Коментари - Хаос: Стотици трактори блокираха входовете към германски магистрали и Берлин (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

края на този ес е близо. още малко да потърпим, до юни!

Хе...Слава Украине

Еми, стига толкова субсидии, свободен пазар за всички.

НАТО са се подготвили за война с Руската Федерация 14 години преди началото на специалната военна операция. Това съобщи ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер. Според него военните планове на НАТО спрямо Русия обхващат повече от 4,5 хиляди страници. От НАТО признаха, че са започнали подготовка за война с Русия 14 години преди началото на СВО „Всъщност от 2008 г. насам военните работят, за да върнат нашето мислене обратно към принципите на колективната отбрана […] Най-голямата промяна в НАТО беше подготовката за [сблъскване] с все по-агресивен враг“, изтърва се Бауер или се похвали по време на форума за сигурност на Варшава . Той отбеляза, че заради войната в Грузия през 2008 г. и два конфликта в Украйна НАТО е започнало подготовка за военни действия. Според Бауер силните промени в тактиката на алианса са започнали през 2019 г., когато са се появили подробни военни планове, посветени конкретно на конфликта на Запада с Русия. Той подчерта, че през 2015-2016 г. НАТО създава четири военни бази в балтийските страни и Полша, които могат бързо да се разгърнат срещу руската армия, а преди украинския конфликт бяха създадени още четири подобни части в България, Унгария, Словакия и Румъния. Според плановете на НАТО най-малко 300 хиляди военнослужещи от алианса трябва да бъдат разположени по границите с Руската Федерация в рамките на месец след началото на пряк конфликт. „Подготвените военни планове наброяват 4,5 хиляди страници, но това е само на хартия“, добави той.

С терористи не преговарям

Ама как тъй ще стачкуват тея комунисти, те не ценят европейската европедераска либералност да си гладен и беден за сметка на Сащ.

Евоселяните получавт два пъти повече субсидии от американските.

На американците горивата им са далеч по-евтини + ГМО, а и екологията им е последна грижа.

годината в която европейският гражданин ще разбере че Демокрацията не съществува.

Сега демократично да ги заклеймят всички протестиращи, че са путинисти, да им конфискуват тракторите и яко внос от укрите. Ето така се прави по евроатлантически.

Субсидиите са нещо съвсем различно от демокацията. Най-правилния начин за субсидиране е просто намаляването на данъците- така няма нужда от посредник-бюрократ, който да разпределя парите.

Сега в германия, скоро и в евросъюза ще се купуват само украински селскостопански стоки. Така действа демокрацията и солидарността

е те ся германците почнаха да разбират кво е точно ессср

БРАВО!!!!! КОГА и у нас ще се случи нещо подобно !?! Трудно ще стане , защото крупните собственици ОБИРАТ парите от субсидиите , на дребосъка дават ,колкото да е на минимален плюс !!!!!Едрите си плащат на "управляващите" в системата и ОК !!!!!!

Ако не я заринат ще мине на оцеляване по селата с земеделие. Колкото и да им се иска на промитите тикви да живеят в метавръза с име ЕССР по дизайн на Давос, като на две три нови години хапнат синтетичните пържолки и храни от хлебарки, ще стане като по комунизма с луканките и суджуците по терасите. Неволята е майка на иновацията и демокрацията.

И какво ти пречи пак да си правиш суджуци? Моята тераса е пълна със суджуци

И тук задунайските подгъзници на бункерния ботоксен шебек пак за апокалипсис на запада се размечтали. Ееех таваришчи задунайци, на тейковците ви чекалата за западния апокалипсис, хем че бяха направени от ламарина с щампа "сделано в СССР", ръждясаха и се строшиха след 70 години чакане, а вие сега клечите на такива от евтина китайска пластмаса. Колко ли ще ви удържат, а? :-)))))

И само глупости.

изобщо не са розови. Пускате някакви тънки статийки с една две снимки и толкоз а истината е, че германските градове врят и кипят. 2024 ще бъде година на насилие и разпад на Западната цивилизация такава каквото си милсим че я познаваме. Хабек вече квичи в инстаграм, как правителството правило всичко необходимо но видиш ли разни путински елементи рапзалвали граждански размирици в страната. В Англия е същото положение а в САЩ дори още по зле. Там всеки ден излизат все по нови и нови отвратителни неща за политици, бизнесмени, холивудски звезди и т.н. Въпрос на време е всичко да литен във вуздхуа с голямо БУУУМ!

