И ВМЗ се намеси в спора след уволнението на шефката на ДКК

Оръжейният завад призовава да не бъде въвличан в политически спекулации

Обратно в новината

Коментари - И ВМЗ се намеси в спора след уволнението на шефката на ДКК | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чегъркай и изривай , иначе спасение от крадливите гербери спасение няма ! Така е защото всеки един от тях се е превърнал в един малък и крадлив Б.Борисов.

Егаси Кирото! Веднага се насочи към бордовете, и в БКК имаше адвокатски мушенгии!!!! А този джендьр за изп.директор на ДКК, от нищото????

Ама как се оакаха с 200 за половин година, а още не да почнали истинската “промяна” за връщане на “инвестициите”

"ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА! Босът на ВМЗ-Сопот с имоти за милиони - близкият на Кирил Петков се радва на тлъсти заплати, бонуси и палат в центъра на Карлово" Разцвета на ВМЗ и въпросния Гецов се дължи на кражба на продукт от малка българска фирма, заради която израелци и американци наляха милиони в България. Хора от окрадената фирма са обиколили всички министерства за съдействие. Никой дори не ги е поканил за среща. Смятайте в каква "държава" живеем!

Всички в институците знаят за случая. Най-жалкото е, че се изнася нелегално и парите пак са по джобовете на нашите хора....

Всички директори на Кинтекс били милионери от комисионни,интересно нали?

Кирчо е един хилещ се Хитър Петър. За другия няма да казвам нищо, освен, че вече не ми се учи в Харвард, след като го видях.

Ами паси си овцете тогава

Герберските кръвопийци в ДКК - в затвора !

Кирчо, Кокорчо и Ванчето ще ги изпреварят, хи хи хи!

Чегъртача, ти ако не си в далаверата или ако не ти дават по някой лев да пишеш, трябва да си много изтрещял да ги пишеш тия простотии и да защитаваш новите обирджии

министър на икономиката и се сетих да попитам кога ще видим арабските фурми ? Има ли ги вече по магазините ? Да не им изтече срокът на годност ?

И ВМЗ Сопот се застъпиха по този начин за уволнената. Ами ГЕРБ само мога да търсят работа за хората си от ДКК . От икономическото министерство да им спират парите и да ги закриват тия.

Се застъпваш за калинка, дала договор за 1200000 на брата на вносителя на машините, и … да не изреждам всичките кражби за един месец? Не знам как имате съвест да тролите

Колкото повече го замазвате, толкова повече смърди. Това са снимките с чекмеджета и кюлчета на Кирчо - началото на края, още преди началото. А чалгаря щеше да си татуира че няма да претоваря и да влиза в коалиция с БСП. Мравояда също се кълнеше в нова. Ама те са в края на пътя, което не значи че няма да направят потоп след тях. Па ти си седи дома глей фермата

Гецов най-после дойде и твоя ред да те издържат, покрай тебе ще изгори и Кабаиванов.... Ще ти лъснат всички схеми, щото си правил минюги и на Шиши и на Пл. Узунов. Бибова ще е само началото.... Ще се самоизчегъртате!

Колкото и да се мъчи да съботира, изнудва и заплашва, вече е извън управлението. Нито подкрепа от задкулисието, което го издигна, нито от прислужниците около него. Затворът му е в кърпа вързан, ако извади късмет.

Ако Бойко Борисов му предстои затвор няма сам да поиска да не е депутат и да си самосвали депутатския имунитет!

На летището го чака самолет със запалени двигатели и пътен лист за Дубай ....

Интриги, манипулации, лъжи - мутрите са брутални.

Преди вземали комисионните от Герб,сега искат да ги вземат други,а народа кой ли го мисли.

Тия смешниците само да са посмели да пипат нещата в Сопот и в Казанлък и ще разберат кон боб яде ли. Целите райони зависят от това производство .

Шефката е назначена от Киро Канадеца за да краде. Нормално е да е бърза.

Кирче и Кокорян ходят редовно на нощни сводки при менторката им, буля Курнела, тези изцепки няма да им се случват.

Хунтавите калинки лаят ли, лаят. Няма лапачо, ще се налага да търсят работачо. Но като не умееш нищо, работенето е много тежка перспектива.

Гербавите калинки лаят ли, лаят. Няма лапачо, ще се налага да търсят работачо. Но като не умееш нищо, работенето е много тежка перспектива.

Пазари за сеене на смърт. Закривай веднага и един от източниците на корупция ще изчезне веднага.

Въпросната адвокатска кантора, с която другарката Караганева е сключила незаконен договор за над 1 милион лева, е на брата на шефа на Сиела Норма (фирмата, която достави машините за гласуване). А в същата кантора работи адвокатката на ПП другарката Лена Борислалова. https://plovdiv-online.com/v-snimki/uvolnenata-shefka-na-dkk-dala-1-1-mln-na-brata-na-siela/

Все пак Сиела реши кой спечели изборите в България

Опита се, но пазача я хвана.

Как толкова бързо новите и почтените се оплетоха като свински черва

Радевите калинки се разлаяха! Няма светло бъдеще, разкриха им кражбите....и ревът!

Бойковите калинки се разлаяха! Няма светло бъдеще....и рвът!

Другарката Караганева първа приятелка на семейство Петкови (снимки): https://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D0%B4%D0%BA%D0%BA-%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B8----news1070930.html

Хунтата на Радев им давам 1 година в управлението и край с тях. Нека сега се гърчат в агония и калинките им ПП, ще отидат по дяволите.

