17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ще вдигат лихвите банкерчетата. Дупе да е яко на ипотелите

Докато се успокоят нещата трябва да стоим далеч от еврото

А, това е само началото на бурята, която се задава.

За тях това не проблем че стоките са поскъпмали с 4 %.Няма много да се усети на техния джоб.До края на годината ще се нормализират нещата.Да му мислят хората в България щот там инфлацията е 10% ,а не както казват 0,5-1%.Лъжат като си мислят че хората не разбират ДА АМА НЕ!!!!!!

Не е нужно да имаш докторска степен по икономика или финанси, за да предвидиш докъде води безразборното печатане на банкноти и покриване на несъществуващи разходи на фирми по време на т.н. "пандемия"

Германия е поставена от Световното правителство и СЗО ... ДА Я БЪДЕ ИЛИ НЕ. Зомбирането чрез задължителна тотална ваксинация, ще накара бизнесмените да реват за роби на черния бач, защото примерно в хотелиерството от няколко години е така поради липсата на обслужващи бизнеса работници.

Защо роби? Тези хора не получават ли заплата? Доколкото знам робите работят без заплата. А ако някой сам е съгласен да работи без заплата и да е роб, това няма нищо общо с робството. Ти примерно защо се имаш за роб там, а не дойдеш тук да работиш на заплата? Ето сега властта се смени и всичко тук цъфти....

Значи, не е роб на черния бач, а работещ беден. И как ще се развиваме ускорено, когато половината членове на народа ни се спасяват поединични в други държави по света.