Георги Първанов: Необходима е нова енергийна стратегия

Бягахме от зависимост от Русия, сега имаме двойна - от Русия и от Турция, коментира основателят на АБВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

енергийни експерти в кражбите нема нема и изпълзят да дават акъл

умре ли бе дейба. ...

Да, но енергийната стратегия трябва да изключи домогванията на Прасето КОЙ, Сопола и крадливия овчар. ... и на всички далаверници с ВЕИ.

експерти пак на тъмно са спретнали някой руски "голям шлем" за разграбване и сигурно скоро ще ни го сервират .Те спиране нямат щом им дойде в главата обсебване на милиони от такива проекти.

се канят на всичко в енергетиката,не само с руснаците,а със секи който дава

Този месец изкупуваме тецове - по 2000 лв парчето - за 51%. Вецовете ще се изкупуват от март - по хилядарка. Соларните паркове - от 1 май - лефче-кефче на панелче. Вие си знаете. Идвайте вие, че да не дойдат Прасето, Цацата и Гешефта.

дупе и гащи с ББ. Той и неговата измислена партия ГЕРБ са твой проект. Сега ви сърбаме попарата.

Не може компрометирани хора да говорят по важни теми защото народа не иска да ги гледа,и слуша. Тъпаци., свършипте курса вече да пръскате мозък,и ако сте още малко живи и здрави,може и в затова да влезете.

Необходим е Народен съд със смъртно наказание за всички политици и публично рязане на косите на половинките им по западен образец! После по един пантеон във всеки град и село, за да помнят бъдещите политици да не стават проститутки на мафията!

Гоцее кво стана с абв? Некадърник.

Мазния Гоце пак омаза ефира.Колкото пъти се добираха до власт,толкова пъти съсипваха България.Историята го е доказала,че България от циганин,турчин и комунист нищо добро не е видяла.

Като управлявахте с Тиква 2 що не настоявахте за такава стратегия?

Аз си мисля за големия шлем на доз другар.

Браво!

На България никаква енергия не и е нужна. Без никаква промишленост, селско стопанство, армия и пр. и пр.60% от територията и за 30 години ,благодарение на западните хайдуци стана пустиня.

Необходимо е повече такива като Гоце да изчезват със скоростта на 100 диви прасета. Няма такова мазно и безценно създание като него.

Този с Добрев, Бог да го прости, продадоха една партия на Костов

Прав си колега ! Дадоха навремето на Виденов предложение/МВФ и Свет.банка/ : 75% ликвидиране икономиката на страната и 25%-приватизация. Виденов отказа, катилите реваха " Кой не скача е червен", Доган сложи Костов, който подписа и ликвидира Бългжария за отрицателно време. Виденов отказа да продаде Нефтохим без пари на чифутина Рем Вяхирев, но Костов взе рушветите и го продаде на безценица. Западът ликвидира конкурентните ни предприятия именно за да няма конкуренция. Имахме над 300 летателни еденици в армията. Ескадрилата само имаше 33 самолета. До какво положение ни докараха да се караме за 6 самолета. САШ ни натиснаха и ликвидирахме ракетните войски. Гашите им трепереха и на турци и на гърци само от Трета армия.Имахме 160 000 души войска, сега сме 20 000 души и то платени. Ако врагът им плати повече одма минават на негова страна. Щом нямаш редовна армия, нямаш никаква армия. Сега сме с гол задник и нямаме никакъв суверинитет. Седим с протегната ръка към Брюксел който обаче пропадна след излизане на Англия.

"Имахме шанса през 2009-та да транзитираме 95 млрд куб. м. " Какво ще транзитираме като няма кой да го купи бе, Сирищник !!! Сърбия ли ще купи 95 милиарда !?

Щом последната седмица наизлязоха от дупките си Гоце и Радан, значи явно идват избори. Само тиквата мълчи и дума не обелва. Явно са му казали да не си отваря устата, че си разваля рейтинга.

От АБВ стана „Г“ т. е. г ъз

Ами имате пример за управление на енергийно предприятие. Върнете Маневски.

взеха едни 7000 000$ да иам да си харчат.....

докара Ковачки в този бизнес и .....Всеки знае какво се случва в централите на Ковачки.Останалото са глупости за наивници.

Да необходими са няколко енергиини стротегии за още няколко хотелчета на синчето ми...!?!?!?!?;!;!

