"Градус" се оплака на КФН за изказването на Светослав Илчовски

Компанията обяви, че са разпространени неверни и подвеждащи обстоятелства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая да не излезе, че все пак са играли на борсата заедно, ама по друга схема? Залагат си късите позиции и разиграват този спектакъл, а после: яли, пили, играли белот и се веселили :) ..

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ама този Илчовски ги разпространи тези сведения чрез подкрепата на народния представител Мая Манолова. Тя предложи да има такава комисия, Издейства си подкрепа на другите партии, организира комисията, застана начело като председател. И накрая пусна този Илчовски да говори неща за които по-късно щял да представи доказателства. Не знам какъв юрист е МаяМа, но явно нито за политик става, нито за юрист.

Злият Лош Герберастки Вълк Градус се оплаква на Овчаря ,че докато изяждал овцете му ...бил ухапан от друг вълк !!?? И вълк Градус го заболяло,и иска обезщетения от Овчаря-държава,за това че му е ял овцете??? Шокираща Герберастка Наглост! А Пеевски от ДПС получил от ГЕРБ Половината от Всички милиарди отпуснати от Държавната за малкия бизнес !

Хайде, че сезона отваря в Белене, там ще си на почивка заедно с цялата хунта на ол инклузив. Стягай багажа ... само се надяваме на туристи като вас.

Ха, душици златни, добре дошли! Проверка ще има, но резултатите ще излязат чак след изборите. Дори да покажат, че сте невинни, а този лъже, пак работата е свършена!

Чия работа е свършена?

Абе хора не разбрахте ли че в България имаш ли пари значи си невинен нямаш ли духаш супата

Нищо не си разбрал, не се търси вина, а дали някой ще загуби пари, кой е той и кой ще го компенсира!

Борисов и ГЕРБ не могат да приемат мисълта, че вече не са на власт. Това е ясно, но защо по света този процес е нещо нормално, а тук напускането на управлението води до болезнена менструация? Ето защо. - Борисов не може да преживее, че президента Радев го бутна от властта. Това направо го убива. - Тежко ранен е и от победата на протестите и появата на техни поддръжници в парламента. - Оттам и парещата болка, че вече не е господар на цялата държава. - Държавната хазна не му е на разположение, не зависи от кефа или отмъстителността му. - Не контролира бизнеса: според интереса си и този на аверите му. - Не контролира силовите ведомства и тайните служби, които използва като очи, уши и тояга за всеки, който с нещо го дразни. - Постепенно се топи чувството му за безгранична власт и недосегаемост. Направо менструални крампи го свиват… - Вече не е бащицата, който подхвърля петдесетолевки и му целуват ръце. Не е наместникът на Всевишния, който ремонтира църкви и манастири с народна пара. Липсват му скечовете пред икони, с духовни служители, в дома му с деца и свещи. - И Мата Хари не вдига телефона... - И джипа го няма. - Избледняват снимките с Меркел, Тръмп, Ердоган, Путин… - Топи се чувството му за могъщество – все по-малко ще го търсят за помощ и за арбитър. - Слугуващите медии звучат все по-фалшиво (ако това въобще е възможно), неубедително и дори компрометиращо го. - Най-верните и най-шумните му публични защитници подкопават и малкото останало доверие към него. - Като удар в диафрагмата за него е оттегленото доверие на западните партньори. Американското посолство обяви, че в България трябва да се възстанови върховенството на закона. - Липсват му вече вертолетите, които с едно щракване на пръста го откарват в ултра луксозните резиденции и ловни вили, построени специално за задоволяване на прищявките му – интригантски, сексуални и гастрономически. - Няма вече приемане и променяне на закони с едно "Ало". - Изтънява и „Гешев, я размажете там оня, че ми е черен пред очите“. - Раздялата с рекета, шантажа и кражбата на фирми и предприятия е болезнена. - Наложилата се раздяла с Пеевски му причинява силни киселини. - Мисълта, че може да бъде съден прогонва съня му. Богът, Слънцето, Иконата, Босът, Великият се оказа смъртен. Гербаджии губят постове, привилегии, далавери, корупционни схеми, власт, влияние, недосегаемост от закона, власт по места, чувство за превъзходство над останалите. Страхът, че ще им се търси сметка ги влудяват. Вижте лицата и чуйте гласовете им. В шок са и хиляди държавни и общински служители, докопали се до постове с протекции, рушвети, с партийни и роднински връзки. Появилият се нов вятър издухва розовите облаци, в които плуват вече 12 години. Добре дошли в реалността и ако ви прилича на септична яма – заслугата е ваша. Менструалните болки са само началото.

