Гроздан Караджов: С пари за „Хемус“ са платени компенсации за тока

Вече са изплатени 55% от средствата към пътните фирми, каза регионалният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП и сие са най големите шмекери

Пак оправдания. То май Караджов само се оправдава и си намира извинения защо нищо не прави. Винаги е имало обжалвания на всяка процедура, непрекъснато и това е последните 10 години. Как до преди година ставаха нещата, а сега нищо не става и всичко е незаконно.

Не знам защо си мислите, че ако Б.Б. беше останал да управлява нямаше да са същите цените?

Клика ни управлява в момента?! Повече от година няма НИЩО построено, но за сметка на това сама лъжат и крадът.

Как ще построят като ги спъват отвсякъде? Ти можеш ли да тичаш с вързани обувки?

Ето къде са отишли парите за пътища,а не че са крадени с чували,както лъжат Киро и Рашков.Абсолютни крадци и мошеници.

Тоя с какво се хвали? С нашите пари за пътища ни плащали помощите? И вече почти всичките ги похарчили?? Един ден ще има кривак...

Искам да попитам тези от системата ни убива - дали системата ви убива сега?

Какви компенсации са платени за тока? Крадете с гАза си, мама ви олигофренска!

Разбира се, че обжалват всичко, целта е да се спре държавата, да ескалира недоволство и да бутнат правителството. То е ясно колко милиарди се откраднаха от пътища, искат си старата лапачка.

С тези разбойници, сега ще видим магистрали друг път. НЕКАДЪРНИЦИ... Много приходи било имало в хазната при тяхното управление и все по-богати сме ставали сега. Е, видя се откъде са взели парите за помощи. Изядоха ги от автомагистралите. Изядохме асфалта, буквално.

А бе ние хубаво ги изплюскахме,ама сега какво ще правим..

Сега ще се возим с каручки по каруцарските пътища на променящите.

истината. Така хубаво си търкаха хората и мафията на Борисов прецака нещата. Сега само Гешев пречи, но ще го махнем и него. Такива нови игри идват,, Златната четворка",,, Канадски диамант",,, Президентски апартамент с мега бонус"...

Кажете на Киро да не се прави на Ерген , да не яде глутен .....

Кире Простото сега ще трябва да плати 20 % на 500 мил или 100 милиона повече на пътните фирми за да работят.

Е що бе,това в Харвард го учат в учебника как се оскъпява значително една услуга. Киро не е внимавал добре и не разбарал,че не трябва да се прави, ама пък в друг урок пишело,че като не плащаш лично от джоба няма проблеми..

Киро да не излъга, че компенсации се плащали от свърхпечалбата на енергийните дружества.

накратко - преди се работеще , сега се търсят оправдания за да не се работи . Комунизъм сър, промяна, перестройка, ПП

Хаджито и Бабикян и бира носеха, Минеков ни говореше по микрофон...

Ехх, добре си бяхме..ама и не управляваха нашите и имаше бол пара за кифтета и кебапи

Некадърници...пътищата с в безобразно състояние.... Какъв ток какви пет лева ..нагла работа.

Е да ама пък преди на протестите си ни даваха 45лв +парче пица и си псувахме Тиквата и Гешефта на воля. И музика имаше.. Супер си беше.

От ГЕРП и ДПС много пари са давали на вашите протести. Но те имат за такива работи

А къде са свръх печалбите от енергийните дружества ? нещо работата намирисва на здраво крадене точно от най-проблемния сектор енергийния.

Тия счупиха държавата вече,може би вече е късно и не знам даже Бойко да се върне дали ще успее да усмири инфлацията.

Те хората на Бойко отдавна я счупиха :))) Сега се опитват да правят сечено. Надявай се Бацко ти да се върне та да краде още

То се краде като има какво, тия новите са като марокански скакалци,след тях ще е пустиня..

От един джоб в другият джоб. Такова отклоняване на средства в нормална държава е престъпление.

Борисов е факир на прехвърлянето между джобовете

Бойко, хайде по-скоро вади белия кон и се връщай, че тия измамници съсипаха държавата и ще убият народа с мизерия

Господине, къде живеете ? Никой не го иска този човек на Доган

Аз не живея в Дубай. Може би там е прекрасно,тук е мизерия

Ние всички живеещи в северна България гласувахме за "промяната". Не искаме магистрала. Така на село сме си добре

Тези само харчат а нищо няма насреща на това харчене. Има едно крадене като за последно и това е.

Нищо няма да оставят тез само обещания и грабеж ама ние сме си виновни сами докато ги търпим и не излезем по улиците пак както преди 7 -8 години за тока ще се трепем по скапаните пътища а те ще си правят решетки да се бранят от народната любов.

