"Идеалният кандидат" дава шанс за стаж във фармацевтична компания Teva

Йорданка Велева, мениджър "Човешки ресурси" в "Teva", в бизнес подкаста "Какво могат парите?"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасен съм, като ми се обадиха и ми казаха условията и парите - елате на 3 смени, нощен труд ще получите по 2 лв /бруто или нето?/допълнително бонус великден, бонус годишен. И като сложиш чертата под 900лв.

В тази компания не търсят квалифицирани хора. В София се назначават само хора с връзки без значение дали са квалифицирани за длъжността, а в заводите - само черноработници, които да бъдат експлоатирани срещу мизерно заплащане.

Идеалния кандидат за техния завод трябва да е на 30 г. с две виши, с 3 западни езика, да работи на смени, така наречения от тях плаващ график, да работи по 12-14 часа, болничните са забранени от началника, а и най важното - за пари да не пита. Това е идеалния кандидат. Нема такова животно и постепенно всички без заеми напускат. Отават хората със борчова да ги изплащат и да се гърчат от европейските условия на труд и заплащане!

Личи й , че е от Дупница на милата

"Човешки ресурси" - егати гнусотията. Да те сведат до ресурс.....

Изискванията за започване на работа, дори на най-ниско ниво, в тая компания са смешни и абсурдни. Заплатите НА ДЪНОТО ЗА ОТРАСЪЛА, минимални, а работния график е чудовищен. Резултата всички в Дупница го знаят. Там е мнооого зле и с мизерно заплащане. Карат с абтобуси работници от къде ли не, и постоянно ревът, че няма квалифициран персонал... Има но не можете да го наемете с тия стотинки за заплати и условия на труд.

ТЕВА е ИЗРАЕЛска Фарма компания ТЕВА-на иврит Изискване,кОНЦЕСИЯ, иск за притежание През 2017 Банкерката от еврейски произход Цветелина (Цицилия) Бориславова продава Актавис ма Изрселскта ТЕВА поспоразумение м-у Израел и БГто понеже БГ Фармация от десетилетия продава и зарежда с Каптагон/Амфетамини арабите от Близкия Изток които са врагове на ИЗРАЕЛската държава и стават агресивни и буйни след употреба на Дупнишки Троянски прахчета

70 % от мъжкото население на С.АРАБИЯ е пристрастено към Каптагон и Амфетамини 90 % от мъжете в ЛИВАН също През 2017 на летището в Бейрут Ливан бе задържана огромна пратка тонове каптагон за Риад С.Арабия Каптагона , Метафетамините Фентанила са в ''основното ястие ''на бойците от ИДИЛ

Като чуя, че дадена компания си е сменила името, веднага разбирам че е станал някакъв голям PR-гаф, който искат да замажат. В Америка има искове срещу тази компания за някаква афера с опиоиди, заради които ще плащат десетки милиарди. Това се вижда и от цената на акциите - преди 5 години една акция се е търгувала за 48 евро, а сега в момента за 8.50 и това по времето на най-големия бичи пазар (с изключение на Ковид-паузата, която ефективно от края на миналата година беше заличена и всички акции се върнаха на предишните си нива). Щом капиталът бяга от една компания, не чакайте тя да плаща високи заплати в гр.Дупница в България.

В България, "идеалния кандидат" е м@зохист.

Положението не е по-различно!

Освен връзкарите никой друг не може да се издигне в тоя завод,пари не чакайте нито уважение.Всеки ден напускат хора заради големите заплати.

По мое време,преки шфове ми бяха-бивши бензинджия,скиор и железничар,а плановици бяха -келнер и поп.....Мисля,че това казва всичко!

Нищо европейско няма в тая компания. Мизерни заплати, липса на персонал за нормална работа на машините, липса на всякъкво разбиране и постояннен тормоз. Това е реалноста в Дупница.

Подиграват се с работниците, в Дупница. Оператор на смени с плаващ график, какъвто в Кодекса на труда няма, в момента взима 990лв. за цял месец с извънреден труд и т.н. Масово напускат хората, текучеството е огромно. В София за същата работа плащат над 2 пъти повече. Докога ще ни правите на маймуни?!

Бягайте от България! Навсякъде с работата е така.Блъскаш като луд, денонощно, без почивка, без отпуска,- И БЕЗ ПАРИ! Само специалните живеят в тази страна. Останалите сме роби, така, че ако сте МЛАДИ - БЯГАЙТЕ И НЕ СЕ ВРЪЩИТЕ!

Била ли си извън България? Положението е същото!