Големи авиокомпании вече зачеркнаха Беларус

Около 2500 самолета, които използват въздушното пространство на ЕС, излитат от, приземяват се в или прелитат над Беларус за седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейската "солидарност" и борба за "демократични ценности" струва много пари на данъкоплатците, но какво пък, ДГД данъкоплатците, нали ние от ЕК и ЕС си взимаме тлъстите заплати на топлите местенца! Ето например когато Украйна отклони и принуди беларуски самолет да кацне, за да арестуват критик на Майдана, Европа мълча като насрана, но нали Майданските фашисти са нашите "кучи синове" ... ще си мълчим солидарно.

Би ли дал повече информация какво визираш? Или то съществува само в болния ти мозък и е резултат от няколко копейки?

Те във вашите болни мозъци са само копейки и центове, фили и фоби .... Това, което визирам си е казано в статията ... от солидарност големите компании ще заобикалят Беларус на път от/до Азия, което удължава пътя и им струва повече разходи ... които познай кой ще ги поеме в крайна сметка!

Не мога да кажа със сигурност, но ми се струва, че авиокомпаниите ще загубят повече пари от заобикалянето, отколкото Беларус от таксите за преминаване.

Имам предвид случая в Украйна. Колкото до заобикалянето на Беларус - нарича се солидарност. Прилага се от хора, които могат да мислят без да им казват какво и изисква IQ по-високо от хладка вода, така че е нормално да не го разбираш.

Авиокомпаниите нищо няма да загубят, защото ние, пътуващите, ще плащаме по-скъпи билети, по-скъпи пощенски пратки и т.н.

Но си е истина, че струват пари демократичните ценности. По-евтинко щеше да е да сме с преклонена главица пред другаря Путин и една прослойка, дето във всяка нормална държава бива наречена утайка, да топи останалите в желанието си да е отгоре.... 45 години си отглеждахме таквиз, 30 години след това не можем да изчегъртаме тази тиня.

Хаха, уби рибата с опорки ... Солидарност е концепция, измислена от хората с IQ над 100, за да може хората с IQ под 100 да правят въпреки, че им е в ущърб, каквото им наредят хората с IQ над 100.

След седмица, всички ще си летят както досега, икономическия интерес на частниците много не го интересува политиката и няма да работи със загуби когато може без тях.

Каквото загубят да си прихванат от блокираните пари на тоя изрод Лукашенко и шайката около него. Решението е политическо, правилно и тук цената е без значение.

Това си бе въздушно пиратство. Преди малко гледах Флайрадар24 - над Беларус в момента има само китайски, беларуски, азерски самолети - нормалния свят ги заобикаля като токсично място. Лукашенко се е окопал и се кани да предаде властта си на най-малкия син, човека иска да си прави династия, а обикновените хора да са му роби. Не знам как трябва да стане, за да се свали и този сатрап. в Русия Путя явно ще е доживотно на власт, в Азербейджан успешно бе предадена властта от баща на син, в Беларус се цели същото - династия сатрапи. Също като братовчедите им в Сирия, където изборите за президент са за парлама.

И все пак? Случая за който разказваш в Украйна далиу съществува дръгаде, освен в болния ти мозък?

Викаш когато САЩ го правят или някой от пуделите им (като Украйна), то не е тероризъм и даже се мълчи без да се коментира. Но когато някой неугоден вземе пример от "сифилис-ования свят" и реши да приложи техните номера, то веднага бива определяно като "тероризъм".

Тъпанарите вместо да изписват вежди - извадиха очи. Кого наказват с тия тъпотии? Властта или обикновените хора? Сега обиковените хора в Беларус няма да летят до ЕС. А обикновените хора в ЕС ще трябва да плащат повече заради заобикалянето на Беларус. И защо когато САЩ 'арестуват' правителствен самолет над Виена за да търсят Сноудън, а Украйна 'арестува' граждански полет над Киев е 'демократично' и никой не реве по медиите, а когато Беларус прави същото - е много лошо?

Всяко чудо за три дни! Украйна свали самолет, и кво? Да бе , кво стана с разследването? НИЩО! Ай стига сте ревали

Русия свали самолет и още си плащат за това. Вече 2 години СП2 пропуска млрд долари приходи от газ.

Кога САЩ са принудили граждански самолет, който прелита транзитно през тяхна територия да кацне? Виж, СССР свалиха южнокорейски самолет, граждански, пълен с хора, прелитащ транзит над страната. Помниш ли случая? Нищо старо не е забравено, ново не е научено. Поне не свалиха самолета, само го приземиха.

СССР свали самолет на Южна Корея пълен с пътници, прелитащ транзитно през тяхна територия. Руските войски в източна Украйна свали индонезийски самолет през 2014 година. Трябва да сме благодарни, че само го принудиха да кацне, а не го свалиха. Обикновените хора се опитаха да свалят скапания режим, но удариха греда, много загубиха живота си. На когото му се налага, ще пътува до Полша или Литва, Украйна ... и от там до целия свят.

Руските "бунтовници" в източна Украйна свалиха самолета, в добрите традиции на СССР, които свалиха самолета на южна Корея през 1983 година.

Какви руски войски в Украйна? Къде ви намират такива елементарни частици? Заради сервилните гъзоблизачоамериканци в ЕС сега и малкото ЕС ориентирани граждани на Беларус ще се ориентират към Русия и Китай. Икономиката на Беларус също ще стане още по зависима от Русия. Със санкции нищо не става. Става със стимули!

извън маршрута си и беше свален след предупреждения, които не изпълни и опит да се измъкне ненаказан. На този рейс Никсън беше предупреден и слезе малко преди да се качи в този самолет като му казаха нещо, това го има заснето. Самолетът, който свалиха в Украйна умишлено е пратен над район, където се водят бойни действия. На украинците не им е за първи път да лъжат и след години ги принудиха да си признаят, че са свалили Ту 154 с израелски граждани по време на учения. Това са фактите, пиши и си вярвай. Скоро ще излезе официалната информация за това кои свалиха самолета над украйна.

е и?

По-добре авиокомпаниите да те "зачеркнат", отколкото народът ти да бъде ограбен, смазан и прогонен. Както стана у нас.

Само дето самолета беше пренасочен и принизен от украинската контролна кула, но за това се мълчи здраво.

Това тероризъм на фашисткото европейско правителство прикриващо се зад прокъсаната тога наречена "защита правата на човека" и "руска заплаха". Реално погледнато терористи са държавите от ЕС с шизофренна Америка. Именно ТЕ унищожиха европейските държави

Самолетът беше свален от руснаците, а не от Украйна.

Мнението ти е много тъпо, не става въпрос за печалби или загуби, а за отвличане на самолет с фалшив анонс за бомбена заплаха за да бъде заловен белруски опозиционер.

Много си се загрижил за обикновените хора, лицемер червен.