Коментари - Германия се готви да конфискува запорирани руски активи за над 720 милиона евро | Бизнес.dir.bg
назад

Германия се готви да конфискува запорирани руски активи за над 720 милиона евро

Германският главен прокурор е внесъл в съда във Франкфурт искане за започване на "независима процедура за конфискация"

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Германия се готви да конфискува запорирани руски активи за над 720 милиона евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дебелия клон, на който седеше, и сега е на свободно падане в неизвестното...

Руската педерация с най-голямата територия и ресурси, икономически не може да се опре и на една от провинциите на Германия дето й бил отрязан клона.

Еврогейците са крадци, то е ясно.

Русия открадна 20% от Украйна, за някакви милиончета едва ли и пука.

анексира! ...

Запада ако не крадне, не може да съществува. Лицемерието им няма граници. "Свобода", "демокрация", "социална пазарна икономика" - приказки за наивници.

Ако пипнат руските капитали познайте какво ще стане с Китайските и Индийските...арабски ...фондове в европейските банки? Губи се доверие и се изтеглят масово от Европа... Кой губи?:) Време е да порасне Европа. Успех!

Ако не беше Бахмут, руснаците да бяха победили НАТО и стигнали до Германия

Най-голям страх имам от това,руснаците да не тръгнат за Германия да си вземат лихвите на конфискуваните пари.

...не се страхувай,няма да тръгнат, ..Америка дава оръжие на Украйна ,а не както тогава през всв. ..спи спокойно...

А дано тръгнат , че да освободят цяла Европа този път.

Само,че тези пари не би трябвало да са за немския бюджет,а за Украйна

Замина зеленият преход в Германия. Няма пари, няма мозък, няма топки. А парите ще отидат при американците, все пак всички техни проксита са хванати да ги спасяват от неизбежния им крах. Единственото, което останалия свят трябва да прави е да чака, пие водката и да не се подлъгва по тъпи сценарии. Което и се случва

И от къде на къде? Американците разрушиха Украйна, те да дават пари

Пари трябва да им се конфискуват на блядовете мръсни

да се готвят пак да зачеват от русишен солдатен!

ко там у германско санкциите явно работят и у швабен свършиа парягите.... ББААХАХА

"Прасето си е прасе: то не мисли какво да посее, а какво да изяде." - из "Диви разкази", Николай Хайтов

Щом държави като Англия, Люксембург, Лихтенщайн, Норвегия не са в ЕС - ние какво правим там? Те по-прости ли са?

не са голяма сума за Русия нито за германия. Проблема е,че руснаците могат да дойдат лично да си искат! Колко му е, качваш се на танка и пътят към Берлин е познат а-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

Още ли го повтаряте това и си вярвате... Само във ватнишаката ти фантазия ще се случи.

ама преди пътя към берлин само някакви си 27 милиона руски тулупа отидоха на оня свят . Това забрави ли го. Този път всичките 140 милиона ще ги последват

тоа път почне ли се, бъди уверен, че нема да е така. нема се жали никой ще се мачка всичко наред. така че потурнака гологъщи нк си прави илюзии! ше мрете, яко ше мрете... ББААХАХА

Танкове не им останаха няма да стане

е на изкуствено дишане . Поддържането на системите на полумъртвата страна се осъществява от Китай. Китай зависи изцяло от запада . 70 % от износа му е за за падните страни и едва няколко % за Русия тъй като тя не е платежоспособна. Почти цялата промишленост в Китай са дъщерни западни фирми и ако напуснат пазара им Китай отива на кучето в гъза. В един момент ще усетят че от приятелството им с руснаците са само назад и тогава Русия ще види къде серат гладните. Ще мечтаят поне да се нахранят с корени и картофи като техните братя севернокорейци

си икономист, но май си по-прост от кирчо и асенчо накуп. "Запада" вече произвежда по-малко БВП от БРИКС. ' Хегемонията на западналите анало саксофонци е чау! Ще изкарат още некоя и друга година с откраднотото и после ще чакат да смучат жълти пишки за кутия цигари или топъл обяд!

