Коментари - Германският министър на транспорта се обяви за свободен достъп на китайските електромобили | Бизнес.dir.bg
назад

Германският министър на транспорта се обяви за свободен достъп на китайските електромобили

Искаме свободен пазар, на който да се конкурираме, заяви Фолкер Висинг във връзка с разследването на ЕК и евентуалното налагане на наказателни мита върху китайския внос

Обратно в новината

Коментари - Германският министър на транспорта се обяви за свободен достъп на китайските електромобили | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... щото ако няма конкуренция ще печелите по-малко ...

коя е тая поредна, твъред ефтина, полска курва, всъщност? да не е съдът, който съди по джендър-педофилски принципа на юдео-нацистите от бундестага - юдеяки на хитлер? съдът на "демократите" стана за погребване, при това с тонове земя! съдът, дето съдил Христоса се е преселил в храма на обречените - педофилни психопати. ще бъдат изгонени и натирени в храмовете на юдео-нацистите и техните собствено-спонсорирани конц-лагери! които концлагери са били градините на нацките, като борел-макрон, урсула... астра, фед, ецб... борсовите индекси... ......... Бог с нас

На тоя му хлопа дъската. Значи с руснаците се вързаха с газта и за малко не гризнаха дървото от тъпотията им. Сега на Китай пристават ... искат да затрият собствените си марки ли, що ли .. ?!

Ако няма наказателни мита как европейските производители ще слагат 300% надценка ?!?

за процентите не е сигурно...

Avatar952

Прав си, процента може да е и по-висок. Само за справка - Дачия Спринг в Европа се продава за над 18к евро (и това е след всичките му там субсидии и т.н.), същата в Китай (Рено нещо-си) струва под 8к евра (при това без никакви субсидии).

Яяя, ти да видиш! Що така бе? Дал па не е щото Германия също е износител и то точно на автомобили и ако има мита срещу Китай, то и Китай ще наложи мита срещу ЕС и немците ще увехнат? Как беше - интереса и феса нали?

Странно е, защото китайските електромобили са два пъти по евтини. Или сега европейските са с огромни надценки или идва залеза на електомобилите според немците. Не мога да си представя, че този министър е купен от китайците( което е третата опция)