Що се не евеш, Стефане? Кой да ти чете словоизлиянията?

Борисов вече е преживял и други служебни кабинети! Борисов не беше на власт и при Орешарски! Съдбата на Борисов като политик е в ръцете на това служебно правителство и на следващото редовно правтиелство. То ще е по модела на служебното, с подкрепа на представените партии в НС без ГЕРБ! Моделът всички срещу ГЕРБ ще продължи и в следващото НС! Със сигурност и двете праветелства ще се харесат с противопоставянето на ГЕРБ. Не е ясно обаче как ще се справят с ревизията на "престъпленията" на ГЕРБ и тяхното доказване и още по-важно с управлението на страната. Това е разковничето! Имат да се справят със значими предизвикателства. Например, има силно говорене в подкрепа на тезата "болниците не трябва да бъдат търговски дружества"! Какво означава това? Ще има ли здравна каса, на какъв принцип тя ще финансира болниците, ще се финансират ли от нея частните болници, и, и! Енергетиката, декарбонизацията! А текущите проблеми, като междуфирмени войни ще се задълбочат, държавата ще бъде въвлечена за арбитър. ще последват ли фалити, хора без работа, което пък ще се отрази на въможността за продължаване увеличаването на доходите и пенсиите.

ГРАДУС са мафиоти и международни перачи на пари, ползващи се с личните протекции на Тиквун. Заради което естествено си цакат пачки в Чекмеджето. А от време на време и кюлчюта.

А доказателства нещо? Или казваш след като ти плащат да пишеш такива неща защо са ти доказателства?

Според платените коментатори по надолу нямаш право законно да си търсиш правата нито в съда нито в комисията за финансов надзор. Да живее новия морал!

Има ли хора в България които смятат че това не е истина? Не е необходимо да познаваш или да вярваш на този Илчовски. Необходимо е само да си малко запознат със цялостната ситуция в България и българският манталитет като цяло, за да може инстинктивно да разбереш че нещата работят точно по този мафиотски начин. Като допълниме е и това което хората виждат от първа ръка или чуват от близки и приятели (България все пак е малка страна и всичко се знае) и не вярвам че може да има изненадани от разкритията на Илчовски. Описаното е в ДНК-то на всичко случващо се в държавата не само за последните 10-на години но и много преди това.

Така се говореше, сега ще разберем, дали това е било истина! Бойко Рашков ми се струва, че е принципен човек!

Няма да навлизам в подробности, но от първа ръка знам как можеш да излъжеш Финансовият регулатор в Англия например - които са доста по подготвени и безпристрастни от българските им еквиваленти. Регулатора по дефиниция е винаги няколко хода назад в модерните тактики за шмекерии а в България можеш да добавиш и факта че никога не са независими.

Хахаха - ако си мислиш, че комунистите ще пресекат тази практика - жестоко се лъжеш. Че те са архитектите :) Бойко е на нивото на кофражист :)

Демократе, ти говориш за измамници със специални умения, разбира се че има такива! Въпросът е друг, дали държавата и независимте регулатори имат воля да защитават правата и интересите на гражданите! По-долу дадох пример с разграбването на КТБ. Орешарски и кабинетът му, независимите институции по времето на неговото управление направиха ли всичко възможно, за да защитят бизнеса на Цветан Василев от модела КОЙ или го подпомагаха в разграването!

Я сега ми кажи как селската репресирана мутра е станала милионер? след това ми кажи че Мая на Ванко 1 и Пеевски е най-големия борец за правда. След това ми кажи че никой няма право да си търси правата след като са го обвинили публично вашите хора.

България е проклета страна, населена с проклети хора. Казал го е скулпторът Георги Чапкънов.

Министър Танева: Тихо за измамите със субсидии, за да не ни ги спре Брюксел

Мутрите в атака! Най-добрата защита. Крадеца вика дръжте крадеца.