в комсомолская правда или московский комсомолец . Я дай още путински вицове да се посмеем вато

Любимата дума на ватника е "ще". От 49та година повтаря "Америка ще падне!" От тогава СССР-то се срути като цигански кенеф, сега Путя доразрушава каквото е останало. Китай е в най-лошата демографска криза в света, строителният сектор е балон пред спукване, световните инвеститори се изнасят масово от там. Но ватника надежда не губи. "Америка ще падне!"

Къде ще отидат?В Америка ли?Нека американците си шият сами гащите,ама тогава едни Фънки ще струват 200 долара и редовият американец ще се охълца.В САЩ в момента само сладоледа и хляба не се внася по понятни причини и икономиката им се крепи на услуги и изнудване, което обаче няма да е вечно.

Само държава може да краде в такива мащаби и да претендира, че е "законно"

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Немците са страхливи подлоги..Сега се готвят ..Чакат да дойде републиканеца Тримп ..и да им зашие един шамар .И затова се готвят..Сега ..

Немците винаги грешат ..Не могат да воюват .Нямат сърце..

Иначе са хубави и работливи хора и всичко което са правили е било правилно, с изключение на това, че са нападнали Русия, техен съюзник по онова време! Не е истина, че повтарят същата грешка!

И аз не мога да разбера как този възпитан, дисциплиниран и кадърен народ за 8 години обезумя и тръгна след Хитлер.

"Помогнаха" им ! И преди и сега са наглосаксите и еврейските пари, награбени по света !

Тя Германия и през 40-та година се готвеше ...

Русия им прибра активи за десетки милиарди :)

май са полудели! Източна Германия им бе дадена даром. Да не си я върнат руснаците барабар с западната част!

Хахахахах, руснаците не могат да минат Украйна, на тоя му се привижда парад в Берлин... :))))

Как мислиш :)

Съседа ми обяви санкции, че няма да взема от моя хляб Викам добре Сега виси пред къщи и иска хляб. Щял да ми даде Мерцедес, срещу хляб. Викам: Не ти искам Мерцедес,иди вземи от друг хляб. Ама той иска два мерцедеса.

Не знам какви фантазии те гонят, ама има време докато немците опрат до руското зърно. :) Виж европйските самолети почнаха да аварират в Русия, щото с канап и пирони - толкова. Трябват си оригинални части. А руските пътнически самолети са като всичко руско. Не стават.

Ти олигофрен ли си? Имаш ли идея що модела самолети си произвеждат?

Sm3hurk0

"Германия се готви..." - Ще се сготви сама.. :)))))

Тези същите немци ли са , които искат да ни окрадат БГ лева и да ни въведат нещо като .... ойро ли беше ? Скоро ще им се наложи да плащат репарации... дано и ние не сме част от "печелившите" !

Българският лев, който не струваше нищо докато не вкараха валутен борд и го вързаха за еврото. По времето на вашия Жан Виденов, че и предните 50 години, спомняш ли си каква му бе стойността? Но знам, такива въпроси и теми са много над мисловните способности на галош като теб.

обезценяване на лева се случи на 3 етапа. Беше направено за да се изземе имуществото/парите на повечето българи. Всеки който е роден след 1970 година го е преживял. Така че не ни се обяснявай. . Или си партиец/комсомолец или мутра залебила от смътните времена.

Дъщеря ми е родена 2015. Тя преживяла ли го е? :)))

Тия немски нацисти и крадци си вкарват сами автогол! Заради тази нещастна сума, която впрочем руснаците ще конфискуват несмко имущество в Русия, много държави и хора ще се замислят дали да държат и вкарват пари в държави, където открито крадът! И то крадът както са крали през цялото си съществуеане- от колониите си и търговия и използване на роби!

200 милиарда $ помощ за Украйна.

Ама немците дъл руснаците наказват? Или "Дж.П.Морган". Щото туй е клон на американската банка..И сметката не е на клона, а на банката. Тъй, че... А иначе за сумата.. Ами вижте си каква сума загуби VW от доброзорното напускане на Русия. Каква инвестиция и пазарен дял е загубен. ЭЩе се светнете, ако си намерите казаното от изпълнителния директор на концерна пред профсъюзите. За това как марката VW вече не е кокурентноспособна. Та чак и план за закриване на европроизводството е готов. И не забравяйте - за VW, SEAT и ШКОДА иде реч.

