17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеалният кандидат ви праща много здраве.

Какво е качеството в ЮЗУ? То в Софийския е трагедия, не мога да си представя какво е нивото в тези универститети. Може и да греша, но не знам някой да се е засилил да учи там, освен ако не иска да мине леко и да вземе диплома колкото да има хартийката за някаква посредствена офис работа след това.

Купувай после ще видим

Голямто началство, що смята, че и редниците трябва да стават и лягат с мисъл за фирмата? Ако исках да бачкам по 60-120 часа на седмица, щях да си отворя моя фирма. Щях да мога да кажа на шефа, че е идиот и той да се съгласи с мен...

Да работи по 160ч на седмица и да получава минимална заплата....

е да се постарайте да получите повече дипломи (може с кръгло 3), но по 2 или 3 магистратури (ако може и в чужбина). Нищо няма да научите, но не ви и трябва. Човек се учи в практиката. И обратно, нещастниците, които хвърлят всички сили и дори здравето си в учене, след това, ако не са атрактивни и нямат връзки, загиват професионално. Само практиката и опитът развиват мисълта и професионализма, а не знанията

Ако може ги купете дипломите най-добре. Рекламиращите преподаватели с кеф ще ви ги продадат.

Идеалният кандидат е роб който или работи, или мисли за работа...

"Гъвкаво работно време" - идваш в 9 сутринта, трагваш си в 1 през нощта и ако закъснееш 15 минути на следващата сутрин, те глобяваме. Събота и неделя са работни дни. С две думи - легализирано робство. "Работа в млад и амбициозен екип" - не можем да се понасяме, но се търпим. "Възможност за чести командировки" - ще забравиш как изглеждат близките ти. "Динамично развиваща се компания" - на шефа всеки ден му хрумва нова идея. "Самоинициативност" - нищо няма да ти обясним, но ти сам ще се питаш какво се иска от тебе. "Изключително добри организационни способности" - в офиса е хаос, дано да го оправиш. "Отговорен и лоялен" - очакваме, че ще си затваряш устата, каквото и да видиш в офиса. "Възнаграждение, обвързано с резултатите" - никой резултат не е достатъчно висок и бъди доволен, че си получаваш парите всеки месец. "Готовност за работа във вече изграден екип" - внимавай, къде стъпваш и чия чаша използваш. "Отлични комуникативни способности и умения за работа в екип" - никога не отказваш кафе с колежките, обичаш да клюкарстваш. "Опит в работа с клиенти и добра комуникативност" - най-вече се надяваме да лъжеш добре.

В бЪЛГАРИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО СИ УЧИЛ. НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ СЕ РЕАЛИЗИРАШ С КУПЕНА ДИПЛОМА И ЧЛЕНСТВО В СЕКТА.- ХЕМ ЕВТИНО, ХЕМ УСПЕШНО И С НАЙ-ВИСОКА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ- НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА УЧИТЕ - ТЪРСЕТЕ НАЧИН ДА КУПИТЕ ДИПЛОМА!

Може и профероска титла да си уредите. По същия начин.

Проявете активност - купете си еднопосочен билет и нещата ще се подредят.

ДОСТАТЪЧНО Е ЕДНОКРАТНО ДА СЕ ПОГРИЖИ КАТО НАПУСНЕ КОЧИНАТА.

Аз завърших този университет и получих знания от професионални и възпитани преподаватели. Като гледам какви кадри идват от западните университети се радвам, че не съм унил в такива развъдници на послушковци. Няма как да разберете какво Ви се казва в статията, защото масово сте посредствени и не може да ви се помогне по никакъв начин

България без българите ли ще правим? Обучение на административни кадри?

Най-тъпите ми студентки на въпроса какво искате от живота отговарят "да се реализирам". Като проститутка също става. Не да се науча. Не да стана професионалист. Да се продам успешно. Такъв човек след това се заобикаля само със себеподобни. Няма да допусне умен около себе си. Така пристигат калинките. Така расте простотията и некомпетентността. И ми го препоръчват като успешна рецепта. Да ни е честит 24 май.

Аз съм завършил ЮЗУ и никога, ама никога няма да позволя на детето си да следва там!!!!

Преди 5 години интервюираха една кака, завършила ЮЗУ, и тя попита "Защо завършилите Американския университет в Благоевград си отварят фирми, а ние, завършилите ЮЗУ, си търсим работа в администрацията"? Погледнете и какви са им препоръките в статията "Да бъдат активни, търсещи и комуникативни, да покажат умения за работа в екип и динамична работна среда" - че това направо си е търговия с роби. Нито една дума няма за професионализъм. Нито една! Секретарки ли обучават в тпзи университет?