Германия с втори най-голям нов дълг от Втората световна война

Правителството планира по-строги мерки за постигане на целите си за възобновяемата енергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми то това е част от плана.Всички да задлъжнеят до безобразие към едни световни институции които се грижат за хората ! :))

успешната политика на Баба Меркел и ЦДУ в действие - бежанци, Гърция, глоби в Щатите и ...масови нови заеми. Гоуем успех, вундербар

ААА, значи и Германия тегли заеми, не само България, пичове с бричове, порове и чворове! Не търсят одобрение от анархо-комунисти, от майки-откачалки, коминтерновски унуки, от арменци и пр. азиатска сволочь.

Ех, веземете едно заемче от Кристалинка, ще се обиди. Каза, че е готова и чака.

И само ти, разбирам, се противопоставяш на плана. Защото си честен, морален и с гол гъз таралеж убиваш.

всички ще ми бъдете робииии

Заслуга на коронапараноиците управляващи по държави. Ето тук удължавали идиотичната обстановка. Трябвало да вярваш в Аллах и да си слагаш чалмата ... упс, маската. Колко хора ще убият тези дългове, сринатата икономика, свива на БВП, безработицата и така нататък? Лукашенкото не го знам какъв е, но не се върза на коронапараноята и 0 мерки. България я броят със 111 умиращи на милион (много лъжат нашите), а Беларус с 84 умиращи на милион. Честито!

Уж икономиката им бележеше космически резултати...хахах Само им маже ските Меркелица, докато ги мачка и подменя.... Немски балъци. Хранят милиони паразити, които и затова прииждат, а немците ще им плащат масрафа и външните дългове на режима на Меркел.

Ми къв да е Лукашенко ? Нормален. Държавата му бяла, подредена, спокойна, сигурна, чиста, удобна...Има много за четене в нета, това никоя западна медия няма да ви го напише. Защото истината не им устройва пропагандата.

Хайде,и Германия в киреча....Огромни "успехи"...

Добре че, всички млади германци са скопени, инак да бяха започнали Трета световна.

Две световни войни са започнали и отново са световна сила. Ти как мислиш - ти къде си и твоята нация и преди и сега. А в бъдеще? За теб знаем къде ще си, де!

"нов нетен дълг от 96,2 млрд. евро" На тези новият им дълг, колкото БВП на България...

Корекция ... БЯХА световна сила до преди 20г. Сега са само СТАРЦИ, МЛАДИ УТКИ и ГАСТАРБАЙТЪРИ, вече за нищо не стават! А аз Бай Иване, съм в най-голямата държава на света, тъй че не се бой за мен, ти си гледай мангалите в Дойчланд и не вдигай очи на изток, че пак ще има иебън в Берлин.

На прост език преведено - Как банките купиха света, заради един грип. Стягайте за война, момци!

Балансирания бюджет бил "нещо свръхконсерватижно!!! Йес!Даа...Да!

...консервативно

Истината е, че никоя държава не може да бъде свободна от дълг. Ако е твърде малък - се прави необходимото да се увеличи. Дългът е инструмент на подчинение. Като се казва, че набират средства т.е. емитират дълг от "финансовите пазари", кой мислите че стои за този термин ?????????? Стоят тези, които печатат парите от въздуха. А това, че германците са превърнати в безвредни овце, няма какво да го коментираме. От най-дисциплинираната нация, ги превърнаха в най-сополивата такава.

Голяма работа.Сега ще конфискуват парите на богатите руснаци в германските банки. Няма да е за пътви път, нито са единствените.

Юпуш на санкциите. Само така може да ограбваме народите.