Горанов поиска помощ от медиите, но Борисов се противопостави: Трябва да им платим

Финансовият министър и премиерът се разминаха в позициите си за предстоящата информационна кампания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помощта за медиите ще я поемат "олигарсите".Медиите са тяхно и парите ще вземат те.Малкия и среден бизнес няма да получи нищо,вервайте ми.....

то ти им плащаж откакто си примиер те затова приемат да ги наричаж мисири нд те си оправдават името

Че те не им ли плащат от години вече? То като пуснеш телевизора на някой наш канал, са само те и мисирките.

Нахранете ги! Те ще слушкат.

На кои медии ще плащат? На частните ли? Първо и сега им плащат за реклами за тотото, за Стойте си в къщи,. И на каква обективна журналистика да се надяваме? Всъщност медиите ще са като пиар агенция.

Скоро великия икономист с вид на руски мужик , ще има нужда от маргинали.Прошка няма да има.Той е спестил пари от наеми.Сигурно си къта в офшорен дюшек париците и не е за жалене.Не пожелаваи на ближния си това ,което не искаш да ти су случи.Господ бави но не забравя.Да се готвят и други изедници.

Така “И вълкът сит и агнето цяло “ И никой няма да тръгне да обвинява, че някой имал интерес.

Съвсем правилно е реагирал Борисов! Представете си какво щяхте да пишете ако някои от медиите започнат безплатно да помагат на министерството. Дали нямаше да заподозрете лична изгода и за двете страни?

трябва да сложите накй лев на хранилката,че иначе няма да ви има.

Боце,... внеси един кораб фуражна царевица(развалена,вмирисана) за... Mисирките.... от Големият брат и готово !;))

"Да Нахраним журналистите" ...така каза навремето "Хубавото"... Наде (сега посланик в Турция)!! Боцето се усеща , че "гладен журналист"... хоро не играе (по неговата свирка))...;))

Този иска мисирките да крякат без фураж.

Longines

Който плаща-купува!Правете си сметка баце какво е замислил!Медиен комфорт!

"Хляб и зрелища"

Сатрапът Бойко Борисов си плаща за медийно прикритие, докато тероризира народа.

Боко плаща с наши пари на медиите да го обожествяват. Защо не си плаща ПийАра със собствени герберски пари, а краде от нашите.

А ако не плати вие първи ще хвърлите отново камък, нали?

Яко хранене на медиите, а за народа оферти за кредити. С какво мисирките са по-важни от народа? Всички пари на държавата отиват за захранката им.

Шибаняци - гашници

Тиквата се загрижил за приходите на свинските медии! Ти да видиш!

Да плати им - с 12 тона фурми !!!

Значи за самите мерки - нищо , а за това па как точно щели да се отразят от медиите - цял дебат с много подробни увъртания и внушения ! Хайде да сме за истинските новини , а не за журналистическите манипулации !

И к'во ще наливат от парите на народа, за да възхваляват бойко и компанията му !!! Домусчиев ще си кешира отлива на реклами, които и без това нямаше да влязат при него поради падналия рейтинг на това телевизия.

Значи да разбирам, че народът ще плати: На хотелиерите, които, особено тия по морето през зимата, търпят огромни загуби. На футболните клюбове, които, ако не беше КоВид 19 принципно правеха милионни печалби от десетомилионните си фенове и милиардно струващите си футболисти. На медиите, които, разбираш ли, са възпрепятствани и те в нещо. На полицията по принцип. И не, не е сигурно, че партите ам ще стигнат до тия, дето висят по КПП-тата. На.... Какво ,по дяволите, си мисли тоя? Колко от масрафа му още ще трябва да плати народа?

Целият.

Абе да попитам двамата най-умни и отговорни мъже в държавата след като цените на петрола достигнала кота нула в САШ, средно $23 на борсите по света, всички се презапасяват с евтина суровина, ние как сме в държавния резерв ? Купуваме ли, продаваме ли, трупаме ли запази или се занимаваме с далеч по-важни неща като до ходим ли до парка и колко глоба да поставят на непослушните ?

Тъй де.. "нахранете журналистите", рече едно време и Надка и далече стигна...;)

Оня ден чета как ФК Луноходец Разград е поискал държавна помощ за справяне с кризата породена от корона вируса. Днес се прави пореден намек една ТВ която е в ръцете на братя Домусчиеви да и се плаща с парите на народа за да излъчва рекламни клипове за нещо което е пак от полза за бизнеса. Най-големите футболни клубове по света като Барселона , Реал М , Челси , Арсенал ... си намалиха заплатите и се отказаха от държавна помощ за да не уволняват служителите си а нашият Луноходец от Разград иска с парите на един цял народ да му помогнем за да отцелее ?! Намалете им заплатите бе ? Утре чакам Киро от Разград с поиска помощ и за някой от вестниците и интернет сайтовете които са под негова собственост.

Какви загуби търпят точно медиите? Кризите са рай за медии и фармацефтични компании.

Значи ще си плащаме и на медиите, за да ни слугуват?

Дир-а защо сте сложили снимка от парламента, след като тези отказват да ходят на контрол там?