Да, да, Русия й е по-добре така. Само ния с мустаците и коня непрекъснато мрънкат да им се махнат санкциите.

Немската прокуратура е "независима" и немският съд е "независим", а са "демократични" ....

В къщи!

Севастопол е много европейски град. Там има английски, френски, италиански и турски гробища. В тях са заровени всички, които някога са се съмнявали, че Крим е руски.

МНого точно казано

За кримската война от 1850 година ли говориш? Я провери пак в учебника кой печели таз война. Не Русия.

за всички спечелили има място в гробищата, пише ти го.

Това е демократично, да крадеш, не знаех

То върху кражбата е изградена демокрацията

Хубаво, ама това си е КРАЖБА! Всичко, което откраднат еврофашистите сега от Русия, после ще го връщат с лихвите!

Толкова сме изпаднали(като дядовците пред Сталинград),че разчитаме на чуждото.

Националната агенция за превенция на корупцията (NACP) на Украйна включи китайската железопътна корпорация China Railway Construction Corporation (CRCC) в списъка на „международните спонсори на войната“, пише „Комерсант“ с позоваване на сайта на NSPK. CRCC работи в Русия от шест години. В доклада се казва, че CRCC е открила представителство в Русия след анексирането на Крим през 2014 г. През 2017 г., както се отбелязва в прессъобщението, руското подразделение на корпорацията Siarsysy RUS LLC подписа договор за изграждането на три станции BKL на московското метро: Aminevskoye Shosse, Michurinsky Prospekt и Prospekt Vernadskogo. Освен това, отбелязва НАПК, руското представителство на CRCC участва в изграждането на магистралата Москва-Казан, насърчава износа на резервни части и инструменти за строителни конструкции от Китай в Руската федерация, „осигурява технологични възможности“ и продължава да „активно подпомагане на икономиката“ на Русия. Неонацистите на Зеленски започват да командват света, дори и на Китай обявяват ембарго. Какво ли ще стане ако Китай обърне другият край? ​ ​

Русия се готви да конфискува Германя

То и ти се точиш на съседката, ама шансовете ти, не че са малки, ама са никакви. :)))

Ех, тази мъъъка задунайска. Ибриците на ботоксната гад реагират, когато на ботоксния му вземат от деньгите, така сякаш не им вземат на тях от залъка или надника, а като че жива плът им късат. :-)))

Извади си аналният разширител, за да започнеш да разсъждаваш трезво. Вече си увеличил цолажа на ауспуха достатъчно за да пърдиш лайно.

скоро никой няма да има права и собственост.....технократите ще конфискуват и вашите продобивки и ще блокират и вашите сметки... Господ да поживи Путин и Русия и да победи злото и мрака.......сатаната да бъде затрит и новият фашистки режим да бъде завинаги победен

Официално покани всички държави, които имат етническо население в частите на Украйна да си ги вземат. ОСТАНАЛОТО Е НА РУСИЯ.

Тук циганите берат желязо, а там прокуратурата бере активи. Явно това са прословутите европейски ценности, за които много се говори, но които никой не може да дефинира.

Я пак кажете за новата могилизация на 500 000 укропрасенца :)

Как укропите ще се разберат с немчугите, кой ще им е национален герой! Хитлер или Бандера :)

После ще ги връщате с лихвите

Свършиха паричките дойчовците и започват да пощипват като циганета. Докъде се докараха

от какво всъщност е независима процедурата

Ще ги оберат.

Абе, знаех си, че това а КРАЖБА, а със заводите на Карлсберг е хитър стратегически ход. Просто нямаше начин да е нещо друго. :)))))

Заводите ги ПРОДАВАТ на руски фирми! Не ги конфискуват!

големия страх на Путкин е да не му конфискуват Рассия.

А трябва да ви подпука като в ивицата Газа ... У гъза ...

Май скоро Бон ще е пак столица на ФРГ :)

Така се вади неонацистки плъх от дупката му. https://rutube.ru/play/embed/86a6f2a5f381f5a9d916bdb6a68048b0