Коментари - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще отхвърлят бюджета, за да вкара МФ дефицита в 3-те процента | Бизнес.dir.bg
назад

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще отхвърлят бюджета, за да вкара МФ дефицита в 3-те процента

Преговарящите за общо управление смятат, че и приходите и разходите могат да бъдат преразгледани. Приоритетът остава еврозоната; няма да се пипат социални разходи и данъци

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще отхвърлят бюджета, за да вкара МФ дефицита в 3-те процента | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е датата на реферндума за еврото? Това трябва да им е първа точка по въпроса с еврозоната.

Като как цяла Европа ще има дефицит 6.5-7.5 птоцента, а нашия да трябва да бъде "вкаран" в 3-те процента? Не сме ли ние най-бедните с най=много кандидати да избягат от собствената си страна или нещо се бъркам? Инвестирайте в хората, да се развиват, да правят деца, да създават бизнеси и да останат тук!

За какъв чеп ни е тази ЕЗ, след като вече БНБ обяви курс към повишаване на лихвите? Нали основната ни модивация бепе кредитен ресуср? Няма евтин кредитен ресурс, няма мотиваци, братчед.

То няма как да скалъпиш разходите като няма приходи! А няма приход щото нищо не работи! Всичко кара на далавери, купл-продал-скрил , преливане от пусто в празно и подквасване на морето! Пълна пунтамара!

Аз пък ще върна тая Кокорана от снимките на майка му, да му вкара телесата в дрехи размер L, пък накрая и вратовръзка да му сложи на двойната гуша...

Че ти току що описа всяка развита пазарна икономика, т.е. с преобладаващ сектор на услугите...

Как се пише бюджет по поръчка?

Много съм учуден за дивидента на Държавните Дружества , това включва и БРР ? Защо чак сега Държавата си иска Печалбата ? Досега къде е отивала ? 1 милиард Годишно по 35 години ?

Най вероятно като се орежат доста социални придобивки и използват повече стъкмистика!

Тая Теменужка на снимката мяза повече на припикано мушкато...

Ще направят джендърско правителство да ни вкарат в Еврозоната, да осуетят референдума на Възраждане (защото така са им казали от Брюксел и Вашингтон), и след това ще се изпокарат и ще съборят правителството

Ако някой друг трябва да го прави - много лесно, при това изискването е да не се пипат разходите и данъците :) Тези кратунчовци се изживяват като учители, които изпитват ученика и все не са доволни от отговора.

Аз друго се чудя - откъде Манол от дебетата знае, че на Коцето му е къса щипката?

Когато си с дефицит 7% и обещание за 12 милиарда заеми, за да станат 3% вероятно ще трябват поне 25 милиарда заеми.

Каква Еврозона ? Народа Гласува , че не Желае Еврото и иска Лева ! Какво преразглеждане на Бюджета ? Абе вие сте се събрали само да пречите на Живота на Българите ? ОСТАВКА и на Избори !

Пак ,,лошият матрял'' ще го отнесе!!!!!!!!!!!!?

Много си глупав Саше. Този дивидент дето ще го взимат, всъщност са парите за нови инвестиции в машини и увеличението на заплатите на служителите. А после фирмите били с лоши резултати и ще трябва да ги "приватизираме"

Край на борбата с корупцията, край на реформите, които никой и не започна, край на предизборните лозунги за лустрация... Дайте хора сега да ви спасим от нас самите, пък догодина ще му мислим!

все си мисля, че за болшинството от българите (поне за 3-4 млн души) е по-важно да оцелеят някакси, а Еврозоната им е последна грижа. Управляващите за кого всъщност се грижат?

И анален кекс ще правят само и само да ни набутат в еврото. Очевидно от Брюксел са им обещали големи парични награди и още кюлчета.

Кудкудяк, кудкудяяяяк Бойко е велииииик ПП трябва да подкрепят ГЕРБ, инак апокалипсис ! Дефицит 20%, няма Евро, няма Шенген ! Костя става първа партия на следващите избори ! Радев остава да диктаторства ! Кудкудяяяяяяяяк Честит рамазан Байрям ! Кудкудяяяяяяяяк

Не мога да разбера, звездите ли им го говорят това???? Абе хора, до кога ще търпим тези въздухари и тиквата???? Защо няма една смислена политическа партия, която адекватно отговорно и в интерес на хората да свърши работа!?!? Вече никак не е смешно! А и ... Защо гласувате за всички тези празни лейки! Да ви кажа честно, правителство с Ники Василев с на ИТН беше слънце

От прост по прост българския народ! Търпи такива политици, избира ги, а вкъщи тихо вечер псува! На протест ли, о не щом Маджо, Цецо от Белград и Васо от Дубай, не плащат!

Нали дефицита ти се покрива от заемите - ако заемите ти са 25 милиарда значи дефицита ти ще е 14 процента

Ха, ха, ти па намери с какво да плашиш Кокорка. Не куче със салам плашиш, ами с пържола.

Но има какво да се редактира на изпълнението. За боко и апокалипсиса и байряма си познал. За РР не си - те не могат да го дишат.