Ааа вие сте от русофилите работещи в "гадния запад"

Те не са чули за тази стачка.

дано успеят да бутнат това 10% правителство на американската 5та колона -зелената напаст....

Но, надали. Младия сорос плаща здрвао

Фермери, ха, все пак са немци. И гладни, те са законопослушни. Почакайте да огладнеят мигрантите, дето са на помощи, и да се вдигнат те, тогава ще ги видим Шолц и Лайнен

Ще стане Айнцу, Цвайнцу Дрън

Няма страшно. Нали затова махат парите за фермерите - да има за мигранти и Украйна.

Хер фюрер Фон Дер Лайън: Русия се разпада. Икономиката и е на парчета. Бербокиня 360: Германия е във война с Русия. Борел: Запада е райската градина. Всичко извън него е Джунгла. СЛАВА ДЕ КОКЕЙНЪ. ШВАБЕЦО ВИНАГИ ПИЧЕЛИ. ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРА УСПЕШНО И СА ЩЕ ЛЕПНЕ ЦОЦИАЛЕН РЕЙТИНГ (ДА ЦОЦАТ КОРПОРАЦИИТЕ), ДИГИТАЛНИ КИНТИ (ДА ЦОЦАТ БАНКИТЕ), СЛЕДЕНЕ С ИИ (ДА ЗАРАБОТВА ХАЙТИ ИНДУСТРИЯТА). НЕМА ПРИТЕЖАВАТЕ НИЩО И ЩЕ СТЕ ЕДНИ ХЕПИ ХИПИТА. КОЙТО НЕ ГО КЕФИ ИМА ПОДЧЕТА ЗА ЕВТАНАЗИЙКА. БУ ХАХАХАХАХ

аз пък останах с впечатлвнието, че не искат да връщат мигранти в биджи, защото били добри селскостопански работници и без тях ще пропадне сезон 2024

В Рузия колко получават фермерите като субсидии, че не стачкуват? Ааа 0, за това :)

Хамерикански трол. ФАКТ!

Добре де, разбрахме. В Русия е много зле, гладуват, стоят на студени, война, ..... и т.н. Ама тя новината не е за Русия бе. За Германия е. За стожера на демокрацията, двигателя на ЕС, богатата Германия. Те какво искат? Нали са в Германия?

ken libidibi

А защо фермерите трябвало да получават субсидии? И каква точно е връзката на субсидиите с демокрацията?

Уродите в немското правителство искат да докарат гладни бунтове в Германия. Ако се спрат субсидиите за земеделското стопанство, цените на продукцията ще скочи двойно, а може и повече, а немските селскостопански производиели ще бъдат разорени, по същия начин както в момента фалират металолеенето, стъкларската, химическата и др. промишлености. Германците трябва моментално да се вземат в ръце, иначе тия изроди от първи в Европа ще ги пратят на опашката.

и каро скочат цените какво ще стане? постоянно се показват клипове и снимки на двойно по-ниски цени за едни и същи продукти у нас и в германия. хакде и те да исетвт най-накрая кризата

Е как ще бъдат разорени фермерите, като увеличат цените? Едва ли немците ще започнат д ядат по-малко. Освен това съвсем не става въпрос за премахване на субсидиите за фермерите, които те получават щедо от ЕС (справка: зърнарите), а за премахването на отстъпката за гориво.

ЕССР освен икономически колап, върви и към селскостопански. Нищо де, нали е важно да се помага на Украйна

Не да се помага на Украйна, а да се служи на САЩ. За момента първото следва от второто. Утре господарите зад океана могат да решат друго, като разрушат европейската икономика с помоща на еничарите им по места.

Санкциите срещу Русия работят, нали тъй бай Шолц?

Така става, когато брюкселски чиновник по изправянето ма кривите краставици, когото никой не е избирал и нищо не разбира взима повече от водещ инженер в фирма, която всеки ден създава добавена стойност и национален продукт.

Всъшност евро-чиновниците са не по-малко специалисти от инженерите- за да ги вземат на работа, трябва да са завъшили добър университет и да минат тежък конкурс.

САЩ си свършиха работата!

Точно10+

ФондерЛайняната и мишката Шол сега ще кесат ли комисионни от ковит ваксини, от украинската помощ, от големите пари харизани в САЩ и Бербока ще и ли основен приоритет Украйна? Еваха майката на германската икономика и ЕС като цяло. Некадърници и политически импотентни са по върховете на ЕС, ЕК и повечето премиери на еврочленките

Терористи!!

