17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позорно за България е това поведение в стил "Ще те изкажа на другарката". Не виня Христо Иванов - до там сме се докарали, че в мащабните измами да сме само наблюдатели

Оп грешна стъпка, да търсиш възможност да спреш тази сделка с политически и юридически средства е едно, да топиш страната си когато губиш е друго. Това го правиха СДС и аз лично няма да го толерирарм повече. Първа грешка за Христо Иванов на кого иначе симпатизирам се надявам да направи успешна правосъдна реформа.

явно че тези престъпници нямат страх и уважение от никой в страната ни поне от европа да имат ... за такива само свинец....

земи да пишеш на ЕК как ти си 4 поколение комунист, как си наследник на заклети комунисти активисти от БКП/БСП, как си бил министър при Борисов 2, защо са те отлюспили от там, в какви схеми си бил замесец как си станал демократ при комунистическо взпитание вкъщи, и най-вече защо? хората може да не ги знят тези неща

кажи му комунист и не го обиждай повече

Дрън,дрън, дръндьо!

такива като Ицата са ми най-противни не само зарад гьон суратя им им им и зарад наглоста им и че подвеждат наивни душици дето ги мислят за демократи нон пасаран както казваше великия Жорж

претърпял е катарзис като пеевски били са го вкъщи комунистите дядо и майка и той станал демократ за да им отмъсти хахахахаххахаххаха

Навремето, при лошия социализъм, пишеха доноси до Москва. Сега, добрите демократи, синове на лошите социалисти, пишат доноси до Брюксел.

Брюксел не е Москва бе байко

мола длугалко бият мъ... жалък простоват тип но алчен за власт

много точно описание пич чудех се мутрата на човек може ли да издаде душицата му ква е е МОЖЕ

е до главния прокурор ли да пише

христо Иванов е български политик, а не европейски и в това си качеството трябва да мисли първо как да не навреди на страната си печелейки времени политически дивиденти.

Самият Борисов е комунист, напуснал службата в МВР, защото иска да е в партията. Това са фактите, обяснени с думите от твоята терминология. Толкова ли е далече носът ти ?

Чалева, по 2 пъти ги пишеш, че да ги запомним ли? Надявам се поне да си хубава, че ако чакат на акъла ти...

Иванов, ти не разбираш от Евроценности - що си мислиш, че преди да "подковат" нашите министри , не са подковали "еврокомисаря"!!! Това в ЕНП понятието корупция не съществува, заменено е с "усещания" за курупция иначе що ще търпят нашенския лаком гъ....з!!!

Грухчо пише нещо пише писъмце, хванал химкалка с двете си ръце. Грухчо грухчо не так пише се с една ръка , работа се върши с двете ...

виждал съм летището в Мюнхен. Който не е да си пусне ютуб. Само това е достатъчно да ме обеди, че инвеститора е голям и надежден, а София ще има летище от световен характер.

Квик-квик Ицето Иванов от ДБ. Тоя е пълен профан. Не трябва да му се дава достъп до икономика. Няма си и най-малка представа какво означава концесия обвързана с инвестиция и то подписана преди света да изпадне в икономическа пандемична криза и то засегнала най-вече въздушния транспорт и туризма. Тъпак-тъпак-мега тъпак Христо Иванов от ДБ. Не си струва да обяснявам на Ицето Квик-Квик Иванов каква е разликата между концесионерите на летищата във Варна и Бургас и този на Летище София. Не си струва да обяснявам на Ицето Квик-Квик Иванов как концесионера на летищата във Варна и Бургас 5 години само смукаха и чак когато почна държавна проверка за спазване на концисионните договори изведнъж се стреснаха и решиха че е редно да започват да изпълняват часта от договорите свързани с инвестиции в тези две летища. А дали Ицето Квик-Квик Иванов ще сезира ЕК/ЕС за това че отпускат 5 милиарда евро помощ на Air France? А Ице пут....ко нещастен, ще сезираш ли Евро-Демократите за нелоялна помощ, защото другите евро-превозвачи такива помощи не получават, а получават един среден но от сърце.

Когато разбрах, че избрания концесионер е летище Мюнхен се зарадвах истински. Последните 30 години от живота ми мина в обикаляне на света и определено мога да кажа, че едно от най-читавите летища това е на Мюнхен. Христо Иванов е типичен бай-ганьовец/нане-вутевец/чичо-вуйчовец/нагъл шоп/мъртва душица.

Трансджендъра щял да сезира ЕС и Меркел, че оператора на едно от най-големите легища в Германия бил съмнителен за България.

Борисов го изгони (отлюспи) и сега по бай ГАНЬОВСКИ ходи да порти.

Поздравления за успешната зделка на ГЕРБ за изграждане на модерно летище. Колкото за Иванов има една ПОГОВОРКА. КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

Всичко е точно, само дето сделката е подписана през лятото на миналата година, в разгара на ковид кризата, а това е вторият анекс към нея за 10 месеца. Припомняме, че първият бе за увеличаване на летищни те такси, които според концесионните условия не трябваше да се пипат 10 години. Министърът отсрочва едни 245 млн. за 25 години в самият край на мандата си, за да получи 660 млн. в бюджета веднага, седмици преди ново правителство. Освен това летище Мюнхен единствено предоставя лиценза си за 10 години, но може да се оттегли във всеки един момент. Ристето вдига само пушилка, на юропейците хич не им пука че правосъдната ни система е търговско дружество. Ние да му мислим как ще плащаме.

Невежеството може да те обеси, а не да те "обеди". Концесионерът използва лиценза на летище Мюнхен за срок от 10 години, самото летище не е част от консорциума и може да се оттегли във всеки момент. Четете, преди да пишете, моля.

Айде стига с тъпотиите ти Ице. Маджо вече не диктува подобни изяви

Христо Иванов това го умее! Да пише доноси срещу България до Брюксел! Истински "патриот"!