахахахаха

А на вас, троловете, вдигнаха ли ви надницата? Защото сега гледам по новините баба Вуна от Враца, дето живее с 400 лева пенсия месечно. И тя иска да рекламира за Козяк, ама не я пускат...

Това са си пет рубли.

Хуями да ядат, руски свини!

Ахахахаха хахахахаха хахахахаха

В ЕС инфлацията е 12% засега, в САЩ надхвърля 7-8%. За БГ е около 11%.

Верваш ли? 11% в България? Я се поогледай!

А при нас е 25% и то без да са ни наложени санкции.

интересува нито инфлацията в Русия нито в САЩ. Кажете за инфлацията в България. И какъв е курса лев към краставицата и горивото.

Не разбрах в България инфлацията 10 или 40% е?

Виж курса на рублата рублата,спрямо лева,и ще разбереш!?

Какъв е курсо на рублата соросоидине ? В началото на март достигна 120 за дойлер, а вчера се върна до 80 рубли за дойлер ! И това при положение, че им откраднаха 40% от златно-валутните резреви и са приложили всичките си възможности за цветна революция и натиск ! Какъв е курсо на турската лира соросоидине ? Четири години ги мачкат (щото не успяха с преврата) и к'во ? Турция прилича на рог на изобилието, всички заводи и бизнеси работят напълни обороти, а жалка БълХария е краставици за 6 лева, непосилен ток за какъвто и да е бизнес и с производство на едва 17% от месо и зеленчуци за собственото си население. А и д а с 44 милярда външен дълг според кокорчо, в същност истинският е двоен !

80 рубли за долар ама друг път. Какво цитираш трънския курс на централната банка - долари официално не се продават а на черно достигат и до 300 рубли за долар

В САЩ инфлацията е с 40 годишен рекорд, но това не се пише, защото е политически некоректно, нали, ДИР ?

За сметка на това анализаторите отбелязват,че Европа цъфти и всичко поевтинява.Смешки.....

Със сигурност в разчетите им е влизала много по-голяма инфлация. Онзи е шахматист от класа, а не е дъртак с алцхаймер или харвардец с купена диплома.

Мене информацията у рашките не ме интересува, интересува ме ква е в България

Преди 2 месеца телешката кайма в била беше 9 лв/ кг. Вчера беше 15 лв/кг. Това колко процента инфлация е?

Питай тоя дето почна войната,кокошко проста!?

Този дето започна войната не си наложи сам санкции. Джендърите от ЕС които наложиха санкции, които съсипват тяхното население и тяхната икономика са виновни за това ! ЛЪЖЕЦ !

Тъпак, и за телешкото ли ви е виновен Путин?

Опитват се, но ние демократично ги бием с нашите 40 %.

Само това ли измисли ватенка!?!Хахахах аххах,малко им е,още трябва!!!

На толкова сифилистици, малко русофили е нормално.

за съжаление. Без санкции. хе-хе

ние един на друг си налагаме такива. тарикатс крю

Тук в България достига е по-голям връх! А даже не сме във война! Всъщност се опитваме да се включим в нея!

А при нас...

Да, всъщност какво ме интересува Русия и нейната инфлация. При нас не смеят да кажат, че официалните данни и истината много се разминават.

От "цивилизования демократичен свят" и такова нещо като инфлация няма.

За жалост не сме!?!?Пълно е с русофилистици,Корни,Радев, Рашков и много други...