Тея пък кво се оплакват от 1 милиард евра загуби от дизел. В Усрайна наляха 120 милиарда тея за 1 милиард напълниха бундестага с говна

Тва с лайнометите по бундестага беше яко. Трябва и тук да го приложим :)))))))

Какво му е на скъпия ток и дизел. Нали на Путин му е гадно. Айде бегайте от тука

На Путин не знам колко му е гадно, но на на гладните немци хич няма да им е леко. Глад, студ и безработица - това са приготвили за тях политическите им избранници служещи не на народа си, а на интересите на САЩ.

Ръководителите на ЕС и НАТО се опитват да приличат на Дьо Гол, но са предатели като маршал Петен

Вместо да се радват, че токът и горивата са им по-скъпи и така борят агресора- те с лайномети и фуражомелки пред Бундестага! Не ги е срам- дисциплинирани били? Обаче не видех черни трактористи!

А при нас кога?

Гледайте и се учете

Всеки който протестира и защитава правата си е "опасност за демокрацията" и следва да бъде затворен в концлагер защото е "радикален елемент". Ех този Шулц върти,върти и каквото и решение да намери накрая все до фашизъм достига.

На дядо си се е метнал.

Ма налЕ в еврогейският съюз всичко е мед и масло, цветя и рози....

Е, че то Шолц лесно може да оправи нещата. Само трябва да им каже, че всички парички отидоха за борба с Путин и за Украйна. И край.

Шило

Май ще пускат печатницата, ама не знам, хартия дали имат, че май спряха вноса на дървесина от Русия?

А веее... Тия уйдурми не ги ли чакахме с трепет, да станат още лани в Москвата? Сичко се омеша у един кюп, оди разбери кака така дядя Вова им го набабани професионално...

Путин е виновен.В Германия управляват същите некадърници като нашите

Съсбидиите ви отидоха в САЩ, за покупка на скъп газ. Съшо така и защото фон дер Лайен и Шолц допуснаха САЩ да си вземе големите концерни да плащат данъци в САЩ. И са се разплатили с неофашистките нули за сделката, но за фермерите не остана. Просто е редно да знаем къде са ни парите... В САЩ, за да спасяваме световния мошеник от собствения му разпаад, следствие разбира се от мошеничеството му.

Трола на козяк=Сорос газ пикае

Давайте още на Украйна. Много лесно раздават пари евродебилите в парламента

Ти не гледай Украйна. С нея ще се справи Русия. Погелдни кой управлява ЕС и го праща на майната му. От кога ЕС е губерния на САЩ?! Доакто викат, че Русия ще нападне Европа, което е рабриа се глупост, те завладяха ЕС и го управляват как да изнася ресурсите си за САЩ!!! И да спре да се развива, защото ЕСстана в един момент по-добър вече от САЩ. А фермерите нека блокират за субсидии. Но проблемът не е в субситиите, а в политика на предателство. Гледай в Бългаиря кой ни управлява!!! И някой сеща ли се за какво ни управлява? Ами да ни вземат това, което имаме разбира се. Краде се ВСИЧКО НВСЯКЪДЕ - това е принципът на САЩ.

Нищо не очаквам от немците, с тяхната криворазбрана дисциплина.

Шпрехен зи дойч, я я я, гутен таг, таг, таг, шайсе, шайсе, я, я вундаба.

Имат си хората лозунг "РУСИЯ и германия юбералес" /разбирай поне европа/. Сега всички последователи на Велико русите /ма те не са руси/ сега подкрепят протестите на гадната евро сженданаршя !

трябваше говедата овцете козите да навлечат там че да им усерят целата демокрация... ББААХАХА

И що ли "обективните" ни медии пропускат "посрещането" на Хабекчото в епизода с ферибота? Нейде в немско. Щото единствено включването на бърз заден ход е моряците, го е спасило от разправата на гневните фермери дошли да го посрещнат.. И още нещо - протестите на фермерите не са от вчера. А вече от доста дни. Но "обективните" ни медии ни спестяват "грозните" новинки от РАЙСКАТА ГРАДИНКА на Борелчото. Аще един принмер от тях: ЕС бракува милиони ваксини с изтекъл срок. На сума от 4,2 МИЛИАРДА ЕВРО.. Има я официално обявена в отговор на питания на евродепутати в ЕП.. В нашите "обективни" медии обаче се съобщава - „ЕС загуби 2,3 милиарда от ненужни ваксини за ковид“.. Заглавието на статията и самата тя обаче след НЯМА И ЕДИН час.. Изчезна от новините. Няма да я намерите и сега..

