Хотелиери предлагат украинците да доплащат за престоя

Към момента никой не е говорил с бизнеса за предстоящото преместване на бежанците, което трябва да се случи до седмица, заявиха от БХРА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не е виновен на хотелиерите,че се полакомиха за 40 лв. На човек . Не се знае дали са ги получили. А ,че управляващите са некадърни вече и на децата стана ясно.

Защо да доплащат- да си плащат изцяло сумата. Като искат да са там на курорт в хотел- плащат, като всички туристи. Щом имат пари да доплащат значи няма нужда да им се дават пари от нашите данъци. Които наистина са бежанци- има бежански лагери.

тия искат още от държавата, нали започва сезона, защо няма желаещи да почиват в хотелите ви, нали 15 лева ви стигаше, цели списъци имало с желаещи, както в началото безвъзмездно щяха да приемат украинците, после държавата да им плаща, после държавата да праща транспорт - автобуси и влакове, за да извозва украинците от Молдова, Румъния, дори от Одеса с обещания за безплатен курорт, после започвал сезона, да ги поемела държавата в държавните бази, сега отново да им плаща държавата, че никой не иска да почива в хотелите им.

Ха , ха , ха , май се нарадвахте на украинците , защо не виждате българите които ровят в контейнерите за боклук за някаква храна , господа управляващи. От подлагане на господарите не можете да си вдигнете главите.

Истината е че най-добрия вариант е на хотелиерите да не се дава нищо. Парите трябва да се дават директно на бежанците, кеш. Така една майка с три деца ще има 15303 лева, 1350 лева. Не е много за четирима, но може да закърпи двата края работейки. Това са истинските бежанци и трябва да се подкрепят, не разни хотелиери, които ще прибират парите и накрая украинките ще трябва да проституират за да преживеят. Дезертьорите, "негодници за военна служба", дошли да се бият по улицата не трябва нищо да получават ако са напуснали нелегално Украйна. А за останалите -- помощта трябва да е с ограничен срок. Интересно защо се дава помощ на хора от райони, където няма никакви бойни действия.

Аз съм на морето . В града има много хотели . Само до нас са 2 с по 4 звезди . Да им дадат 30лв за нощувка + 10лв за храна . Магазини , колкото щеш . Хем няма да плащат на сервитьорки и готвачи . 10лв на ден за храна не е лошо

Добре де, Украйна по площ е по-голяма от България и войната не се води в цяла Украйна, тогава , защо тяхната държава , като толкова пари и нарина Запада, не си ги приюти в териториите с незасегнат конфликт?! Тъкмо, ще ядат и им предлагат такова меню, каквото са свикнали да консумират, а не тук да претендират, че не ядяли скумрия, че е била за бедни.

Те май искат да не се връщат там . Насочили са се на Запад

Тези хотелиери са по- нагли от украинците! Да им плащаме, защо ? Укритеняма да плащат за ползваните услуги. Да се изхвърлят от хотелите, къщите за гости , предоставите им жилища и т.д Незабавно да им се отнемат всякакви предимства! ПОСЛАННИКЪТ на Украйна у Нас, да даде обяснение за придобития от него хотел В Центъра на Бургаз, както и за всичките му изцепки до сета не е изфъшкан от страната, а хотела крнфискуван?

15 лева на ден? Къде ги тия хотели, искам и аз... направо ще се преместя да живея там, и ще предплатя за 2-3 години :) Кеф ти за 15 лева - спиш, чистят ти, хранят те, не плащаш ток, не плащаш вода, не плащаш телевизия, не плащаш интернет... абе далаверка си е....

ОБРАТНО ВСИЧКИ В УКРАЙНА. ОМРЪЗНАХА НИ ТЕЗИ НАГЛИ УКРАИНЦИ. АМИ НАПРАВО В БЕЖАНСКИТЕ ЛАГЕРИ КАКТО В ГЕРМАНИЯ.

Искам и аз да мога да си доплащам на морето. Цял живот плащам данъци на тази държава - 30% данъци + 20% ДДС +налози, глоби за щяло и нещяло и други косвени данъци = 60% от заработеното ми потъват в държавата. Не заслужавам ли веднъж дъжавата да ми даде и на мен 15лв/ден от почивката ми или с парите ми укрофашисти ще развъжда?

Аа, ще почиваш, ще почиваш - на Черно море, при любимата ти Масква, на дъното! За вечни времена!

ти украинец ли си или просто глупав- прав е човека. прекалиха с тези украинци.