"Градус" се оплака на КФН за изказването на Светослав Илчовски

Компанията обяви, че са разпространени неверни и подвеждащи обстоятелства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще се разплача...

По това, къде Иван Пилето ще се оплаче, може да се разбере кои са "бухалките" на ГЕРБ.

На неграмотния селтак с просташка мутра Илчовски- ще му се стъжни много скоро яко цялата картинка!!! Този безкнижник с просташки изказ и поведение ще разбере, че за услугата- с която плати на неизвестно кого някакво свое старо задлжение-ще трябва да плати висока цена!!!

Може да се "оплаче" не само в КФН , но също така в КЗД, КЗЛД,КЗК и КПКОНПИ.Там още не са сменени "кадрите".

Сега акционерите ще трябва да съдят държавата за нанесените финансови щети? Мая Манолова ще се скрие, зад комисията и няма да понесе персонална отговорност, въпреки че едва ли не си е давала сметка, че подобни разкрития е възможно да се отразят на борсовите цени!

"Раздуйте това, че вкарах КФН (Комисията за финансов надзор) по "Еврохолд", на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно"

Ама пари от тях няма да получи!

койя вярва на циганин? - Само комунист и гербераст!

Ама на кое точно КФН ще се оплаче?На това, дето тези дни ще му изтропат сандалите, или на следващото? За един преАтел щото питам.

Да им го туриме групово на "Градус" - да спреме да им купуваме стоката мършава.

По-интересно е друго... задължение сме да внасяме пари за втора пенсия, а пенсионните дружества ги "инвестират" в "Градус"? Ами ако утре "Градус" фалира, какво правим - пенсионните дружества ще кажат едно "извинявайте" и пенсии няма да има! Откъде-накъде сме задължени със закон да участваме в някакви борсови игрички?

Да се оплаче в КЗЛ, ЕПМ, ДСЕПЛ.

Какво друго да очакваш от протежетата на Мунчо? Фалити, те тогава най го умеят. Ще фалират не само много предприемачи, ами и пенсионни фондове! Дано поне да не фалират още една банка, както се случи при Орешарски и хората да останат не само без работа, ами и без пенсии и спестявания!

Точно това направих вече

един път преди 2 год (първи и последен) си купих пилИ ГАДУСТ, което пи печене изтече в тавата и остана само кожа върху скелета и локва слуз

Пенсионните фондове все пак са инвестиционни фондове! Къде другаде да инвестират, ако не на борсата?

Има комисия на потребителите!

Той Мунчо ти Борисов унищожи цялата държава.

арменския поп кога ?

Ама "наш'те" фирмички започнаха да реват като сарански мечки. Преди си кютеха, "усвояваха" държавната пара, даваха си "отчисленията" и всички доволни. А сега, вой на умрело. Ще видим като влезе някой от "наш'те" люде и на топличко да му разпорят ауспуха. Ама едно по едно...

Институцията е една! Дебил!

Коментарите са явно на база на пристрастия към хора и партии. Не ме интересуват замесените лица и партии. Но си има правила за публичните компании. И е редно някой да го отнесе. Компанията, ако е правила машинации при имитиране на акциите или Илчовски, ако лъже. Защото тази загуба косвено засяга много от нас.

Всички са един дол дренки. Големите имам предвид. На хранилка, дават яко - мат'ряла да плющи боклуците, а ония да се возят в каляски за по 500К. Да, ама не. Отказал съм всички такива измекяри. Купувам само домашно, като хванеш от зеленчуците, та свършиш до сухите колбаси. Абсолютно всичко. И хляб не купувам. Пека си в къщи. Вярно е, че ми излиза доста по-скъпичко, но поне знам какво яде семейството ми, а не боклуците бъкани с химия.

и набедяване И ако съдът е щедър, оже да одруса Илчовски с няколко милиона

Да се провери кои са заложили на къси позиции акциите на "Градус" и оттам да започне да се разплита кой е поръчал на Илчовски да атакува "Градус". Някои са направили добри пари буквално за дни.

КТБ не помниш ли, че фалира при Орешарски? При Виденов колко банки фалираха? Какви фалити е имало при Борисов? Сега целият капиталов пазар в България е застрашен от срив, парите бягат от комунизма!

Затова ли селската мутра дето беше свидетел оня ден беше толкова разстроен. само дето не се нахвърли да бие журналистите. Ама така е като се водиш по акъла на Мая-накрая оставаш с пръст...... Края на краищата точно от градус постъпват по закон-внасят жалба и завеждат дела за клевета. Или според някои и това нямат право да правят?

Който е заложил на срив на акциите е направил пачки!

Интересно В такъв случай излиза че селската мутра е от вашите фирмички. той е същия дето на излизане от прокуратурата се нахвърли върху журналистите.

