IBM нарежда на всички свои служители да се ваксинират до 8 декември

Ще бъдат взети предвид изключения за хора, които не се имунизират по медицински и религиозни причини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо не ми го побира умът, кокло са тъпи антиваксърите...... ИБМ искат служителите им да измрат и компанията да фалира, за това ги карат задължително да се ваксинират.

Не , IBM не иска да обяснява на служителите и на клиентите си, че има ограничения и как да ги спазват, с което да си поставя вътрешни трудности свързани с работата. Ваксината им дава пълно оправдание и документално решение на случая, така че да не трябва да се вземат каквото и да е мерки, които са само допълнителен разход… т.е пак за едни пари говорим и интереси! Не си мислете, че много им дреме за служителите .. както е казал авторът “един ще падне, друг ще го смени!”… кандидати за работа в IBM е имало винаги достатъчно!

Пак ще чета коментари, че са фашисти, идиоти и служителите им са техни роби. Но се чудя колко българи ще напуснат и ще отстояват избора си да не се ваксинират. Лесно е да четеш руската пропаганда и да спориш на маса или по форумите, но рязко забравяме доводите си когато избора ни бърка в джоба.

Това хубаво, ама защо се допуска изключение по религиозни причини? религията те защитава от ковид? "бог" не ти позволява да заразяваш другите? само тези които вярвят в същия "бог? вярата в "бог" дава привилегии в секулярното общество? ковидиотизма религия ли е? а антиваксизма? носят белези на такава... последователите вярват в недоказуеми неща и смятат всички останали за по-нисши от тях "овце", дори проявяват агресия срещу тях. как се удостоверява че определен служител е последовател на определена религия и тя освобождава от задължението да бъде ваксиниран?

Напускай кораба. И без това потъва. Идоти. Работих няколко години за тях и добре че се махнах да не се занимавам с такива Интернационални Бизнес Малоумници ( ИБМ )

Свобода или Робство(ваксини). Нека изборът започне... СЕГА!

Ako трябва да избирам маежду работа и моят живот естествено ще избера мене си на 1во място кадърен съм и ще си намеря по добра работа която няма да ми диктува кавода правя с личния си живот.в момента е по зле и от социализма в които израстнахме на 100 пъти благодарение на една измислена болест

В САЩ е по-зле от комунизма. Затова всички отрепки пробват да заминат там завинаги.

Ако работиш в IBM и си толкоз кадърен, но досега не си си намери по-добра работа, а висиш там, вероятно не си толкова кадърен, а? Ако съдим по правописа, комай надценяваш кадърността си, което е нормално.