Не мога да разбера. Нали за правото да имаме български лев, български закони и българско управление драпахме толкова да се освободим от турчулята. Ако нашите предци бяха разсъждавали като тези недоклатени плебеи България никога нямаше да се появи на световната политическа карта. Щяхме да ходим с чалми и да блъскаме кратуни пет пъти на ден в земята. Сега на закриване на държавата ни бутат.

Ако беше малкият мук, сега вместо заплата щеше да се храниш със слънчеви лъчи

Всичките приказки на ГЕРБ как Асен Василев не трябвало да прави бюджет са били едни жалки ШМЕНТИ КАПЕЛИ !

Излизат напите избранници и заявяват: - Продължаваме Промя..... Из храстите Дянков сугфилра: - Продължаваме да затягме колана, да затягаме колана!!!

Не, дефицита ти е разликата между приходите на държавата и разходите. Те си залагат заема като приход и готово

Всички приказк ина ГЕБР са шеметни капели. Почва са м ода ме притесняват приликите им с ПП.

Не мога да гадая :) Не знам... Но като имам предвид инфлацията стандарта не е по-висок

Търсят се и девет милиарда и двеста милиона лева заеми, които при управлението на мутрите ПП-ДБ-ИТН-БСП изчезнаха незнайно къде! По-големи крадци не е имало от времето на прехода. А заделените от ГЕРБ 800 милиона лева за магистрала Хемус бяха откраднати от Банката за развитие и те отидоха в джобовете на приближените на Радев-Петков-Василев корумпирани съветници и служители! ДАНС услужливо, или некадърно, проспа далаверата. ДОЛУ ХУНТАТА РАДЕВ-ПП! СВОБОДА ЗА НАРОДА!

И плеснат с ръце, па се прегърнат...

Вече си представям в спалнята Боко и Кокорчо как си играят с пачки и кюлчетата си!

Добре, че е Борисов с богатия си опит в политиката да ги научи тия шарлатани от ПП-ДБ как се прави правителство и как се управлява. Защото те акъл хич си нямат горките.

ППДБ са в пълна изолация и нямат полезен ход. Те се изпокараха с абсолютно всички партии. За тях ДПС, ИТН и ГЕРБ са мафия. А БСП и Възраждане са русофили. Но поради присъщата си глупост и наглост, искат с 60 депутата да управляват еднолично. И да получат "празен чек" от всички други. Подобно на Слафчо. Но, той поне беше първи и то сам. А тези анимационни герои са 3-ти и 5-ти. Подобна шизо-френ-на позиция могат да измислят само Кирчу, Сенку, Ристю, Насету и бандичката им. И цялото това договаряне е чисто губене на време. Трябва ППДБ да бъдат игнорирани тотално. И без това са напълно вредни за България. По-вредни от Беров, Виденов и Орешарски. Харвардско-учиндолски умно-красиви не-до-носчета, сър!

Никога няма да простя на Радев, че ни натресе Кирчо и Кокорчо! Никога няма да простя на Кирчо и Корорчо, че ни преизбраха Радев!

педерас пак халюцинира. Има ли нормален който да вярва на тоя мошеник след първото му министриране на финансите? ПП/ДБ-ГЕРБ ще вкарат страната във война с Русия и в странашна икономическа дългова криза.

На тоя дебелосерко бюджета вече го гледахме. Пълен провал.

Никой не може да промени реалното икономическо състояние на България !!! Нито с думи !!! Нито с писания на сульо и пульо !!!

Левият финансист Асенчо заедно с популистите Кирчо и Бойко ще свалят бюджетния дефицит.

Кокорчо е финансов магьосник! Щял да намали дефицитът, като намали разходите. Ама не казва какво значи това - спиране на всякакво строителство, ремонти, поддръжка, изземване на оборотни пари от държавните дружества, спиране на инвестирането в тях.. ..И ТОВА СЛЕД САМО 7 МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВА НПО - ПП И ДБ!

Много жалко, че с тези общи разговори за бюджет и политики, ГЕРБ изпраха ПП и ги извадиха от тоталната политическа изолация в която бяха последната една година. Трябваше първо Кирчо и Кокорчо в затвора, а след това преговори с тях. Но хайде да кажем, че ГЕРБ го правят в името на народа, защото ситуацията го налага...

ГЕРБ+ПП/ДБ са взривоопасна смес за държавата а фитила ще бъде палнат от Козяк. Чака ни война и икономическа криза с това колониално 'управление'.

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС тепърва щели да правят управленска програма, но искат МФ да им направи бюджет?!? Тези неща не са ли свързани, т.е. разходите и приходите зависят от управленската програма. 6,4% дефицит означавало 12млрд, а те искат 13млрд. нови заеми, т.е. целия дефицит се финансира от заеми. Дефицитът би трябвало да е 0%, няма нужда да харчим повече от приходите. Повечето разходи са популистки.

Глупости не ми се слушат - няма как заема ти да е приход - заема е в пасива не в актива

пенсионерите ще го духат по швейцарското паравило ,защото много искали шенген и еврозоната.

Никога няма да простя на Радев, че ни натресе шарлатаните Кирчо и Кокорчо! Никога няма да простя на Кирчо и Корорчо, че ни преизбраха русофила Радев!