Коментари - Григорий Вазов: В Еврозоната няма резервна скамейка, трябва да сме основен играч | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силните икономики са играчите в Eврозоната, другите плащат за решенията им. Каква Еврозона за страна извън Шенген?

И какво е това смешно училище ВУЗФ, на което е ректор? Аман от самозванци.

Преди време Дания и Швеция проведоха рефендуми по въпроса за влизането им в Еврозоната. И в двата датските и иведски политици получиха звучни шамари от избирателите си. Желанието за влизане в Еврозоната се изпари за дълго време.

Гренландия е наш !

Нечленуващите в Еврозоната са Дания, Швеция, Полша, Чехия, Хърватия, Румъния и България. За какво ни е да влизаме в Еврозоната? За да надуят производителите и търговците цените в България ли? Това, което сега струва един лев, след това да струва 1 евро. Само, дето едно евро е два лева, т.е. два пъти по-скъпо. От приемането на еврото изгода имат българските индустриалци и работодатели. И крадливите български партии.

защо Царица Меркъл досега не обвързала нито Ost-Zone , нито участък на куроните в ЕВРО-то ? Защото в Полща САЩ и техен течният газов хъб определя музика . Защото в пояс на куроните след изпомпването на нефтените залежи само Норвегия остава значим играч . И защото поради посочените факти и обстановки Меркъл при посещението си във Вашингтон няма да получи зелената светлина за Северен Паток втори . Въпреки че , освен Полша , всички други балтийски държави не само появяват заинтересованост. Администрация и външна политика на президент Обама са създали тези вече свършени факти , при това , забележително за външна политика США , в юридическа завършена форма . Но от Д.Т. нямаме да очакваме присъединяването ни , България, към Ost-Zone. Като алтернатива имаме гумени лодки и дрифта в Кара Дениц .

Това име Вазов, свята реликва на достойни българи, Иван Вазов, генерал Владимир Вазов, дали всичко в името на родината България. Вижте го днес, това име е сред тези, които искат да поробят България, ОЩЕ по-бързо. Ако не дай Боже се махне лева, заплата 1800 лв става 900 евро, цена домати от 5 лв. става 5 евро, цена на лек ремонт в къщи от 800 лв на 800 евро.. Еврото е идеален начин за убийство на българи с доходи под 1000 евро на месец. Бързо, сръчно и тихо. Има държави, които знаят това и не дават еврото да припари до входа им; има и такива като съседката ни, които бяха принудени да го приемат но наложиха условия, например колко да е пенсията на пенсионерите им... и да им се дават постоянно милиарди заеми ,които те никога няма да върнат. А България няма да е от тези, по обективни причини. Затова, резултатът ще е унищожеение на неплатежоспособното население Срам за вас Вазов.. и вие ли Бруте..

Задължително трябва да се проведе референдум за влизането ни в еврозоната. Ако сме европейци трябва да се постъпи така! Трябва съдбата на народа да е в него ръце, а не в ръцете на шепа псевдополитици! РЕФЕРЕНДУМ!

МечтИИИИ да сме "основен" играч... С най-ниски заплати, пенсии, стандарт на живота и т.н. Като как го виждате това за две години да увеличим двойно пенсиите и заплатите? С цената на кои фалити ще го постигнете това нещо.. Срутване на борда и РЕЗЕРВА.. Това ви е целта.. Щото след 2020 еврофондовете пресъхват.. И няма какво друго май да се краде.. Ние не сме забравили как ЦУНКАЩИЯ ДЖИДЖИ са пенявеше да "управлява" сребърния фонд.. Както Велчев из"управлява" дълга, та още спорите икономистите - България ли спИчели, или той и Царя спечелиха.. И поради това отново отваряте торбата с лъжите, как ще щъфнем и ще вържем в еврозоната..

Ще влезем.Добре сме и то много добре.България е игрална зала с много печеливщи.Друго може да не рабти ,но хазарта процъфтява.

В Еврозоната има болни и донори. Колкото са повече донорите, толкова шансът на болните се увеличава, но с това шансът за оцеляване на донорите не се променя и е 0!

А кой е казал, че искаМЕ да влизаме в еврозоната? Нека желаещите да се преброят и да ги пратим с един файтон на екскурзия в зоната. Да видят свят, пък и свят да види звяр.

Със Евро ще дойде облагането с данък , там където досега нищо не се поиска . Не защото Евро дошло , а заради Еврото което няма да се мярка в джобовете на хазна . Край с фиктивната работна заплата и плащането на ръка . Това няма да хареса поне на 2/3 в трудовия пазар . Останалата трета веднага ще си поиска забавените заем обратно . Така че без закон за частен фалит пак не сме приготвени . Ало-Ало при бирниците не върши работа !

Човекът ясно е казал, че нещата с еврото са толкова далеч от реалността в България, че няма накъде повече. Как да се каже по-ясно. Неработещи основни институции и то не случайно, а специално докарани до това състояние. Никога няма да се подобри съдебната система и това е следствие от самата политическа система, която е напълно незряла и кланово-олигархична. Селско-роднинско кметско суджукова. Производителност на труда никой не знае какво е, но каквото и да е е далеч от нас. Тоест, когато цъфнат налъмите. Сложете и крехката и предкризисна световна икономика, обърканите послания от САЩ, предстоящи търговски войни и т.н. Самият ЕС политически е неуправляем, икономиките са в тежки дългове. Какви евра сънуваме, не знам.

с Ай-Фон и Марк Цукърбърг всеки ще си има индивидуален коефициент . Така ще е също с парите за мащехата . Вече няма да ни готви безплатни манджи , а ще си поиска пари за Маскара , Руж и друг грим .

Мьi не искаме никаква еврозона и евро.Мне и останалите болгари искаме да сме с братята руснаци и да приемем бъдещого световная валюта рубла.

Тъп хумор от тъпо парче!

членове на еврозоната са 19 държави.Защо тия 7 държави/без нас/ не драпат със зъби и нокти да влязат в еврозоната? Сигурно са по-глупави ли? Да не би пък да са със по-слаби икономики от нашата и с по-ниски доходи?

Отидем ли на скамейката - става гърция. Хленчиш за помощи и плащаш небивали лихви. На запад правят пари от банкови инвестиции главно. Когато някой губи - друг печели от това....и то отлично. Швейцария и люксембург са велик пример в това.

То и Бербатов беше играч в Ман. Юнайтед, ама търка пейката !!! Та в този ред на мисли и ние ще сме толкова играчи !!!

Ти като караш толкова голове на Ливърпул като Бербатов, тогава може да си отваряш устичката. До тогава, може да готъркаш на бай Асан у селската баня.

А скандинавските страни, кога ще изпълнят критериите за влизане в еврозоната? Май нещо не мислят по този въпрос... Сигурно са по-глупави от ББ?

Финландия, нещо да кажеш за нея?

Да кажем, какво да кажем! Баце, подскажи, че види се, баце, ти си "ток и жица"!

Питах за Дания, Швеция, Норвегия или не си чувал за тях?