Германия преговаря с Ирак за природен газ, а Siemens сключва сделка за електроцентрали

Близкоизточната държава страда от честни прекъсвания на електрозахранването, които заедно с трудната икономическа ситуация и местната корупция, предизвикаха масови протести

Обратно в новината

Коментари - Германия преговаря с Ирак за природен газ, а Siemens сключва сделка за електроцентрали | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ирак не са ли окупирана държава, кой им дава право да преговаря,там нали се отглежда демокрация

гледах предаване на 81 годишен британски водещ с 2-ма оператори и иракски преводач за пътуване от Турция през Ирак до Персийския залив. Нямаш на представа каква ЦИВИЛИЗАЦИЯ е в КЮРДСКИ Ирак....още с влизане от циганска Турция. В арабски Ирак е отново цигания и корупция. В Кюрдски Ирак е навсякъде чисто, СВЕТЛО от електричество, работят 5 звездни хотели, дори децата говорят английски, отворени са суперлуксозни бутици. А кюрдите излъчват достойнство и уважение. Напред пред 16-надцатая советсщая республика Болгария.

Избързаха да го застрелят оня старият им сатрап Саддам. Ах, как им трябваше сега-а, когато побратимът му в красная масква се е разпасал... Когато си навикнал на висок стандарт и високо потребление, и с дявола ще сключиш сделка ако потрябва.

Изключително добро решение е Европейска делегация(Немско-Българска) да сключи договор за доставка на газ от Ирак. Тия Иракчани имат да ни ВРЪЩАТ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ Дълг към България, няма за кога повече да протакат. Искаме си парите.

че ,Сюлейман Паси като външен министър опрости този дълг към България. В замяна на обещанието че ще възстановим Ирак след война. Естествено получихме само среден пръст. Над 2 милиарда долара имахме да получаваме от износа.

Умни тия евро лемури. Съвсем се диверсифицираха...

По-добре докарайте газ от Марс с бартер на баба ви урси- по-евтино ще ви е :))))

"при разговорите с Шолц са били обсъдени "въпроси за сътрудничество в областта на възобновяемите енергийни източници и противодействие на последиците от измененията на климата"." Ирак ще прави "зелена" икономика?!?

арабите зачитат еманципацията на жените, дори и джендърите ще приемат ..

Сименс и Ирак са се разбрали да извършват плащанията с РУБЛЕЙ, блядь. Светът не може без Русия....най-новият анекдот.