Германски институт призова ЕС да не се конкурира със САЩ в зеленото субсидиране

Ifo препоръчва инвестиции в научни изследвания, развойна дейност, иновации и за развитие на инфраструктурата

Обратно в новината

Коментари - Германски институт призова ЕС да не се конкурира със САЩ в зеленото субсидиране | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аха, Ifo препоръчва инвестиции в научни изследвания, развойна дейност, иновации и за развитие на инфраструктурата. А парите за тях ще дойдат от къде, бе? Нали този американски закон е само част от успешните усилия на САЩ да прилапат капиталите/инвестициите и индустрията на Европа. Деиндустриализацията и декапитализацията е вече в ход. Колонията ЕС щаля да прави инвестиции в научни изследвания, развойна дейност, иновации и за развитие на инфраструктурата?! Кой ще й разреши и с какво, бе? Значи САЩ - протекционизъм и е ОК. Ама ЕС и протекционизъм е лошо, много лошо?! Същото като с украинското зърно у нас - няма квоти, няма ограничения в използването на хербициди и торове, няма данъци, няма такси, няма акцизи, реални изследвания за качество на продукцията ... А после - що протестирали у нас земеделците. Ifo препоръчва самоубиването на Европа да продължава с пълна пара.

интересно дали този институт се финансира от Вашингтон. Европа да плаща, а САЩ да произвежда след което Европа а купува......браво. похвално.

ЕС трябва да стигне в субсидиите си за Източна Европа поне половината от нивата на субсидии, които САЩ дават на южните щати...