Индия "впряга" 6.7 млрд. долара в борбата с Covid-19

Високият съд на индийския град Алахабад заяви, че недостигът на кислород в болниците е престъпление на местните власти, сравнимо с геноцид

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евразиа,брат, Евразия и БРИКС!!! Три милиарда гладни мизерни гърла! И нали точно натам ни дърпа оня с вдигнатото юмруче!

Впрегнали са биволи, че там май има най-много. Нормално е за една държава, където хигиената е на нулево и даже отрицателно ниво. Преди години трябваше да ходя командировка до Индия и бях посъветван да си нося калиев перманганат, с който да си правя външна дезинфекция като се прави разтвор на 2 – 3 кристалчета калиев перманганат в 1 литър вода (до бледорозов разтвор). А бях настанен в хотел, беше забранено да се пие вода от водоизточници само бутилирана вода и ред други полезни съвети, полозни за моето здраве.

Здравейте, приятели,Докато боледуваме, грижим се за болни родители, търсим си работа или се опитваме със сетни сили да спасим малкия си бизнес, който сме дръзнали да развием, светът се променя с бесни темпове около нас. Изливат се основите на колосална световна диктатура, каквато не сме и сънували; редят се тухли в стени, а ние нищо не забелязваме. Или се Залъгваме, че не забелязваме, защото тази перспектива ни плаши, а нямаме сили да преглътнем повече страх.Негово величество Страхът вече е превзел телата ни, изхвърляйки навън душите, сковавайки ума. Облъчвани повече от година от масмедии как ще се разболеем и как ще умрем, започнахме да живеем в мрака на НОЩта.Страхът, както читателите на „8“ знаят, води до срив на имунната система и до болести. Единственият шанс човек да оцелее е да си изхвърли телевизора. Чрез новините се провежда геноцид. И манипулация. Мнозина вече са станали зомбита и не виждат нищо друго освен COVID. Всяка друга новина, ако изобщо се излъчи, изглежда маловажна, защото не е пряко свързана с „оцеляването им". Това състояние е добре познато, нарича се хипноза - докато сте вторачени в нещо, фокусниците правят каквото си искат и могат да Ви накарат да повярвате във всякакви лъжи. Като например - че градинките и болниците са пълни с трупове. Или че ваксините са безвредни. Или че хората, които са преборили коронавируса, трябва да се ваксинират!?Журналистите и учените с различни мнения стават излишни, те се уволняват, изолират, преследват, дамгосват. Свободата на словото се превръща в утопия. Инакомислещите вече са „антиваксъри“, „COVID дезинформатори“, „врагове на демокрацията“. Социалните мрежи свалят постове, изтриват акаунти, спират рекламните плащания, премахват неудобните сайтове от търсачките, инвестират във фирми за „проверка“ на истината и в тролове. Водят до фалит независимите медии. С лекота изолираха от обществото дори президента на САЩ?! Заради „пандемията“ навсякъде по света се въвеждат нови мерки, забрани, зелени паспорти, дават се свръхправа на армията и полицията, които спокойно бият демонстрантите. Умишлено се конфронтират групи от хора (ваксъри и антиваксъри, плоскоземци и корона фанатици...). Едните атакуват другите и сами се „изяждат“, за да се стигне до „разрешението“ - тотален контрол.Привилегии, не свобода! за послушните, отнемане на частния бизнес, роботизация, технократичен глобализъм, а За простосмъртните - универсален доход, колкото да преживяват. Това са ясно заявените планове на едни кукловоди.Хора, от страх да не умрем, сме спрели да живеем! Погледнете истината и си свалете маските на студено безразличие. Вашите деца си искат бъдещето! И Свободата!

Кой ти е втълпил тези неща !? Ковид е болест , борим се с нея и това е . Недей да гледаш Мутафчийски и толкоз - той плаши хората .

Доста народ са . Едва ли може да се намерят толкова много апарати за обдишване

Повечето от хората поставени на подобни апарати умираха. Забравихте ли вече?

В периода март-юни миналата година докато бяхме затворени България реформира РЗИ, болниците, снабдяването и се подготви за трите вълни, които преминаха. Осигури се финансиране, осъществи се производство, внесоха се медикаменти, оборудване и се обучиха лекари за ковид отделенията. Това в Индия не се е случило в мащабите, в които се случи в Европа.

Това е шега, нали? От една година всеки ден слушаме как болниците са препълнение и лекарите са на ръба на силите си (егати ръба!) и как лекуват, а пък няма лекарство!