като за последно...

Кабинета на Киро Шизофренията не може да пусне построените от Борисов и готови от мина година участъци на Хемус след Белокопитово край Шумен и преди Ловеч, от другата страна!!! Там трябва по една маркировка да се сложи... Той тръгнал да лъже за 5 моста над Дунав и колко тунела бяха под Стара планина. Вижда се колко са напредничави неокомунистчетата с обратна резба. Една маркировка не могат да организират, за да пуснат 20-30 км трасе. Който си мисли, че бунаци, които маркировка не могат да правят - ще направят пътища - е по-голям бунак и от тях!

Изчагъртаха бюджета.

на народа също.

Милениума си помислиха, че живота е лесен с бившите комунисти и сегашни глобалисти.

Безкрайно задоволство ме изпълва. Всички глупаци ще бъдат докарани до просешка тояга. Вярно, че и аз покрай тях, но иначе как ще се научат. Сега е наред следващата мотика за настъпване-Копейкин.

Следващата мотика ще е янев. Борбата вече е между борисов и янев.

До тогава братушките ще са ни освободили за трети път.

Да припомня на драгите сънародници малко статистически факти. Щатският възпитаник велчев от НДСВ стана министър на финансите и усвои почти два милиарда лева от пенсионния фонд. Щатският възпитаник дянков от ГЕРБ стана финансов министър и усвои два милиарда лева от здравния бюджет. Щатският възпитаник василев от ПП усвои един милиард лева, предвидени за инфраструктурно строителство. Промяна ли? Не мисля!

Кажи какво направи руският възпитаник Жан Виденов.

Нали отрекохме комунистите? Нали затова си избираме щатски възпитаници? И така вече 20 години.

Кирето каза, че при промяната няма да се краде. Сега разбрахме, че Комитова не го е чула, защото Янев е искал парите за нов политически проект. Магистралата - друг път

ОСТАВКА! Съд! ОСТАВКА! Съд! ОСТАВКА! Съд!

още не са му ясни нещата да прочете статията на Дойче Веле : Двете лица на президента Румен Радев . Света отдавна го е разкрил тоя предател .Само Ганю блее , вперил овчи поглед към ПИЛОТА ГЕНЕРАЛ.

Нали ГЕРБ крадяха по 8-10 млрд на година?? От една година ГЕРБ не е на власт. Къде са 8млрд освободен ресурс, че да ги използвате за подпомагане по отрасли? Не стига, че от никъде не се появяват плюс 10млрд, ами допълнително се изтеглиха 3млрд нов дълг, предстои актуализация на бюджета, по-всяка вероятност тя ще покаже, че трябва още дългове да се дърпат... Отделно - два камъка един върху друг няма сложени от както Борисов не е на власт.. Уж теглехме дългове, за да се подпомага бизнеса, сега се оказва, че с парите за магистралите се прави това. Тогава дълговете къде отиват?

А запитал ли си се тези милиарди левове дали не са изтеглени(откраднати) по времето на герб чрез подставени фирми и внесени в офшорки, м??? Лесно е да плюем нали, но да не забравяме, че предишните на власт лесно прокараха "вратички" в закона за обществените поръчки, за да крадат необезпокоявано и сега пред свършен факт хайде да обвиним следващото правителство след тях. Това е несериозно. Предишните властимащи имат немалка, даже ужасна вина, за това, което вече виждаме в момента. А, да не забравяме, пе когато герб бяха на власт 13 години техни фирми МАГИСТРАЛИ КЪРПЕХА СЛЕД КАТО РЕМОНТЪТ ЗАВЪРШИ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА КЪРПЕНЕ(което на лаишки език означава, крадене на поредните пари) и колко ремонти на ремонтите спретнаха, а за замразените проекти за второстепенните пътища за Северозапада и за Североизтока да не говорим!! Просто, много фрапиращи нарушения забравяме и не може с лека ръка да ги отхвърлим или забравим!

До ама не .....откраднати са от Хан Аспарух .

Е нали парите за Хемус ги бяха изнесли в чували? Дамаджанов така каза.

