Коментари - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще отхвърлят бюджета, за да вкара МФ дефицита в 3-те процента | Бизнес.dir.bg
назад

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще отхвърлят бюджета, за да вкара МФ дефицита в 3-те процента

Преговарящите за общо управление смятат, че и приходите и разходите могат да бъдат преразгледани. Приоритетът остава еврозоната; няма да се пипат социални разходи и данъци

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще отхвърлят бюджета, за да вкара МФ дефицита в 3-те процента | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тия дето се дразнят че ПП се оказа порадните крадци, да не забравяме и ГЕРБ те са същите и те бандюги. Българската икономика изначлано е объркана след 1989г. поради това че оставаш тя да се тътрузи на базата на това да чакаш частната инициатива. По времето на ПП се видя че икономиката на ГЕРБ е жалка работа основаваща се на продажбата на безплатна работна ръка, а партията на асенчо и киро показа че са същите като бойко - КРАДЦИ!!

Браво на хората гласували за Възраждане. Поне вие мислите с главите си!

През 12-то управление на Герб се измислиха много ненужни длъжности и организации. Например беше създадена агенция за "Безопасност за движението по пътищата",с която нищо не се намалиха канастрофите по пътищата,а тя дублира и КАТ. Имаше и Агенция по приватезация и след пливатизационен контрол. Приватизацията приключи,а и срокът за следприватизационен контрол отдавна мина. Ако се разгледат всички агенции и държавни предприятия,могат да се намерят и други синекурни длъжности.

И като дойдат на власт кво ще правят или вече разбират че никога повече няма да са на власт.

Дали веган тротинеткаджийския електорат на ДБ започна да осъзнава, че се превръща в патерица на Бойко Борисов ?

хич не им пука какво мислят за тях хората, важното е че това което им дадоха от запада те го изпълниха и заработиха!! Намери един от ДБ поговори си с него или екоактивст и ще разбереш що за хора са!!

Влизаме в еврозоната 3%, не влизаме 7% и лихвите по кредитите + 5%. Яко доене, обществени поръчки и еврофондове за близките фирми и така 12 милиарда дълг откраднати от нашите фирми.

Всичко, което ПП раздадоха като заплати и пенсии, сега ще си го вземат с дълговете. Друг изход няма.Трябваше пак ГЕРБ да ги спасява. Няма безплатен обяд.

Големите спасители – най–голЕмите крадци в историята на България! Без най–голЕмите крадци в историята на България в управлението на България! Без дебели неграмотни тетки–енергетички, без крадливи бърнести хасковски неграмотници, без хора прочели една книга в живота си, без ботокси, и прочие, и прочие хора с ниски чела и дебели задници! ГолЕм срам за всички нас, че такъв тЪпанар е бил начело на държавата толкова години! ПФУ!

Там е работата че не са раздали кой зна екакво като заплати и пенсии!! Има други рададени пари за които такива като вас не се сещат! Пенсиите и заплатите са заработени драги. давани са доста помощи на фирми - частници които реално нищо не са произвели освен да си живуркат добре. например - субсидия за ел. енергия която изкуствено и се вдигаше цената, а сега незнайно защо падна и субсидията продължава да върви!

Некадърници

Тия да хванат да орежат "хранилките" и бюджета ще си дойде на мястото впротивен случай ще има бой, че българина е проЗт и търпелив ама сато огладнее става страшно.

Асенката е най-подходящ за финансов. Дори Мутрата го разбра

Симеон Дянков трябва не ококорен педерас да бута бюджета

За Асенчо говори, не за баща ти.

Асенката ни доведе до тук, до висока инфлация, дългове и 6% дефицит. Но ПП,ДБ просто нямат друг.

Гепи ли те МВФ оттърване няма! За всичко ще им играем под свирката.

Бюджет правен от Кокорчо е оксиморон.

той бюджета си беше 3%,напъна се един педераси и го направи 6%.Сега пак трябва да стане 3%.Изобщо българите се въртят в кръг като идиоти. Тъпа като гъз е тая нация.

