Гневни ресторантьори блокираха центъра на Кърджали и трафика към "Маказа" (снимки)

Те спряха за близо 30 минути кръговото движение на автогарата, от където преминава основният трафик към ГКПП-то

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е статията за гневните работници, които строят и ремонтират пътищата на държавата?

Гарантирано от И.Т.Н.

Ресторант затворен не съм видяла. Ресторант който да е извън столицата и морското крайбрежие пълен на 100% съм виждала само по празненства. Не ми е ясно за какво протестират, че работното време на някои е редуцирано от 24часа на 23часа т.е с 1час. Че те ресторантите ако са пълни на 50% са на печалба 200%

Не посещавайте тези мръсни кръчми,развъдници на ковид и те сами ще фалират

Е, нали има почти пълен локдаун в началото на набедената пандемия, и какво се получи? Единствено насадиха страх в хората и абсолютно друго нищо! При 10 заболели на ден и такива ограничения , а сега при почти 2000, някакви смехотворни напъни на ограничаване. Този път страхът затресе управляващите, че нещо прекалиха с болните и мерките.

"Грабвайте телата! Някой се изкряска.. И трупове мъртви хвръкнаха завчаска.. О Шипка.. Три дена младите дружини прохода бранят.."

Издухайте си парата и се връщайте на работа!И не забравяйте да се ваксинирате!Българинът е като магаре на лед! Не ще да върви с хората по превилните пътеки,а винаги криволичи! Беден мой народ неузрял за това време!

на Пфайзер!

Тъп, невеж и безотговорен народ. Не желаят са спазват мерки, не желаят да се ваксинират, дрънкат глупости и простотии със самочувствие на професори и само пълнят болниците и създават огнища на зараза. А тези да кажат колко от тях работят с официални трудови договори и какви доходи обявяват официално. Какви данъци и осигуровки плащат. За сивия сектор компенсации няма. Явно тук трябва да стане като в Индия - да умират по улиците и в реките да плуват трупове.

Тез трите най-отпред трябва да са от бранша на масажиските... Пропуснали са таз браншова организация да спомент А масажиските в Кли са повече от баровете и казината

нали е пълно в Кли с ТКПки

Вдигнаха цената на Тока и никой не протестира.

Кърджали, Кърджали.. А, да, сетих се, ДПС. Ето откъде идват парите.

кръчми съм влязъл не съм видял някъде някой нещо да спазва или някой да ги следи за това. Но пък цените са станали двойни. Подозирам че другаде ги стяга чепика. Мирише на политическа поръчка цялата тази работа.

ли спонсорира ,,протеста,,?

То не им намлиха ДДС-то на тези мошеници.Искат компенсации , ама плащат данъци на под 10% реалния оборот.И горките едвам свързвали двата края.А ако погледнеш имотите им и автомобилите им са като на собственици на банки.Та по скромно , ако обичате.И ако спазвате мерките в кръчмите си мерки допълнителни не ще се налагат.Хигиена-липсва персонала мърляв и без маски или с някакви псевдо парцали.Цените-космически.

"спонсорираха" и "подпомагаха" ли ме с 60:40, като ми връчваханеясните сметки с надписани консумации на нахапани от обяд кюфтета и разредени напитки?

Жокер от Огледалния свят - четете "Маказа" наобратно, както се чете иврит.

Искаме да правиме пари, искаме пари за първа линия, искаме да работиме и да си изкарваме пари, и бонуси искаме, искаме да не плащаме данъци!

Пдокрепям протестите, но не и блокадите! Единствено трябва бъдат блокирани държавните институции, а не пътища!!!

Бориме се срещу комунизъмъ-социализъмъ-популизъмъ! Ясно дясно: ГЕРБ-СДС, видими резултати, по-силни от хаоса!

До всички, които са против протестите. Представете си, че утре спират вашия бизнес. И оставате Вие и Вшите работници без доходи. Няма ли и Вие да се чувствате оощетени и няма ли и Вие да търсите обезщетения от този, който е спрял бизнеса ВИ. Ама те хората не протестират, че ги затварят, а че няма компенсации. И между другото тая заповед е глупост. ЗАЩО детски център да затваря, а детски ясли и градини да работят?