За близо 12 години управление Борисов и ГЕРБ „постигнаха“ следното: Първи по смъртност в Европа и света! - Първи по заболеваемост. - Последни в Европа и на опашката в света по качество на здравеопазването - класация на Блумбърг. На 48-мо място от 55 държави, в анкета на СЗО от 2019 г. - при най-ниски доходи на населението и заплати в ЕС България е на 1-во място по доплащане на медицински услуги от гражданите около 47%! За сравнение в Швеция 3%, Германия 3,2%, Латвия 4,6% и пр. - Най-ниска продължителност на живот в ЕС - 74,9 г. В Испания - 83,5 г., Италия - 83.4 Г. И Т.Н. - Последни по жизнен стандарт в Европа. При среден коефициент за континента 45,6%, България е със 7% - От години първо място по корупция в ЕС. - Пълно отсъствие на върховенство на закона в ЕС. - Първи по неграмотност в ЕС. 40% от българските младежи са функционално неграмотни. - Последни по чужди инвестиции; българските компании изостават в инвестиционната си дейност. - На 111-то място сме по свобода на словото и медиите. - Последни по по износ на иновативни стоки в ЕС. Делът им в общия обем на експорта е едва 3,6%. В България броят на патентите е 4 на 1 млн. души, а в Естония са 33, в Германия 291, а средно за страните в ЕС 117: - На дъното по дигитализация в ЕС. - Последни по чужди инвестиции. Българските компании се изнасят в чужбина и там инвестират. - Първи по употреба на алкохол на Балканите и 6-ти в света. - Българските ученици и младежи са на първите места в Европа по употреба на амфетамини и анаболни стероиди. - 1-ви сме в Европа по брой загинали в автомобилни катастрофи. - На 93-то място сме по качество на пътищата от 171 страни. - От 2014 г. досега, със средствата от ЕС, са завършени едва 400 км нови магистрали, което е най-ниското ниво в Европа.

А след ГЕРБ какво постигнахме?

Ние от ПП с ДБ и БСП обещаваме за много кратко време да подобрим тия "успехи" на ГЕРБ. Поне двойно

Тая статистика можеш да си я завреш нали знаеш къде, защото с новите спасители ще я задминем със сигурност.

го бихте Борисов като маче у дерек в тия статистики....

Хубавото е ,че вече година и половина Герб не е на власт и може да се направи разлика.На Герб бих им дал 4 по шестобалната, а на тия новите 1 щото се опитват да преписват нещо ама не им се получава..

а компенсациите за газа сигурно ще са с пари те за Струма

Спестените пари отдавна са похарчени, сега го караме на заеми, че откак Мунчо призна Крим за руски нещо и парите спряха от запад

Умря надеждата за Хемус. Ще има ново построен участък след 15 години. Мерси чалгаро-джендъро-комунистически изчадия

Е нали немаше заделени пари.Тия са изпечени лъжциии и некадърници.

Пари за инфраструктура и модернизация отиват за социални помощи. ... утре ще му лазим на Киро по к... защото няма да има асфалт, а тока ще го гледаме само в небето по гръмотевични бури

Много ресурс беше впрегнат за мозъчната промивка на населението преди 2 години. Резидентът, медиите, олигархията, всички се погрижиха да ни убедят колко много бил откраднал Бойко, как мафията ни съсипва държавата, как спешно ни трябва промяна... Свършиха си работата. Сега излъганите стоят в магазина като ударени от мълния и тъпо се оглеждат, по-изцъклени и от Асенчо Василев. Малко ви е, Борисов онзи ден добре каза, че е рано за избори, нека всички българи да се насладят изцяло на промяната.

Тоя крадец на трлекоми шо не е в Пянделата

Гроздане, сега по кой път ще го прекараме македонския космонавт до космодрума. Като при тебе всичко е в дупки

Македонскиот космонавт чалгара от учиндол щеше да го праща,на тия други са им приоритетите(да закопат тотално територията)

А бе на кой му пука за магистралите, нали асфалт не се яде, сега ще си ядеме опинците ,както казват старите хора. Бойко се опита да направи нещо за тая държава, матряла пък тръгна да го вкарва у затвора,сега гледат тъпо и си ядат л*ната..

Ах как лъжеш, гнидо долна!

Били млади и неопитни, ама да крадат са много опитни!

Раздадени на НАШИ хора

Гешев спи, мафията си краде!

Инхаус, минхаус.....Алабала. Абсолютно всичко ще се опука до стотинка и после 20 години ще се мъчим със заемите:)))) Затягайте коланите, търсете втора работа. Това е промяната. Ако някой не е доволен - на Козяк или при Юмрука:))) Гладът е перфектен учител, пред него всички алабализми клякат:))) Няма корупция, няма пари, няма нищо:))) само високи цени и инфлация:))) Това е цената да си балкански американец:))) Честито на всички тъпунгери, пожелавам им по-лек и поносим глад:)))

не биваше ....толко па директно да го казваш..... някои тъпири още се опияняват от юмручето на любовчията.....

Киро и Ококорения още миналото Лято са забъркали кашата .