Мутрите през Виденово време сринаха банковата система, изнесоха зърното и какво ли още не. Мутрите при Орешарски ограбиха КТБ със съдействието на всички държавни институции без изключение! Следва Орешарски 2! Овладеят ли независимите регулатори, никой не може да им се опре! Да ти припомня, че Цветан Василев беше един от най-силните точно във времето когато модела КОЙ му присвои целия бизнес! По-силен от държавата няма!

Досега знаехме, че Бойко го е страх. Страх го е от опозицията, да се появи в парламента, да дойде на дебат, да покаже ревизионните актове на Лукойл, страх го е от Путин, от Ердоган... За Борисов го знаехме. Вече го знаем и за шефовете на МВР службите, че са заешки сърца. Хората, които трябва да се грижат за сигурността на всички българи се крият като мишки по примера на техния главатар

Чугунените глави всичко знаете! Морето е до колене!

Ревизионните актове се издават от НАП, не от Бойко Борисов. Изобщо не си наясно, как функционира държавата. За тебе всичко е едно - Бойко Борисов, който доси си мислиш, че определя цената на лимонадата "Дерби" в гаражчето, от което си купуваш цигарите.

Какъв е смисълът да дебатираш с изкукуригали жени в критическа възраст като Мая Манолова, Татяна Дончева и Корнелия Нинова?

Злият Лош Герберастки Вълк Градус се оплаква на Овчаря ,че докато изяждал овцете му ...бил ухапан от друг вълк !!?? И вълк Градус го заболяло,и иска обезщетения от Овчаря-държава,за това че му е ял овцете??? Шокираща Герберастка Наглост! А Пеевски от ДПС получил от ГЕРБ Половината от Всички милиарди отпуснати от Държавната за малкия бизнес !

И всичко това ти го каза канна Рачева нали? И новият министър дето дори не е виждал документите. Човекът действа по закон-подава жалба където трябва и завеждат дела в съда. А не излиза да плещи врели-некипели като селската мутра.

еми там ще се оплаче, я. Засега там все още са само наши хора....

Затова ли селската мутра дето беше свидетел оня ден беше толкова разстроен. само дето не се нахвърли да бие журналистите. Ама така е като се водиш по акъла на Мая-накрая оставаш с пръст...... Края на краищата точно от градус постъпват по закон-внасят жалба и завеждат дела за клевета. Или според някои и това нямат право да правят?

а Илчовски не постъпи ли по закон? Откриха комисия, независима от властта и той подаде жалба по каналния ред, готов и на разследване и на съдебни дела... и още жалби има там, това беше първата само. Защо ревете, ако сте чисти не ми е ясно?!

Държавата даде публичност на лъжите, фактически държавата е отговорна за срива на акциите!

Да се провери кои са заложили на къси позиции акциите на "Градус" и оттам да започне да се разплита кой е поръчал на Илчовски да атакува "Градус". Някои са направили добри пари буквално за дни.

Който е заложил на срив на акциите е направил пачки!

Ами то трябва да си пълен нооб за да заложиш на дълга, предвид цялата ситуация. Това с късите нищо не доказва.

и набедяване И ако съдът е щедър, оже да одруса Илчовски с няколко милиона

Коментарите са явно на база на пристрастия към хора и партии. Не ме интересуват замесените лица и партии. Но си има правила за публичните компании. И е редно някой да го отнесе. Компанията, ако е правила машинации при имитиране на акциите или Илчовски, ако лъже. Защото тази загуба косвено засяга много от нас.

Хората още не могат да осъзнаят, че това ги касае, но ще го израстат! Те си мислят, че всичко това е проблем на някой от двамата бизнесмени, не разбират, че са застрашени техните работни места и техните пенсии!

Ама "наш'те" фирмички започнаха да реват като сарански мечки. Преди си кютеха, "усвояваха" държавната пара, даваха си "отчисленията" и всички доволни. А сега, вой на умрело. Ще видим като влезе някой от "наш'те" люде и на топличко да му разпорят ауспуха. Ама едно по едно...

Интересно В такъв случай излиза че селската мутра е от вашите фирмички. той е същия дето на излизане от прокуратурата се нахвърли върху журналистите.

арменския поп кога ?

един път преди 2 год (първи и последен) си купих пилИ ГАДУСТ, което пи печене изтече в тавата и остана само кожа върху скелета и локва слуз

Има комисия на потребителите!

