Германия даде зелена светлина за спасителния план

Горната камара на германския парламент също одобри безпрецедентния многомилиарден пакет за икономиката. Мерките ще бъдат задействани още от 1 април

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искахме да оправим нещата и в малка България, велика Германия е отличен пример. Но ние не, братушките та братушките. Никой не ни е виновен.

Е тва е държава, е тва е нация. Вади кинтажа и налива яко пара. А ние кво ще налееме едно голямо нищо. Общо взето в бг всеки се оправя сам кой както може, за пореден път. И за тва се разкарах от тука. Вече съм в германия и взимам 3000 евро чисти. А преди да замина всеки ми опяваше как нямало да стане как ще се издъня. А накрая стана обратното.

Фармацефт .......... ела на преглед

Германия - "156 милиарда помощ" Боко - "Ще видим, ще помислим, най-добре - всеки сам да се оправя"

ко речи? каун

Абе я ги оставете тия германци, абе кой иска вече там да ходи , както нашия Батман казва. Дайте да гледаме БГ как ще се превърне в процъфтяваща държава. Какво ни липсва?? Всичко си имаме..

Дано да се провалят и да изпаднат в кризата като през 20-те и 30-те на миналия век. Тогава ще се наложи баба Меркел да моли наколене Владимир Путин за помощ. Същото и за целия европейски континент, който си мисли че може без Русия и нейните неизчерпаеми ресурси...

Колкото и да се мъчиш драги, на практика не си нищо друго, освен една хлебарка. А за хлебарките е известно как се постъпва с тях.

Това ненормалниците свършване нямате. Ти луд ли си бе селски. Де Германия, де руската кочина. Идея си нямаш.

Явно на Германия т.н. "маргинали" са им важни, за разлика от БГ.

Нали уж всички искат изцяло свободен пазар никакви регулации :). а сега който е за изцяло свободен пазар никакви помощи от държавата :))))))))))

Ти си пълен демент!

защо не може да се коментира под платената статия за изледователя на някаква си фирма там

не са начело на германия