И ВМЗ се намеси в спора след уволнението на шефката на ДКК

Оръжейният завад призовава да не бъде въвличан в политически спекулации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Кирчо и Кокорчо да бъдат отсранени от власт час по-скоро. Само за няколко месеца направиха такива невероятни поразии, че се чудя след няколко години на власт какво ще е... Пролетта отново на избори!

ВМЗ-Сопот под диктовката на шефа си пише нещо си, и не се е намесил в спора с ДКК, а се сърди, че в някои медии излезе информация за шефа им, че е много близък до Кирил и че шефа има безброй имоти и къщи

Мечта на герберите.

Свършиха ли опорките, или не ви плащат.

Хайде на хунтавите калинки пак им лъсна голия задник. Вече са в агония която ще приключи много скоро.

Тоя не зачита конституцията,та законите.Важно ,че се докопаха ,,с мадурките,,до власта.Сега народа ще се ококори ,за Кой пореден бокич е гласувал

Съвсем очаквано и закономерно кражбите започнаха немедлено. Изненада няма. Това е само началото и то още преди да е съставено правителство.

Четеш като Дявола Евангелието. Май на другите им лъснаха гъзовете

Завад? Тъжно, тъжно

Дебилите се самоизчегъртват

БМЗ трябва да работи единственно за нас и наща защита и по решение на парламента да продава на вън.Не за друго а имаме страхотен военен Завод ...много други нямат и Арсенал също.

Ваня караганева първа приятелка на жената на Киро канадеца

мухлю кьорав и глух ли си или се правиш на такъв ?

И каква стана тя и работници и директори всички са против гербавите калинки . На тия назначените от ГЕРБ в ДКК им давам максимум 2сесмици и са вън от там . Мога да се обзаложа.

Троле не минава номера, не минава .... Кирчо и Кокорчо сигурно и те са от ГЕРБ, а ?

Бойко не се връщай, остави стадото да си пасе свободно и да го стрижат, има още за стригане.

Двамата мошеници знаят, че ще управляват максимум половин година и са бързи. Канадеца заяви, че не носи отговорност за действията на други хора! Абе ти си я назначил на работа бе нещастник...

Да като всичките червени боклуци не се изринат от България , България и българите ще живеят трудно. В момента на политическите листове и сериозни предприятия са само червени боклуци. ГЕЕБ или ДПС или БСП или ПППП или ИТН или който и да е от останалите всички са ДС или БКП. Ваня или Везиева или Борисов или Пеевски или Асен...кой не е от БКП произход или ДС.

В банките има 100 млрд спестявания И хоп - появиха другарите Гечев , Овчаров , Гагаузов , Масларова..... Дежавю????

по време на изборите имаше акълолипсис, след изборите ще има апокалипсис

Гербавите им давам 1година извън управлението и край с партията. Нека сега се гърчат в агония и калинките им ДКК ще отидат по дяволите

Министрите на служебното правителство поразяват с некомпетентните си заявления. Ето и сега: "Министърът на икономиката Даниела Везиева заяви за bTV, че е разпоредила проверка в ДКК и след като тя приключи, ще поиска оставките на тримата членове на управителния съвет на компанията, назначени от ГЕРБ." Госпожата трябва да знае, че да си назначен от ГЕРБ и по времето на ГЕРБ са различни неща. Само остана да обвини децата, които са родени по време на управлението на ГЕРБ в нкое тежко държавно нарушение. Освен това,трябва да разбере, че изборте минаха и няма смисъл от изцепки "ГЕРБ това, ГЕРБ онова". И накрая, съвсем ли не разбира, че може да дойде момент, когато ще и се търси отговорност.

Кефи ли те как крадат новите и нарушават законите и конституцията. Въпреки че имат цялата власт да направят всичко законно

И кой пише писмата от името на ВМЗ ?

Ликвидирай гербавите отрепки безмилостно! Мутрата в затвора!

И после ко? Кражбите продължават. Само за 6 месеца постигнаха огромни резултати

Пл. Узунов с торбичките

Държавата малко забогатя и комунистите веднага налазиха да окрадат каквото могат. Най-интересното е че тоя път се превят на демократи , нови и неопетнени. Се свежи кадри, От Другарката Дончева и Манолова до другарката Масларова.

