Гръцката икономика расте въпреки пандемията, мигрантите и природните бедствия

В традиционната програмна реч в началото на Солунския панаир премиерът Мицотакис направи обзор на постиженията на правителството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как няма да расте , като 70% от българските предприятия и патенти работят за тях ? Дадоха 500 милиарда на играчите си и те ни изкупиха всичко , а кои и защо от нашите го позволиха по имотите у Гърция ще ги хванете ! Дори жалкият ни народец си харчи парите по каманяците им ? Жалка работа !

Да, защото са единни, непоколебими към политиците си, знаят какво искат и отстояват правата си, защото не позволяват държавата им да се подчинява на мафията, защото има хилядолетна история и не им пука кой отвън какво мисли за тях и дали ги харесва!!!

Затворени, карантина а икономиката расте, това само в Гърция може да стане. Отварят ги, тръгва вълна от коронавирус а почти нищо не публикуват като бройки явно гърците корона не ги лови. Винаги са били измамници и такива си остават.

нямат МУНЧО! Дето една подредена и работеща държава,разсипа и окраде за 3 месеца! С глутницата си изцъклени,ухилени,надрусани юнаци!

Деби, подредена и работеща държава имахме преди 32г. от тогава държава нямаме още по-малко пък работеща.

Не може да бъде. Те гърците са мързеливи, мързеливи, ама мн мързеливи. И тарикати. И експлоататори. И мн подли. И жените им са ниски, трътлести и мустакати. Нали, такива са представите на болшинството от богоподобните българи за съседите. Принос за тези представи имат и разните тн интелектуалци и хора с медийно влияние. Всъщност е точно обратното, но трябва да си живял и работил там, с тях и тогава да сравняваш. А те работят. Скъсват се от работа и мн по хрисими и културни от българи, сърби, румънци и особено бюрманци. А относно жените им трябва човек да се разходи по ул. Ермоу.

И без балкони,с големи гъзове! И да,имат мустачки!