По-зле е от времето на Бай Тошо. И тогава имаше цензура ама беше понеже имаше само няколко медии. Сега има стотици медии и въпреки това автоцензурата и медийното затъмнение са ужасяващи. Добре дошли в "демократична" Европа през 21 в.

А тебе те застреляха на кльона, нали? :)))) Е, доброто старо време, тогава никого не застрелваха на кльона...

Да се прибират! Тези фермери могат да минат една година без нови майбаси и яхти. Сега е важно да се помага на смелите украинци да сдържат Путлер.

На майка си ли викаш путлер.

оооо, руски. Агент провокатор ли го играеш днес? :)))

Матът е в три хода. 1. Правиш така , че всичко което се произвежда да е със субсидии и изчакваш време хората да свикнат да са на субсидии. 2. Правиш им прокси война с Русия и ги караш да не внасят от руснаците евтини енергийни суровини. 3. Те сами си спират субсидиите поради липса на пари, защото вместо тях ги караш да купуват скъпи енергийни суровини от САЩ+ оръжие за Украйна , както и да се превъоръжават срещу руснаците.

изключително интересна година с ключови моменти за човечеството. Няма и 10 дни от новата година и Европа започва да кипи отново. Макрон ще прави промени в правителството си за да спаси нещастната си кожа (но това няма да му помогне). Шолц в Германия е 100% пътник. Същото положение е в Англия с индиеца. Черешката на тортата обаче ще бъде САЩ, където спокойно може да се каже, че гражданската война е вече в ход. Който не вярва значи е пълен идиот неспособен да види всички видими белези на това. Който и да спечели изборите там е ясно едно - другата страна НЯМА да ги признае!

Да, добре. Само една страна е остров на спокойствие и ще си изберат същия президент за 18-ти път. :))) Между другото има лесен начин да станеш гражданин на тая страна. :)))

Прав си, на спокойствие и на истински човешки ценности е

Тролчетата на Посолството сте се насрали от страх, че грантовете ще спрат и ще трябва да започнете истинска работа, а нито имате уменията, нито знанията и ще изпукате от глад. Само за платени коври ставате. Само гледай какъв сеир ще настане из Европа като минат юни месец евроизборите. Тогава либерастките псета тотално заминавате в кенефа и ще има да квичите от безсилие. А руснаците не ги мисли, те са голяма страна с много ресурси, все ще се оправят някак. Ти гледай фалиралите САЩ и ЕС, че ние сме в тая лодка и тя потъва бързо, а лодката на руснаците и китайците е друга.

Така. Първо се успокой, а след това пиши. Може пък и да ти се получи нещо смислено. :))) Малко вероятно е, но пробвай. С времето може и да се научиш. :)

Хахахахахаха. Добре, викаш от юли започва истинксия руски рай на земята, а? :)))) Или тогава ще викате, че нищо не сте казвали за изборите през юни, да? :))) До юли ще изкарам повече отколкото ти ще изкараш до края на 2025, така, че не ме мисли. :)) Имам си книги и проекти да се пенсионирам, но още ми е рано. :)

Спокойствие е. Мъртвешко. Няма ни Пригожин, ни Навални, ни демонстрации ... Нищо! Ореолът на императора е обсебил целия хоризонт.

Ще изкараш ти грънци. Такива евтини мъжки проститутки лапате за по 1 евро на промоция. Под кой мост в Брюксел духаш? Или някъде в Южен Лондон ти се радват пакита и чернилки от колониите? А всъщност заработваш вечер на пл.Македония, понеже денем от Козяк плащат много малко. Това, че във всяко мнение намесваш Русия, руснаците, Путин и тн показва, че си платен трол и си хипер жалък. Няма смисъл да ти се обръща внимание. Прати поздрави на другите козяшки педали. Въжето ви чака, ще висите хубаво на него.

Ма много добре си запознат с цените на мъжките лакси и местата за получаване. Чисто академично любопитсво без съмнение... :)))))))) Тайното ръкостискане го учиш, само за да си запълваш времето, нали? :)))

Пиши на лични, ще ти пратя линкове, как да кандидастваш. :)

Я нашите зърнари как го направиха.По топлото време.