не е лесно да си зомби....

Това държавата да продава под пазарни цени през един единствен оторизиран представител, който гуши .... е стара схема. Още от Топ Енерджи на Лукаанов ... когато газпром ги беше оторизирала да препродават на България и сами си определяха печалбата.

Но това да платиш 1.2 милиона лева за адвокат ей така на коляно да подпишеш една салфетка ... това е нещо ново за което заслужават овации!

Аз пък искам Прокуратурата да се самосезира за случая и да направи проверка дали тази караганева или каквато и да е, е сключила договор за услуга, която е извършена вече веднъж от една кантора и сега се сключва нов договор с друга кантора за същото и се плаща втори път, защото пари за пенсии няма, за мантинели няма, за снегопочистване няма, за строежи на магистрали няма, за увеличаване на детски няма, за социални помощи няма, ама ако се окаже, че има за адвокати и за заплата за блеене (все пак като Изп.директор трябва да знае какво се случва) сефте си позволявам да напиша, че искам затвор за тази.

Хунтата на Радев им давам 1 година в управлението и край с тях. Нека сега се гърчат в агония и калинките им ПП, ще отидат по дяволите.

Другарката Караганева първа приятелка на семейство Петкови (снимки): https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D0%B4%D0%BA%D0%BA-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B8----news1070930.html

Бойковите калинки се разлаяха! Няма светло бъдеще....и рвът!

Радевите калинки се разлаяха! Няма светло бъдеще, разкриха им кражбите....и ревът!

И какъв е обемът на поръчките от МО на България. 500 000 за боеприпаси годишно. Той завода за седмица ще фалира с такива поръчки. Без износ НЕ СТАВА!

Въпросната адвокатска кантора, с която другарката Караганева е сключила незаконен договор за над 1 милион лева, е на брата на шефа на Сиела Норма (фирмата, която достави машините за гласуване). А в същата кантора работи адвокатката на ПП другарката Лена Борислалова. https://plovdiv-online.com/v-snimki/uvolnenata-shefka-na-dkk-dala-1-1-mln-na-brata-na-siela/

Кирчо Ментата сам си е виновен. Никой не го караше да подписва невярна декларация и да нарушава Конституцията, само и само да додрапа до властта. В една нормална държава, каквато за съжаление не сме, Кирчо Ментата сега щеше да влиза в затвора.

Абсолютно прав сте за, съжаление. Той едва ли ема представа в какво блато е нагазил и колко свестни хора са потънали в него. Все едно - да им пожелаем успех. Чудеса стават, макар че в БГ и чудесата са едни.... Не ти е работа.

Пазари за сеене на смърт. Закривай веднага и един от източниците на корупция ще изчезне веднага.

Гербавите калинки лаят ли, лаят. Няма лапачо, ще се налага да търсят работачо. Но като не умееш нищо, работенето е много тежка перспектива.

Но преди тях да бъдат изринати всички крадливи и некадърни гербави калинки. Вече се видя, как умело манипулират. Още малко, месец-два и ще се наредят пред бюрото за безработни, където им е мястото. А след премахването на Гешев, някои от тях и на по-топли места ще отидат. После на такива тролове като мен ще ни спрат дажбите и всички ще си отдъхнат.

Хунтавите калинки лаят ли, лаят. Няма лапачо, ще се налага да търсят работачо. Но като не умееш нищо, работенето е много тежка перспектива.

Кирче и Кокорян ходят редовно на нощни сводки при менторката им, буля Курнела, тези изцепки няма да им се случват.

Шефката е назначена от Киро Канадеца за да краде. Нормално е да е бърза.

Все пак Сиела реши кой спечели изборите в България

Тия смешниците само да са посмели да пипат нещата в Сопот и в Казанлък и ще разберат кон боб яде ли. Целите райони зависят от това производство .

Преди вземали комисионните от Герб,сега искат да ги вземат други,а народа кой ли го мисли.

Тука ме спечели.