Къде обявихте за суапа, който ЕЦБ обяви за Хърватия на 15.04.2020 или това не е новина? За БГ с нейните стъкмистики такъв план няма засега. Мъка!Толкова много мъка има по тоя свят, а ние стоим и гледаме едни самозабравили се хора и мигаме безропотно. Всички кабеларки спряха повечето телевизии с друго мнение под претекст, че са спрели аналоговите канали. Чакаме спътниците на Мъск да почнат да излъчват ако пробият радиацията на Чернобил, която уж унищожава вируса. Анархия с примес на глупост.Стигаме до спряното интервю по Нова на Мондьо с отец Антоний при споменаването на Нерон, който обвинил християните за запалването на Рим и краха на империята, а не разбрал че е заради всеобщия разврат и поквара на всички ценности и огранизирането на зрелища вследствие на разгулния живот не шепа хора.

Вече имаме разработен подробен план и пътна карта за усвояване на половината от средствата по програмата! Имаме амбиция да привлечем и допълнителни средства от кохезионните фондове, а за новият "Институт по фурмата" и консултативния съвет по фурмата към МС ще разчитаме на програмата 60:40 и ДМС по 2-3 хил. лв. за служителите на първа линия.

ВИЖТЕ КАК ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ ПЕЕ С ЛИЛИ ИВАНОВА И ДРУГИ КЛАСИЦИ https://www.youtube.com/watch?v=ejmyEdqefiI&list=PLL0K7ro7wxRE5etW6TVJEAQPqc3hz9g45

Мисирки.(не) Очаквана добра комбинация

Ами то няма начин да се купят медиите, ако не им се плати.

Те вече са купени. Сега ги пазят от фалит, за да не стане зян инвестицията.

Регулярно трябва да им се плаща, за да хвалят Вожда.

Дайте да дадем парички на ПРАВИЛНИТЕ медии ве. Пишове, близове, КОЙчови, домусови са винаги отзад зад нас.

на властта с парите на народа, за да работят против същия този народ, който не иска да бъде суверен

Ах какви парички ще лапнем сега... Майкоо! Благодарим ти вожде наш!

Естествен, като свободна медия, дир.бг послушно пропуска тази "новина"... Защо ли? Дали защото чака държавни парички от Б.Б. ??? Да ви имам и парцала журналистически! П.П. (преди да ме изтриете!) Съвет на Европейския Съюз, 12.05.2014г., 9032/14 + COR 1 COHOM 62 FREMP 68 CYBER 24 COPS 87 PESC 408 (Насоки на ЕС в областта на правата на човека — Свобода на изразяване онлайн и офлайн) : т.Г 23. Правото на свобода на мнение и на свобода на изразяване е универсално право: свободата на мнение и свободата на изразяване се отнасят за всички в еднаква степен. Това право трябва да бъде защитавано навсякъде и по отношение на всички хора, независимо какви са и къде живеят. То трябва да бъде спазвано и защитавано в еднаква степен ОНЛАЙН, както и ОФЛАЙН. ТАКА ЧЕ ДАЛИ ВИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ- НЕ МЖЕТЕ ДА ТРИЕТЕ МНЕНИЯ. АКО НЕ ИСКАТЕ МНЕНИЯ- МАХНЕТЕ ОПЦИИТЕ ЗА КОМЕНТАРИ, НО НЕ МОЖЕТЕ ПРОИЗВОЛНИ ДА ТРИЕТЕ, ПРОСТО ЗАЩОТО НЕЩО НЕ ВИ ХАРЕСВА!

е, вярно, че когато говориш свободно, те блъскат свободно уж наркомани, ама това е случайност

Само грозната Ива Николова, която нарече президента "свиня"/ в "ПИК"/ може да ви спаси!Ако съм на мястото на г-н Радев ще бъде осъдена ! Такава вещица беше изгонена от покойният Милен Цветков в едно негово предаване! Не е за вярване ,че скъпо платената"журналистика" се изказва за Милен Цветков,вероятно вътрешно се радва,това е някакво неопределено същество което дори Борисов отказа да изслуша,заедно сдругата пепелянка Беновска!

Kenn1111

Пак Горанов не е разбрал дълбоката мисъл на Вожда и оцапа хоризонта.

Ако медиите разчитаха на парите от клиповете да са загинали преди да са се родили. Тея двамата ме поразяват с тъпотията си. Пуснете си социалната реклама в социалните мрежи, идиотите сами ще ги разпространят така, че по цял ден ще ги гледат хората. Само кажете колко милиона ще платите за всеки един баздарен клип който ще направят крайно бездарните студия.

Въпросът е на кого и за колко ще се възложи изработването на материалите.

Как мисирките трябва да получат бонуси.цвриз на първа място,тя ви е сателит.

"Лошото и доброто ченге" - епизод последен

де да беше последен, но е само пореден...

Последен към 13:49 часа. До 24:00 часа колко ли още епизоди ще има

Който плаща,той поръчва музиката!

Предлагам на мисирките да плащат с фурми!

Като си изядат бананите ще стигнат и до фурмите.

Политиката на моркова и на тоягата! Стъпка едно: на медиите се дава да папкат, и да слушкат! Стъпка две: за - при необходимост!

Ами ако не им платят, то мисирките ще престанат да съществуват. Общо взето, нахранете мисирките е положението. И после защо сме били на 111 място?!?

Хвала на Вожда. Ще ви плати допълнително на медиите да продължавате да пишете глупости.

нахранете ги, гладуват те горките

Когато дойде времето а то е и дошло вече,тогава хората не могат да се хранят с глупостите които пишат. Тогава няма вече какво да губят освен да се дигнат и да променят мафиотската система.