Тези двамцата си са образец за другарски олигофрени. Сигурен съм, че са гласували за Гоце, а сега и за Радев. Заради такива тъпаци, България фалира 3 пъти...Дали били на Виденов...Не че онази мръсна гад, срина държавата, ами някой друг му я сринал..А той какво правел ? Зяпал гаргите през прозореца.. И как пък никой не пожела да ликвидира икономиките на другите, бивши соц., ами само на Ганьо? Това е мистерия за другарските тъпаци

И тоя рускишпионин ще ми дава акъл! Ако имаше срам щеше да се скрие в миша дупка тоя агент Гце, ако ние имахме акъм никога не бихме избрали подобно нищожество за президент. И сегашния е същия, а и ГЕРБ не са по-добри. Горко ни!

Защо бе Гоце? Ти от нови хотели ли имаш нужда??? Дейба и рубладжиите безродни,дейба.

Типично по български - всички са лоши, всичко отричаме, но не посочваме нищо по-добро. Идват избори, посочете кого да изберем. Само не и Мартинчо, че с неговите представи за енергийното развитие съвсем затъваме.

Кой да я изработи? Първо трябва да се изработи нова тиквена стратегия, да се избере нова тиква, нови тиквеничковчета и т.н. Старата гнила тиква и Ко вече не вършат работа! Разкапват се като гнила тиква на плет и тикат остатъците от т.н. "държава" в блатото и от там вече няма излизане...

Ами супер! Само да каже колко данъци е платил Лукойл за последната година...ей така информативно :) Все пак с Вальо Златев са близки авери...

При 1500 лв доживотна пенсия и офис със секретарка :) само това ли ти измъдри кухата пернишка тиква ? Гоце, от теб по-голям предател и мазник не съществува....освен лумпена от Атака може би....

Ама само това ли ни е необходимо бе г-н Първанов...

Анализирайки близкото минало стигам до извода, че последните три десетилетия в държавата става това, което каже Доган. Голяма грешка е този човек да бъде подценяван. Няма случай нещо да е минало без неговата намеса. Фактически той докара и герб на власт и когато реши, веднага ги подкрепя. Да се отрича това е наивитет.

работа - у нас всеки от всичко разбира - от футбол, през квантова физика, та чак до космически изследвания. Сега и Гоце, историк по образование, реши да се пробва като стратег в енергетиката. В нормалните държави във всяка област думата имат специалистите, у нас всеки разбира от всичко и има дързостта да се изказва публично....

Забрави Боко, Костоф, Роско Плевнята и пр. и пр.

казала доказаната Козяшка проститутка

Трипер, що не се разкараш?

Ако герб успее да овладее и следващите избори, положението става неспасяемо. Нека добре помислят онези, които все няма за кого да гласуват. Всеки друг ще е по-добър от герберите.

Костоф след това е..а майката на България понеже е мангал

защото спирохетата от негрите в Сарафово е в мозъка ти

Човекът си дърпа към Кремъл за винаги.

Бъркаш адреса. Държавата я срива изпълнителната власт. Не помня по-некадърни управляващи. През соца министрите също бяха политически лица, но надолу имаше подготвени хора, които вършеха работа. Сега, навсякъде само калинки.

Държавата я сринаха чорбаджиите ти Костов и Боко Тиквата

Каква енергийна стратегия с тези индианци в Министерски съвет и Парламента?......

На България и на българите, които като народ и държава за някакви си 30 години изостанаха със столетие, на им трябва енергетика. Енергетиката не е за прости хора, като сега управляващите и като простите, които ги избират! На оскотелите и изостанали индивиди им е време отново да се върнат към газените лампи, борината, кюмура и нужника в двора...

..шаманизация !

Друго- остана ви да се дърпате за уя!?

...ха ха ха....

Комсомолец, прав си. По времето на Виденов всичките ни заводи работеха на 100% и изнасяха много конкурентни продукти. Държавата печелеше, а моята заплата беше над $5000, както и на повечето българи. Банките бяха в огромна печалба и дори бяхме на път да станем Швейцария на Балканите. Помня как Минералбанк преговаряше с едномесечната си печалба да купи банка UBS в Швейцария. Във Варна откриха завод на Ровър, правеха толкова добри коли, че чак Мерцедес и БМВ пращаха на промишлен шпионаж да видят тайните. Сега още произвеждат с технологиите от Варна. Ама западняците видяха, че сме много конкурентни, че с нашата печалба ще изкупим техните фирми и банки и подкупиха хората да скачат, че не са доволни. А повечето от тях имаха заплати над $7-8000, ама се продадоха и за още 2-3000$ свалиха Виденов. Така западняците дадоха само на 100 човека по 2000$ и се спасиха от фалит.