Икономиката на САЩ е нараснала с 3,2 на сто

Увеличението превишава целта от 3 процента, поставена от Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печатането на долари винаги работи... Незнам, как мерят инфлацията, но тя трябва да се мери по цените на жилищата и наемите... а не по цените на диамантите и луксозните стоки...

Абе ти гледай и се очи от рублите, доларите са за нас, не ти и трябват, наблягай на рублата!! Запасяват се, бъдещата световна валута, с лика на Шуткин!! 1 рубла ще е 70$;))):)))

От известно време развивам един сайт, насочен към американския пазар. А дано все така да им расте икономиката.

Пунта Мара!

Да за това световната икономика се срина до 6,4 %. Благодарение на чичко Тръмп...

А с колко е нараснал дълга за това време?? Общия вече е 73 трилиона +!!! Беше 70 преди три месеца!

Дрънкаш глупости.

Глупости, колко да са глупости! 73 трилиона и петстотин милиарда към днешна дата. Провери сам, не е трудно!

Ако си плащаш вноските наревеме, какво като има дълг ? А и ВБП на САЩ не е ли около 19 трилиона ? А и също така дългът им в щатски долари ли е ?

Не, БВП на САЩ е 21 трилиона според същия източник за общия дълг.

Растежа на Американската икономика се дължи преди всичко на талантливия американски народ,на дългогодишните традиции на морално етични взаимоотношения в американското общество, и накрая на помоща която оказва държавната администрация ръководена от Тръмп. Доста по-различно от това което,творят цървулите в българия.

...талантливия американски народ. Смях се от сърце. Ако беше талантлив народа ние- имигрантите нямаме никъкав шанс. Просто хората си работят и не се занимават с политика. В България също имате ръст на икономиката, но всички плачат. Искат за десет години да достигнат страни като Англия, която е имала колонии и яко е крала света. Няма как да стане девиза на Георги Димитров за една петилетка да достигнем развитите капиталистически държави.

Ти някога бил ли си в САЩ? Аз живея от 1999г в САЩ. Такава стагнация никога не е имало. Имам транспортна фирма - няма товари за камионите защото няма производство. Този "ръст" от 3,2 % е от надписаните доходи на IT компаниите и банковия сектор. За разлика от България, където се крият приходи, в САЩ се надписват несъществуващи доходи за да се изкарат фирмите печеливши и да могат да взимат по-големи кредити. Кредити се дават единственно на база кредитна история и платени данъци.

Хубаво , иди да развиваш транспортен бизнес в друга държава :) Тука във форума, сис сигурност биха те насоличи към Русия :) Не искам да съм лош пророк, но едни фирми фалират, други оцеляват и се приспособяват. На това му се вика пазарна икономика.

Бог да пази България,САЩ и останалия демократичен свят.

"бога" на лихварите.

от приказките за хиляда и една нощ ли е