ББР отново се източва от фирми свързани много тясно с ГЕРП-СДС. Изключително нагли служители режат и протакат перфектни бизнес планове на нормални хора, но веднага се одобряват хора и без да кандидатстват само свръзки с ГЕРП-СДС

какви наглеци и профани.МФ показва онова коеато Боко и Кокорчо натвориха и сега ще изнудват МФ да им осигуви онова което им трябва-фалита на българската икономика напълно.Моля Възраждане задължително да проведе референдума иначе тези продажници ще затрият родината.

съвсем скоро си вдигнаха заплатите и така натовариха бюджета с няколко милиона , вероятно е и незаконно това увеличение тъй като бюджет не е приет , но за престъпници това е нормална практика....

Без най–голЕмите крадци в историята на България в управлението на България! Без дебели неграмотни тетки–енергетички, без крадливи бърнести хасковски неграмотници, без хора прочели една книга в живота си, без ботокси, и прочие, и прочие хора с ниски чела и дебели задници! ГолЕм срам за всички нас, че такъв тЪпанар е бил начело на държавата толкова години! ПФУ!

Има логика желязна. Абе тия от служебното правителство защо им харчат парите на парламентарните партии? И ако и занапред ще ги харчат- хайде по-скромно.

на държавни и общински напълно неработещи калинки,кога?

Тлъстата крадлива Теменужка защо преследв Кокорчо , от кога станаха дружки ???? Заедно ли ще крадат , дали го е запознала със своята любима приятелка Гинчето ????

Благодат е в ЕС! Мизерията е спомен!

да не забременеете!

Ами тука съм съгласен - така се бори инфлацията - намаляване на дефицита, и на всякакви разходи.

дефоцот означава недостиг т.е планирано теглене на заеми в каква смешна позоция са копейкаджиите да ни убеждават че е по добре да теглим едни 10 молиарда ей тъй да има вашта мамка рашистка копеленца

Ако има нещо радостно в цялата ситуация това е, че ППДБ нямат правилен ход. Всяко тяхно действие ще забърше по няколко хиляди гласа. От едната страна е малоумното им деструктивно поведение градящо се единствено на "анти", а от друга малоумните им избиратели, които ги принуждават да го правят.

Може и на излишък да го докарате на хартия, все тая, ИКОНОМИКАТА- само тя пълни фиска, всичко друго е чист популизъм. Няма как да стане със същите разходи, по- високи приходи, без оптимизация, демек замразени пенсии, социални, спиране на компенсации ... затегнати колани... Не отговаряме по никакъв критерий за Еврозоната, освен да ни приемат на сляпо поради геополитичеси причини, в близките 5 години друг начин няма.

Тази евроатлантическа коалиция ще закопае страната с още дългове. Днешните български деца вече са натовери с дългове, които ще трябва да връщат през живота си, ако останат въобще в България разбира се.

Нищо нема да направите некадърници долни! Със стари курви нов бардак не става.

Въобще си нямат понятие какво правят. Зор та зор за управленската програма от която няма полза докато няма редовен кабинет. Въпреки че е на ниво преговори за преговори за какво и как да правят по тази програма. Но не не, това е най-важното както беше програмата за "Промяната", която така и не видяхме. Сега както се прокадна бюджета за който беше зор та зор да се гласува сега също се отлага. Ужким така, ужким иначе и накрая никой си няма и най-малкото понятие за кое как и защо. А мандата? А това е абсолютната "тъмна Индия" отложена до денят за гласуването, който се отлага за .... когато го начешат за Шенген за да може да се влезе в еврозоната и да се мине на еврото. Защото АмА ЕвРоТо е най-важното. И сега ама дефицита. А през това време поради забраните за внос на украинско зърно веригите гледат как да вдигнат цените (Отново), въпреки пълните складове със зърно, въпреки че докато ползваме Евтиното зърно цените не намаляха. Но накрая ще бъде "ама производителя така решава, не ние", докато производителя продава прясното си мляко за два лева пред магазина който го продава за 3-4 лева. А държавата? А ама ние няма да влизаме във войни и отказваме да се намесим!

Да махнат плоския данък и преференциалното ДДС, тва са най-големите простотии

Народът разбра отдавна лицемерието на политиците. Алчност, борба за кокала и поредният грабеж!

Увеличиха си депутатските заплати. Останалото - авъгазъ.

