Хасково вече е най-бедната област у нас

Макар вече да не е на последното място във Видин икономическата ситуация остава тежка

Обратно в новината

Коментари - Хасково вече е най-бедната област у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Столицата остава лидер в страната заради динамичната си икономика, по-слабо засегната от пандемията" - стига сте писали глупости. Пандемията засегна еднакво всички градове. Във София има развитие и динамична иконимика, по простата причина че инвестициите които се наливат в България от чужди компании търсещи евтина работна ръка, са ОСНОВНО там. Във Хасково и други малки градове положението е трагично, защото големите работодатели се познават, ядат и пият на една маса и се разбират помежду си колко да плащат на работниците. Това е. Където и да отидеш, за когото и да работиш, се дават едни и същи пари. Читава работа в малък град може да намериш ако работиш във филиал пак на някоя СОФИЙСКА фирма.

Държавата се управлява и води от хасковлии-Делян Добрев , Румен Радев, Асен василев,Григор Димитров,Ангел Кунчев,Станимир Стоилов,Данаил Кирилов,Диана Найденова ,Мехмед Атаман

С Кмет като Стъньо Тъпото с Хасково друго не може да стане.Наркоман за главен секретар-Пламен Ле§ев и Братов§ежите на Делян Добрев оформят дрим трима.Списък с безсмислени и раздути проектиШ 1.Подхода към Богородица евтин боклук, откраднат един милион и вси1ки стари настилки, 2.Парка зад ДНА откраднати пет милиона и безмислени куп§инки пръст с евтини площадки за 300 000 лева. 3.Канализацията на квартал Болярово още я няма близката до Билян дерма Екощрадекс ве§е изяде парите. Извор:Даго духа ГЕРБ И КМЕТА СТЪНьо Тъпото

Ако община Минерални Бани, бе първата частна община, собственост на един кмет от ДПС, то Хасково е първият областен град, със същият статут - собственост на мафията ГЕРБ/ДПС. Навремето Доган беше казал - Кърджали се е мой - искам Хасково!!! От години за кмет на града се поставят - не избират - хора с видими ментални проблеми. В комлект, със зависимостите , с които ги държи герб/дпс - резултатът е на лице - най-бедната област. Не само че не правят нищо за града, а рушат и създаденото от предишни кметове. Да благодарим на Делян Добрев,и ортакът му Тенчо Лилянов, на кмета Станчо Тъпото(прякорът му е от дете) , на Консолув -виден герберопитек, На Атаман- по името ще го познаете, и хилядите знайни и незнайни роднини на тези хора. Само за справка - в Хасково няма прокуратура - или поне не личи да има такава. Защото работа за прокуратура - колкото искаш!

Аскюво

абааа, ко ша правят кауньите сега? да помолат дришу от монако да им прати запис по пощата

За това всички в село Шопия при шопските провинциалисти ахахаха

Къде е хасковлията – бузанчо Д Д, да коментира! Трае си като пръдня у гащи! ПФУ! ( Речник– ПФУ, значи, че плюя на герберските подлоги!)

Хасковлията Р.Р ли имаш впредвид? Дето съсипа България!

Какви цени! Сега СРЗ 1800 лв, бензин 2.50 лв. Купуваш близо 720 ЛИТРА.  Освен това, СРЗ сега е доста по висока, защото 700 хил. се водят  на мрз, а получават доста повече. 1989 г. СР3 274 лв., бензин.0.80 лв. Купуваш 340 литра. Същото година за да купиш един скапан телевизор - гълъбарник тежащ 100 кг. , трябваха четири СРЗ!

Я се върни в трети клас....

бе може и да не са най бедните, ама е сигурно че са най големите кауни в държавата! и са с най напукани пети на континента!

Хасково да си прибира президентът,нищо не става от този... Имама ме си цар,на другото се гледа като опит за преврат.

Гербажиите които основно са роднини и кумове на Д. Добрев от герб я ошушкаха докрай.

Ти еба майкта мангал нешастен

Мунчо, нали е от хасковско! Прост човек-беден човек! Умен човек-богат човек! Избрахме си за президент глупак, който ни счупи държавата и ни завлече на дъното!