Да, една е. Но не институцията, а реалните хора, ръководещи я, взимат решенията. А кои ще са те е много важно. За съжаление, председателят и заместниците му се избират от парламента, а той не работи..., т.е. сега не могат да бъдат сменени. А зам-председателят, ръководещ "Надзор над инвестиционната дейност", който в случая трябва да вземе решението, е оная "девойка от комисията по хазарта", наречена така в един разговор, станал попуулярен покрай скандала с Горанов, Тиквата и Черепа и "едни 700 милиона"... Та, отсега може да се каже какво ще е решението на КФН...

Значи когато действаш по закон е неправилно. Когато излизаш пред една комисия и плещиш без да представяш доказателства е най-правилното нещо. Ами в такъв случай по вашата логика излиза че господина би трябвало да отиде в Европейския съюз и там публично в европейската комисия да се оплаче. И най-вероятно ще го направи-пред Европейския съд.

еми там ще се оплаче, я. Засега там все още са само наши хора....

а Илчовски не постъпи ли по закон? Откриха комисия, независима от властта и той подаде жалба по каналния ред, готов и на разследване и на съдебни дела... и още жалби има там, това беше първата само. Защо ревете, ако сте чисти не ми е ясно?!

Злият Лош Герберастки Вълк Градус се оплаква на Овчаря ,че докато изяждал овцете му ...бил ухапан от друг вълк !!?? И вълк Градус го заболяло,и иска обезщетения от Овчаря-държава,за това че му е ял овцете??? Шокираща Герберастка Наглост! А Пеевски от ДПС получил от ГЕРБ Половината от Всички милиарди отпуснати от Държавната за малкия бизнес !

Комисия за защита ОТ потребителите

Държавата даде публичност на лъжите, фактически държавата е отговорна за срива на акциите!

Досега знаехме, че Бойко го е страх. Страх го е от опозицията, да се появи в парламента, да дойде на дебат, да покаже ревизионните актове на Лукойл, страх го е от Путин, от Ердоган... За Борисов го знаехме. Вече го знаем и за шефовете на МВР службите, че са заешки сърца. Хората, които трябва да се грижат за сигурността на всички българи се крият като мишки по примера на техния главатар

Ами то трябва да си пълен нооб за да заложиш на дълга, предвид цялата ситуация. Това с късите нищо не доказва.

Глупости! (нерегистриран) БОЙКО БОРИСОВ И ЦЯЛОТО ОПГ ГЕРБ, УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Те трябва да бъдат не сами изчегъртани а и заличени. Не може в европейска България, да съществува и паралелна държава на мафията, която рекетира и задушава нормалния бизнес и човешкото развитие.

Мутрите в атака! Най-добрата защита. Крадеца вика дръжте крадеца.

Министър Танева: Тихо за измамите със субсидии, за да не ни ги спре Брюксел

Мутрите през Виденово време сринаха банковата система, изнесоха зърното и какво ли още не. Мутрите при Орешарски ограбиха КТБ със съдействието на всички държавни институции без изключение! Следва Орешарски 2! Овладеят ли независимите регулатори, никой не може да им се опре! Да ти припомня, че Цветан Василев беше един от най-силните точно във времето когато модела КОЙ му присвои целия бизнес! По-силен от държавата няма!

Има ли хора в България които смятат че това не е истина? Не е необходимо да познаваш или да вярваш на този Илчовски. Необходимо е само да си малко запознат със цялостната ситуция в България и българският манталитет като цяло, за да може инстинктивно да разбереш че нещата работят точно по този мафиотски начин. Като допълниме е и това което хората виждат от първа ръка или чуват от близки и приятели (България все пак е малка страна и всичко се знае) и не вярвам че може да има изненадани от разкритията на Илчовски. Описаното е в ДНК-то на всичко случващо се в държавата не само за последните 10-на години но и много преди това.

Чугунените глави всичко знаете! Морето е до колене!

Така се говореше, сега ще разберем, дали това е било истина! Бойко Рашков ми се струва, че е принципен човек!

Хората още не могат да осъзнаят, че това ги касае, но ще го израстат! Те си мислят, че всичко това е проблем на някой от двамата бизнесмени, не разбират, че са застрашени техните работни места и техните пенсии!

Няма да навлизам в подробности, но от първа ръка знам как можеш да излъжеш Финансовият регулатор в Англия например - които са доста по подготвени и безпристрастни от българските им еквиваленти. Регулатора по дефиниция е винаги няколко хода назад в модерните тактики за шмекерии а в България можеш да добавиш и факта че никога не са независими.

Хахаха - ако си мислиш, че комунистите ще пресекат тази практика - жестоко се лъжеш. Че те са архитектите :) Бойко е на нивото на кофражист :)

Пак заклинания! Аз говоря с факти! Съдете, осъдете, чагъртайте, щом можете!

Я сега ми кажи как селската репресирана мутра е станала милионер? след това ми кажи че Мая на Ванко 1 и Пеевски е най-големия борец за правда. След това ми кажи че никой няма право да си търси правата след като са го обвинили публично вашите хора.