Аз пък искам Прокуратурата да се самосезира за случая и да направи проверка дали тази караганева или каквато и да е, е сключила договор за услуга, която е извършена вече веднъж от една кантора и сега се сключва нов договор с друга кантора за същото и се плаща втори път, защото пари за пенсии няма, за мантинели няма, за снегопочистване няма, за строежи на магистрали няма, за увеличаване на детски няма, за социални помощи няма, ама ако се окаже, че има за адвокати и за заплата за блеене (все пак като Изп.директор трябва да знае какво се случва) сефте си позволявам да напиша, че искам затвор за тази.

Това държавата да продава под пазарни цени през един единствен оторизиран представител, който гуши .... е стара схема. Още от Топ Енерджи на Лукаанов ... когато газпром ги беше оторизирала да препродават на България и сами си определяха печалбата.

Но това да платиш 1.2 милиона лева за адвокат ей така на коляно да подпишеш една салфетка ... това е нещо ново за което заслужават овации!

Държавата малко забогатя и комунистите веднага налазиха да окрадат каквото могат. Най-интересното е че тоя път се превят на демократи , нови и неопетнени. Се свежи кадри, От Другарката Дончева и Манолова до другарката Масларова.

Ликвидирай гербавите отрепки безмилостно! Мутрата в затвора!

не е лесно да си зомби....

И кой пише писмата от името на ВМЗ ?

Пл. Узунов с торбичките

Министрите на служебното правителство поразяват с некомпетентните си заявления. Ето и сега: "Министърът на икономиката Даниела Везиева заяви за bTV, че е разпоредила проверка в ДКК и след като тя приключи, ще поиска оставките на тримата членове на управителния съвет на компанията, назначени от ГЕРБ." Госпожата трябва да знае, че да си назначен от ГЕРБ и по времето на ГЕРБ са различни неща. Само остана да обвини децата, които са родени по време на управлението на ГЕРБ в нкое тежко държавно нарушение. Освен това,трябва да разбере, че изборте минаха и няма смисъл от изцепки "ГЕРБ това, ГЕРБ онова". И накрая, съвсем ли не разбира, че може да дойде момент, когато ще и се търси отговорност.

То за това е големия зор да овладеят прокуратурата. За да не им се търси отговорност. Всичко е мислено много години.....

Гербавите им давам 1година извън управлението и край с партията. Нека сега се гърчат в агония и калинките им ДКК ще отидат по дяволите

Кефи ли те как крадат новите и нарушават законите и конституцията. Въпреки че имат цялата власт да направят всичко законно

по време на изборите имаше акълолипсис, след изборите ще има апокалипсис

В банките има 100 млрд спестявания И хоп - появиха другарите Гечев , Овчаров , Гагаузов , Масларова..... Дежавю????

Да като всичките червени боклуци не се изринат от България , България и българите ще живеят трудно. В момента на политическите листове и сериозни предприятия са само червени боклуци. ГЕЕБ или ДПС или БСП или ПППП или ИТН или който и да е от останалите всички са ДС или БКП. Ваня или Везиева или Борисов или Пеевски или Асен...кой не е от БКП произход или ДС.

Двамата мошеници знаят, че ще управляват максимум половин година и са бързи. Канадеца заяви, че не носи отговорност за действията на други хора! Абе ти си я назначил на работа бе нещастник...

Бойко не се връщай, остави стадото да си пасе свободно и да го стрижат, има още за стригане.

И каква стана тя и работници и директори всички са против гербавите калинки . На тия назначените от ГЕРБ в ДКК им давам максимум 2сесмици и са вън от там . Мога да се обзаложа.

Троле не минава номера, не минава .... Кирчо и Кокорчо сигурно и те са от ГЕРБ, а ?

И после ко? Кражбите продължават. Само за 6 месеца постигнаха огромни резултати

Ваня караганева първа приятелка на жената на Киро канадеца

БМЗ трябва да работи единственно за нас и наща защита и по решение на парламента да продава на вън.Не за друго а имаме страхотен военен Завод ...много други нямат и Арсенал също.

И какъв е обемът на поръчките от МО на България. 500 000 за боеприпаси годишно. Той завода за седмица ще фалира с такива поръчки. Без износ НЕ СТАВА!

Завад? Тъжно, тъжно

Съвсем очаквано и закономерно кражбите започнаха немедлено. Изненада няма. Това е само началото и то още преди да е съставено правителство.

Хайде на хунтавите калинки пак им лъсна голия задник. Вече са в агония която ще приключи много скоро.

Четеш като Дявола Евангелието. Май на другите им лъснаха гъзовете

ВМЗ-Сопот под диктовката на шефа си пише нещо си, и не се е намесил в спора с ДКК, а се сърди, че в някои медии излезе информация за шефа им, че е много близък до Кирил и че шефа има безброй имоти и къщи

Свършиха ли опорките, или не ви плащат.

мухлю кьорав и глух ли си или се правиш на такъв ?

Дано Кирчо и Кокорчо да бъдат отсранени от власт час по-скоро. Само за няколко месеца направиха такива невероятни поразии, че се чудя след няколко години на власт какво ще е... Пролетта отново на избори!

Мечта на герберите.

Но преди тях да бъдат изринати всички крадливи и некадърни гербави калинки. Вече се видя, как умело манипулират. Още малко, месец-два и ще се наредят пред бюрото за безработни, където им е мястото. А след премахването на Гешев, някои от тях и на по-топли места ще отидат. После на такива тролове като мен ще ни спрат дажбите и всички ще си отдъхнат.

Тука ме спечели.

Толупът в затвора