Икономиката на САЩ е нараснала с 3,2 на сто

Увеличението превишава целта от 3 процента, поставена от Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от приказките за хиляда и една нощ ли е

Бог да пази България,САЩ и останалия демократичен свят.

Растежа на Американската икономика се дължи преди всичко на талантливия американски народ,на дългогодишните традиции на морално етични взаимоотношения в американското общество, и накрая на помоща която оказва държавната администрация ръководена от Тръмп. Доста по-различно от това което,творят цървулите в българия.

А с колко е нараснал дълга за това време?? Общия вече е 73 трилиона +!!! Беше 70 преди три месеца!

Да за това световната икономика се срина до 6,4 %. Благодарение на чичко Тръмп...

...талантливия американски народ. Смях се от сърце. Ако беше талантлив народа ние- имигрантите нямаме никъкав шанс. Просто хората си работят и не се занимават с политика. В България също имате ръст на икономиката, но всички плачат. Искат за десет години да достигнат страни като Англия, която е имала колонии и яко е крала света. Няма как да стане девиза на Георги Димитров за една петилетка да достигнем развитите капиталистически държави.

Пунта Мара!

Дрънкаш глупости.

От известно време развивам един сайт, насочен към американския пазар. А дано все така да им расте икономиката.

Ти някога бил ли си в САЩ? Аз живея от 1999г в САЩ. Такава стагнация никога не е имало. Имам транспортна фирма - няма товари за камионите защото няма производство. Този "ръст" от 3,2 % е от надписаните доходи на IT компаниите и банковия сектор. За разлика от България, където се крият приходи, в САЩ се надписват несъществуващи доходи за да се изкарат фирмите печеливши и да могат да взимат по-големи кредити. Кредити се дават единственно на база кредитна история и платени данъци.

"бога" на лихварите.

Глупости, колко да са глупости! 73 трилиона и петстотин милиарда към днешна дата. Провери сам, не е трудно!

Ако си плащаш вноските наревеме, какво като има дълг ? А и ВБП на САЩ не е ли около 19 трилиона ? А и също така дългът им в щатски долари ли е ?

Хубаво , иди да развиваш транспортен бизнес в друга държава :) Тука във форума, сис сигурност биха те насоличи към Русия :) Не искам да съм лош пророк, но едни фирми фалират, други оцеляват и се приспособяват. На това му се вика пазарна икономика.

През соца в България никога не работих държавна работа и оцелях. Сега в юдокомунизма на САЩ също оцелявам. Но производство в САЩ....няма. Дори сухият чесън се внася от Китай и Аржентина.

Печатането на долари винаги работи... Незнам, как мерят инфлацията, но тя трябва да се мери по цените на жилищата и наемите... а не по цените на диамантите и луксозните стоки...

Не, БВП на САЩ е 21 трилиона според същия източник за общия дълг.

Абе ти гледай и се очи от рублите, доларите са за нас, не ти и трябват, наблягай на рублата!! Запасяват се, бъдещата световна валута, с лика на Шуткин!! 1 рубла ще е 70$;))):)))

Само шофьорлък не става брато!! Аз пък познавам фирми дето им върви, един пада друг става! Така е, всичко си има в Америка, ама на теб ти е дошло времето да бегаш от тука:)))