Комисия за защита ОТ потребителите

Какво друго да очакваш от протежетата на Мунчо? Фалити, те тогава най го умеят. Ще фалират не само много предприемачи, ами и пенсионни фондове! Дано поне да не фалират още една банка, както се случи при Орешарски и хората да останат не само без работа, ами и без пенсии и спестявания!

Той Мунчо ти Борисов унищожи цялата държава.

КТБ не помниш ли, че фалира при Орешарски? При Виденов колко банки фалираха? Какви фалити е имало при Борисов? Сега целият капиталов пазар в България е застрашен от срив, парите бягат от комунизма!

Глупости! (нерегистриран) БОЙКО БОРИСОВ И ЦЯЛОТО ОПГ ГЕРБ, УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Те трябва да бъдат не сами изчегъртани а и заличени. Не може в европейска България, да съществува и паралелна държава на мафията, която рекетира и задушава нормалния бизнес и човешкото развитие.

Пак заклинания! Аз говоря с факти! Съдете, осъдете, чагъртайте, щом можете!

По-интересно е друго... задължение сме да внасяме пари за втора пенсия, а пенсионните дружества ги "инвестират" в "Градус"? Ами ако утре "Градус" фалира, какво правим - пенсионните дружества ще кажат едно "извинявайте" и пенсии няма да има! Откъде-накъде сме задължени със закон да участваме в някакви борсови игрички?

Пенсионните фондове все пак са инвестиционни фондове! Къде другаде да инвестират, ако не на борсата?

Да им го туриме групово на "Градус" - да спреме да им купуваме стоката мършава.

Точно това направих вече

Всички са един дол дренки. Големите имам предвид. На хранилка, дават яко - мат'ряла да плющи боклуците, а ония да се возят в каляски за по 500К. Да, ама не. Отказал съм всички такива измекяри. Купувам само домашно, като хванеш от зеленчуците, та свършиш до сухите колбаси. Абсолютно всичко. И хляб не купувам. Пека си в къщи. Вярно е, че ми излиза доста по-скъпичко, но поне знам какво яде семейството ми, а не боклуците бъкани с химия.

Ама на кое точно КФН ще се оплаче?На това, дето тези дни ще му изтропат сандалите, или на следващото? За един преАтел щото питам.

Институцията е една! Дебил!

Да, една е. Но не институцията, а реалните хора, ръководещи я, взимат решенията. А кои ще са те е много важно. За съжаление, председателят и заместниците му се избират от парламента, а той не работи..., т.е. сега не могат да бъдат сменени. А зам-председателят, ръководещ "Надзор над инвестиционната дейност", който в случая трябва да вземе решението, е оная "девойка от комисията по хазарта", наречена така в един разговор, станал попуулярен покрай скандала с Горанов, Тиквата и Черепа и "едни 700 милиона"... Та, отсега може да се каже какво ще е решението на КФН...

Това показва, че тази девойка обича силните на деня! Нали не си я представяш като Жана Д,Арк?

койя вярва на циганин? - Само комунист и гербераст!

"Раздуйте това, че вкарах КФН (Комисията за финансов надзор) по "Еврохолд", на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, това е много важно"

Сега акционерите ще трябва да съдят държавата за нанесените финансови щети? Мая Манолова ще се скрие, зад комисията и няма да понесе персонална отговорност, въпреки че едва ли не си е давала сметка, че подобни разкрития е възможно да се отразят на борсовите цени!

На неграмотния селтак с просташка мутра Илчовски- ще му се стъжни много скоро яко цялата картинка!!! Този безкнижник с просташки изказ и поведение ще разбере, че за услугата- с която плати на неизвестно кого някакво свое старо задлжение-ще трябва да плати висока цена!!!

По това, къде Иван Пилето ще се оплаче, може да се разбере кои са "бухалките" на ГЕРБ.

Може да се "оплаче" не само в КФН , но също така в КЗД, КЗЛД,КЗК и КПКОНПИ.Там още не са сменени "кадрите".

Ама пари от тях няма да получи!

Да се оплаче в КЗЛ, ЕПМ, ДСЕПЛ.

Значи когато действаш по закон е неправилно. Когато излизаш пред една комисия и плещиш без да представяш доказателства е най-правилното нещо. Ами в такъв случай по вашата логика излиза че господина би трябвало да отиде в Европейския съюз и там публично в европейската комисия да се оплаче. И най-вероятно ще го направи-пред Европейския съд.

Сега ще се разплача...