Мъртвият евроатлантик=спасен Български гражданин

Дори не бих ги назначил да дават храна на кучетата. ГЕРБ така са се омотали и такива компромати имат срещу тях че са готови да лижат задници.ПП се чудят как тепърва да откраднат пари

Усещам, че ние пенсионерите, пак ще спасяваме държавата. Увеличение на пенсиите, да,ама не!

Абе тез що не си направят правителство, да си внесат и гласуват какъвто си искат бюджет?

Защото Мутрата иска да го играе евроатлантик за пред началниците

Браво! Добър знак.

Забранете на кокорчо да доближава бюджета, тоя педераст осра всичко за година и половина

Гълъбарникът на Рублен го засра, не Асен Василев. Освен това гълъбарникът по каманда от мацква лъже, за да прокара такива цифри, че да не видим еврозона.

Честито тъпаци! Хубаво ли ви сега, като коалицията СДС-ПП-ГЕРБ-ДБ ви го врътна в гъзО с 200?! Ей те сега ще усетите какво е глад, стадо малоумно!

ами вижте сега. ставате съвсем прозрачни, вие, прислугата на цру. които бехте прислуга ма москва и... винаги ще си останете прислуга. било то на хитлеристите юдеи. вие посрещате с хляб и шарена сол всеки господар, който ще ви забива кочани с генно-манипулирана, но въпреки това налазена от мухъла на "комунизъма" царевица. с помиярите е винаги така: те хапят ръката, която ги храни наистина, за да затвърдят верността към новия господар, който на практика е клошар, спящ под мостовете на брюксел, лъндън и ню индиана-йорк. не е, ли? е, и това иде, като лавина, не, а като цунами! иде тоталната, световна революция, срещу "червените, юдео-нациски, кхмери!" и тяхната педофилна хунта. хубавото за вас, трепополовите соросчета е, че можете да се хвалите в ада, как сте били отстреляни извън концлагерите на хитлер спонсорирани от юдео-масоните на сорос, ротшилд, фед... Бог с нас

В САЩ Ню Йорк е познат също като Jew York ... всеки сам да си прави изводите ... Иначе, прислугата, както правилно си отбелязал, е генетично предавана, нелечима болест. Е, има един лек, измерван в мм или калибър ...

Ако така лесно се намират от въздуха 4 милиарда които правителството не ги знае къде са, но нека опитат после ако излезе крива сметката поне ще е ясно ,че ПП и ГЕРБ са я правили.

Разкарайте преференциалното ДДС спешно. Това е най-голямата идиотщина!

разходите .престанете да говорите за увеличение на данъците.За издръжката на целия държавен апарат , нар.съпрание и особенно т.правосъдна система ее над 2млд . Избягвам думата морал , защото при вас осъства тотално

Ей, тея ще ни докарат голяма беля!

Шарлатани, Сър!

Социализъм в действие! Бях го вече забравил, но тия демокраги ще ни го върнат с 200...!

Краварски подлоги. Отговарят само със "СЛУШАМ". Народеца - кучета го яли. Айде бегайте към урните...

ГЕРБ одобряват Асен Василев за финансов министър ! Както каза генерал доктор Бойко Борисов, ПП-ДБ е най-доброто за България

Слонът в стаята: Защо бюджетния дефицит се качи на 7% само за две години, след като 10 години наред ГЕРБ го държаха на 3%?

защото от 1г управлява Радев и Банкянския тиквоч

Точно. Хората си усвоиха милиардите евраци и си възстановиха икономиките, ние още не можем да приемем Плана за развитие, защото резидентът клати парламентаризма вече две години, а цяла година управлява еднолично и квалифицира неудобни за Кремъл политически партии като шарлатански. Ковида го забравихме, но кръчмарите още са с преференции - гълъбарникът що не изравни ДДС-то? Сега подгъзува и на бизнесмените с майбасите. Комунисти, сър.

Спасителите на държавата се готвят да режат до кокал. КОга точно очакват пари по Плана за възстановяване и устойчивост, че ще го включват в бюджета?

Само не разбрах кой ще го подготви тоя готин бюджет дето описва Асенчо и кой ще го изпълни след това!? Щото така и аз мога да си приказвам празни приказки, ако се очаква някой друг да ги изпълнява.