17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американските индекси са с между 5 (DOW) и 20% (Nasdaq) ръст на годишна база Европейските са между -5 до -10 % СПАД

Поизчакаме изборите в САЩ наесен....да видим дали гангренясалата либерасто-педофилия няма да се изреже...завинаги...да не бързаме с остарелите прогнози

Мамицата ви еврейска, от вашата алчност докарахте света до присешка тояга... Не случайно сте били преследвани във всички епохи.

За съжаление по-читав капитализъм за сега няма. Ако пак тръгнем по обратния път най-много да загубим още 100-200 години в лутане и пак да стигнем до подобна форма на капитализъм. А събитие от тип Черен лебед, като тази Ковид пандемия, вреди на всякакви икономики, и на соц. и на всички други, и не можем да виним конкретна система. До просешка тояга хората сами се докарват. И дори сега, в дълбоката криза, образовани и умни хора не виждам да са закъсали, даже някои успяват и да се възползват. Неграмотен ли си - винаги ще си беден, и това е нормално, и така трябва да е. Така, че не се коси, ами запиши учи нещо смислено и щ се оправиш.

Скоро и "образованите и умните" ще видите къде серат бедните. Пак благодарение на "по-читавия" ви капитализъм, дето залагаше само на растеж и окрупняване на капитала. Всъщност вие ще сте първите дето ще наберете от плодовете му.

"Голдман Скас" /внимавайте с правописа/ са доволни, че кризата, която предизвикват, се развива по техния план. Има логика всички новини да са черни, само изводите на жидовете да са "златни".

За кого точно са оптимистични новините ??? Само за тях лично и малка група алчни шломовци...

Офф... Аз чета Голдман Секс и отварям статията, а то някакви финансови скучнотии, а аз очаквах пикантни неща

Аман от виртуални травестити...

Ще я видим тази прогноза ...

Ефекта от кризата все още не ни е ударил, тепърва започват масови фалити, обаче "икономистите" вече виждат РАСТЕЖА! По-добре спрете с подобни "новини", че съвсем се осира пейзажа.

Аз пък прогнозирам че или ще има ръст или няма да има. Третия вариант че ще остане както е.И ще позная повече от тях.

Отваряме годишните прогнози на Голдман Сакс за последните например 15 години, преброяваме, че са познали нула пъти и продължаваме живота си без да им обръщаме внимание.

ни чака бум. Икономически. Някои си подложиха, други - не. Но това не отменя закона, че след спад, следва връх. Дано хората да не са загубили надежда, а съхранили енергия.

Надежда в какво? За последните няколко дни между 30 - 40 % съкращения и свиване на бюджета в почти всички големи тръстове и отрасли. Ако някой си мисли догодина отново за мед и масло, ще осъмне с новината, че няма и хляб. Събудете се и се спасявайте поединично.