Германските железници ще пуснат пробно водородния влак на Сименс през 2024 г.

Дойче бан планира да превърне своите железници в климатично неутрални през следващите 30 години

Обратно в новината

Коментари - Германските железници ще пуснат пробно водородния влак на Сименс през 2024 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герб няма никаква визия за бъдещето освен че предстои война. А беше редно още от сега да се заплатят поне стотина локомотива от този нов тип, вместо онези F-16 с които може само да трепем коронарируса на ум.

Германските железници са топ и винаги са били. Проблемите са два: 1) за производството на водород се иска ток 2) Германия има либерално отношение към "бежанците", и скоро ще почнат да правят проблеми като във Франция

И как точно се проиизвежда водород??? Еле па зелен...

Ще спести отделянето на въглероден двуокис. А с колко ще увеличи азотният двуокис, който също има парников ефект и е отровен?

Германските железници са една от най-големите черни дупки, в които изчезват милиарди евро, а качеството деградира неконтролируемо (особено що се касае до надеждност и точност) при едни от най-високите цени в света. Чудовище създадено по комунистически образец - държавно, приватизирано, спасявано многократно с парите на данъкоплатците, което е толкова огромно, че няма кой да се пребори с него. Немците ги бива в създаването на такива неуправляеми мастодонти. А и най-важното - никой не носи отговорност за това чудо - ей така просто - случило се и толкова .. какво да се прави ...

От конюшнята ли се обаждаш?

При всички положения е по-добре от конюшнята отколкото като форма на прасе - каквато си ти. По темата виждам, че няма какво да кажеш, освен разбира се - грух - както всяко прасе.

ще ти носи отговорност...обявява фалит и започва отново...пък след мен ако ще и потоп да има...това му е философията

Разликата в тоалетните на Сийменс и тези от други производители преди промяната е в пъти по приеллива пред дилемата да се возим в клояки.