Коментари - Генератори от Германия, ток от съседи, пари от САЩ: как се справя енергийно поразена Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората обединени срещу злото намират начин да се справят. Путин си беше въобразил, че може да вилнее по света както вилнее из страната си населена от смачкано в страха си и/или заблудата си население. И разбира се аквото не е опитал досега в това не се е провалил.

буахахаха ама наистина в лудницата търсят бармани.Подай си сивито.Иначе "сплотените и обедидени" корумпирани неонацисти освен че вече студуват и гладуват и стоят потопени в калните окопи с изпържена техника , техните западнали ментори ще продължават да плащат все по висока и по висак цена .Тоест теб те разбиват от бой а ти си плащаш за това по високата тарифа.Това е икономически скопеният вече запад начело с просраният ЕСС съюз на фйрери и геронтофили.

LOL, това умствено изостаналите руски слуги ако живеехте в своя си реалност как да е, да ги плещите такива. Но много добре си знаете, че няма налъде и просто се напъвате да врещите докато дават по някоя огризка. Руснаците освен дето си тръгнаха с подвита опашка от повечето от завоюваното след 2014 всеки ден покриват с нови и нови трупове полетата където ги пускат в атака, точно както орки пратени на заколение. И не, не са им безкрайни запасите нито от орки, нито от ракети, последно пускаха такива за ядрени глави с баласт вместо глава. Чакат на Иран да ги снабди, което също ще бъде пресечено по един или друг начин. Ама ти си врякай, още малко ще има огризки и за тебе.

Евросъюза си осинови държава. И ще си я храни, и ще си я ремонтира. Да порасне голяма. А неговите си деца, нека кретат някак с дългове и икономии.

Замениха Гърция с крайна.

И добре направи. Украинците с телата си пазят света от фашизоидната чума в Кремъл, всяка стотинка похарчена в тяхна подкрепа струва 100 пъти номиналната си стойност.

буахахахаахахахаххаа

ЕС ще храни незнайно колко време 40 милиона просеци. При това нагли просеци.

Любопитно ми е как точно я получават тая ел. енергия при условие че в бившите страни от СССР са на 750 KV ако не се лъжа а Европа на 400? Технически как става това?

На теория - лесно. Правят се трансформаторни подстанции. На практика : отнема време и оборудване. И руснаците ги стрелят.

Пробни покупки означава: Тока сега, а парите друг път.

Фирма с която работя ми се хвалеше, че са почнали да продават генератори в Украйна с голям успех. Бяха много доволни и бая продаха. Сега обаче вече не продават - никой не ще да купува щото военните в Украйна им ги взимат. Други умници обаче почнаха да изнасят печки за дърва и то на стахотни цени.

Проблемът на Украйна, не е че не могат да произвеждат ток, а че разпределителната мрежа се разпада. Всяка централизирана структура е уязвима. Какво ще им помага токът от Румъния, като не могат да го пренесат докъдето им трябва ? А тия генератори са на микро ниво и работят на дизел, който съвсем скоро ще е супер дефицитен.

Хората молят за генератори, а не за размисли, дали ще са им полезни.

Молят се за бой!Ще го получат!

А бе те искат всичко, после го продават на черния пазар.

Ти мислиш ли, че тия генератори ще стигнат до хората? Ще ги отнесат военните на момента.

Тия скапаняци решиха, че всички ще ги дондуркаме! Още какво ще поискат??? Майка им маймунска

Вие специално в България себе си не можете да дундуркате, камо ли някой друг.

Путинистчо, мнението е връх в наглостта и простотията ти. Дерзай. може и повече да постигнеш.

Пидал, тебе от КГБ явно са те ощастливили и то не един път , щом си се кръстил така.Ще ти сложа едни плюс, да видиш каква отрепка си.Иначе ми миришеш на укрофашист и сигурно си вземаш козяшките пари от стая 230.Ма Малко ще почакаш , щото козата тези дни си тръгва.Май ще идва пръч.

Цял свят помага с каквото може, а МО продава генератори, които са му излишни. Да ги бяха подарили поне, а те ги продават. Хората мръзнат, а ние се правим на принципни. Жалка работа.

Дружбата си е дружба, ама сиренето е с пари.

Гледай си работата бе умник! Тия генератори на МО са купени с парите на хората, не са паднали от небето. От къде на къде ще ги подаряват?

Румъния купува ток от нас, познай кой ще спечели

Тя Германия да си ги пази че и на нея ще и трябват

Ти Германия не я мисли. И след 2 големи разгрома пак е в пъти по-добре от вас.

Да ни пратят и гориво за генераторите, че те със сняг не работят.