Тарикати, що не идете Австри а. Там ресторантите работят само с клиенти със европяйски сертификат за ваксиниране. Май доста българи отидоха там да работят, а няма австриици дошли у нас за работа и живеене, тъпанари загубени.

Не знаеш ли, че простият Ганьо иска не на него да му е добре, а на Вуте да му е зле!

Когато избиете с мотики и дървье, присътващите на погребението на Дионисиев, България ще тръгне напред, като нормална държава...

Момичето със скъсаните дънки си има сериозен приятел. Няма да ти се "отвори парашута". И телефона, който ти дадоха не е нейния.

Няма по-автентична дясна европейска народна партия от ГЕРБ-СДС! ГЕРБ-СДС е партията на верния път! Сигурният избор!

Тежко на държава, в която под бизнес се разбира кръчмарство...

Мутрата ги плашеше с НАП, данъци, касови апарати и прочие проверки, затва при него не посмяха да праят по сериозни протести, траеха си и мълчаха. А това стане факт всички ще бъдат законно затворени, огромни глоби, а лицензите им отнети, щот са в кюпа затънали и лъжат държавата общо с милиарди на година. Тиквата е типична мутра - гадняр и не се спира пред нищо.

Да няма после "гневни програмисти блокираха софтуера на ресторантьори от майната си".

ние програмистите сме нормални мислещи хора, които помагат на другите, а не им пречат като някое фашизоидно-джендър-комунде :)))

Никой уважаващ се програмист не употребява "лольо". Това е изказ на бакшиш.

ваксинирайте се и работете Ве прос... кавали!

Работят на 50 процента капацитет??? Точно преди 3 дни бях в ресторант в Кърджали, след 15:30 - имаше точно 2 свободни маси, след известно време и те бяха заети. Така че тези приказки с капацитета на някой друг.

Трябва да се блокира цялата страна и да се измете цялата политическа пасмина, че с тоя КОВИД вече се насраа. Тва не се издържа, въставаме, да го знаете гадни к.опелета облечени в костюми и вратовръзки, ще ви окачаме по стълбове.

Затварят само нощни заведения, пък и не е завинаги. Ще потърпите малко и пак ще ви идват клиенти. Превърнахте България в една голяма шумна кръчма, прекалено много сте, пък и можете да измислите друг бизнес. Преди един ви затвори всичките, кой получи пари, кой не, сигурно не всички, но мълчахте.

Дори и магаре да посочи нашият велик лидер д-р Бойко Борисов, за него ще гласуваме, а на парламентарните - безусловно за любимата партия ГЕРБ-СДС! Мрете, комунисти!

Бар в Кърждали -смях.... Казино в Кърджали смях... Свадби в Кърджали смях...

там на всеки 2 метра ресторант ли има ?

протестират... ха ха ха! А Мутрата като ги затваряше и НИЩО не им плащаше... мълчаха... ПОЗОР!

направиха за да се ваксинират повече хора? В много държави с много ваксинирани няма вече такива мерки. Очевидно и това е за политическа употреба, а не за реално решаване на проблеми.

Телефона на това момиченце със скъсаните дънки?

02 988 4411

НАПРАВО СТОТИЦА ХИЛЯДИ

Това, което не сте написали е ,че протестът е със съдействието на ГЕРБ и ДПС в Кърджали, на митинга беше пълно със симпатизанти на двете партии, които не криеха,че са радостни, че са заедно на митинг. Основно виковете им бяха против Президента Радев ! Това си беше по-скоро политически митинг на Герб с любезното съдействие на местната власт от ДПС! Оправданията, че активисти на ДПС и Герб са единствените ресторантьори в Кърджали не се приемат заради политическите искания на протестиращите!

А ти как позна, че са симпатизанти на герб и дпс?

Простите им физиономии като на ПКП.