Дреме му на Радев! Нали взима по 15 000 лева на месец и по цял ден си прави лицеви опори. А пък Стефан Янев си уреди децата на държавна служба в БЕХ и НЕК с по 5000 лева ма месец. Обикновените хора да мрат от глад. Това е промяната!

и асенчУ е от асково, и баджаначето миро - тоже...

Хахахаха, Ушатият пендел е доволен!!! Татьо му гази ли още инвалиди в електрически колички по улиците?????

Ако знает за мизерията при монархофашизма, няма да се оплакват!

А пък в средновековието каква беднотия е било, ако знаеш?

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

ахххааааахххаааа

Затова всички от северозапада ще гласуват за ГЕРБ-СДС!

тЕ продадоха България.

България е все по бедна ,хора .Само в София дърпат парите депутатите и обръча от хора ..Ама и европотока спря ,щото Изсрайна е по важна. ..Всичко е за Изсрайна.!!.Дасе бори за нас

Това е някаква партенка на К§К (Киро и Кокоро) против ГЕРБ. ГЕРБаджиите казаха, че при тяхното управление (мъдро) хората са забогатели, всичко е било във възход....така че - това е лъжа!

Северозападнала България взела, че забогатяла и вече е предпоследна по бедност.

Ако знает за мизерията при комунизма, няма да се оплакват!

Не, нямаше такава даже по селата , да не говорим за Хасково и Видин. Може да видите на мапа на Гугъл километри затворени заводи и предприятия преди влизане във Видин. От сегашната мизерия този град се е стопил на 1/2 , едва ли има 30 000 души от 65 000 някога

Това е повече от тъжно, но народът дреме.

Видин беше 120 000 души по време на кумунизма. Имаше толкова много работа, че и да искаш да не работиш, пак работиш. Преди два дни пътувах по Е79 към Видин. След Монтана пътят е с огромни дупки, все едно е минала ВСУ от там под обстрела на руснаците.

Хора, Хасково е беден град, защото останаха само наркомани, комарджии и ромско население. Читавото се пръсна и няма намерение да се връща!

Цала България е така.....

Целият селяндурски боклук се изсипа в стилицата. :(

Какво ли да кажат от Кюстендил

Работа за без пари колкото искаш

там, в хасково, фатмака е завършил гимназия!!!!1

Според доклад на секретаря на цк на бкп Емил христов социалният минимум за работещи през 1987 г. е 209 лв.,  за подрастващите 111 лв.. Или за 4 членно семейство 640 лв., при срз 234 лв., или доход от 468 лв., което е почти 30% под социалния минимум от 640 лв. Тоест, почти цяла България е била не само под социалния минимум, а е била бедна.

Нямам спомен да е имало бедни и гладни 1987 г в София , плащахме си сметките безпроблемно, ходехме на море лятото по 2 седмици и на ски зимата . Посещавахме опера и оперетата и концерти и театри. Стигаха за всичко , даже спестявахме в ДСК ... Почти като сега ! средностатистичен , 4 членно семейство

Не се плашете, в ГЕРБ регионите скоро и шистов газ ще се вади, и атомни отпадъци ще има..е, Хасково не ги бърка, те там си имат уран във водата от край време

С най-висок сив сектор!!

Нормално - там коли и беси Делянчо Добрев, крадеца на Боко Тиквата!

Оня с дрийм тима, нали?

И кво Делян ГЕРБерски си назначи родата в Общината, овладя махалата и нещо май обеднехте. Ами краде се, те ГЕРбавите са за тва там, да ви крадат. Заслужено!

Да си най-беден при най-бедните си е... мамата... Абе кой не скача е червен!

явно са засилили сивия сектор! или данъчните са в летаргия!

А българското население е най бедно от цяла еврогейска европа....до там ни докараха разбирачите от народното събрание и тоя от банкя със свитата му.....

ачо, ти си беден, защото си прост! или си прост, щото си беден! и в двата случая си прост като ачо!

Най-беден, ама в ЕС. Ако си отвън - ще се мериш с Албания и Молдова.

Ами, честито!