Георги Първанов: Необходима е нова енергийна стратегия

Бягахме от зависимост от Русия, сега имаме двойна - от Русия и от Турция, коментира основателят на АБВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНООГО ,ама ВЕРНО МНООГО, ВОЖД , а много малко ИНДИАНЕЦ.Казал го е и един УМЕН писател преди доста време- ОРЕЛ, РАК и ЩУКА. МНОГО ЖАЛКО ,че нищо не се е променило оттогава до сега.

още шлемове!!!! Свършиха ни парите!

Българските ВВС разполагаха с: 224 МиГ – 21 90 – МиГ 23 4 МиГ – 25 22 МиГ – 29 23 СУ- 22 31 СУ – 25 или общо 400 бойни самолета. Към тях трябва да добавим и 44 бойни хеликоптера Ми-24 и 18 Ми- 8. Вие г-н Първанов бяхте два мандата президент и главнокомандващ !Къде са самолетите и колко унищожите по време на поста който заемахте. За наличните и обявени от синдиците на КТБ никой не пита,защо ли ?.

Senator1

Приватизацията беше най-налудничавата идея, която за жалост се подкреппяше и от БСП. Както и реституцията на земята. Стана тя, развали къща, направи колиба.

Чиче, кажи ми някоя дейност, която държавата управлява добре и тогава пиши за приватизацията. Аз се сещам за пенсионната система, здравеопазване, НЕК, Топлофикация Сф..., АПИ, каквото и да ти хрумне все е зле.

САМО ТИ ЛИ НЕ РАЗБРА,ЧЕ МАНТРАТА: ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СОБСТВЕНИК НИ БЕШЕ НАРОЧНО НАТРАПЕНА ОТ КОЛЕГИТЕ НА ТОЗИ НА СНИМКАТА?! ЗА ДА ИЗКУПЯТ ТЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИПЯТИЯ С ПАРИТЕ НА ПАРТИЯТА?! МНОООГО СИ ЗЛЕ!!!

Само ти ли не разбра, че това не е мантра, а истина? Аз съм дал пример за моята теза, ти дай пример за обратното???

Хей, Гоше, стига селски изяви бе! Омръзна ни с бръщолевене и лъжи ! Нямаш ли срам ? ?

КАКЪВ СРАМ ОТ СЕЛЯНДУР ? РУСИЯ МУ Е В .... СПОКО !

След 1989г. в България всичко е и ДА и НЕ. Вечното фалшиво противоборство леви/десни подчинено на личния интерес. Разполагаме с пълна гарнитура от партийни „контрасти“, а основното ястие са парите. Нещото, което липсва са национално отговорните политици. Защо Първанов, като Президент не скочи на Станишев и да попита публично, защо не се изпълняват решенията на НС за изпълнения на Проектите – Бургас-Александруполис, АЕЦ Белене, ЮП ? Защото бяха еднопартийци, а България кучета са яли. Защо не мобилизира „партийния си актив“ по време на ранния ББ1 ? Сега е в позицията на перфектния наблюдател и констататор. Не си мислете, че само той е виновния, но и той и всички останали „партийни величия“след него . Истината е, че никой „политик“ днес няма дупе да застане и каже оплескахме се целите и да се извини на българския народ. Защото и вчерашните и днешните „политици“ не ебават народа, този електорат, който от една страна им пречи, защото от време на време събира сили и надига глас, но който охотно искат да гласува за тях, но ако може срещу пословичните едни кебабчета. Все пак друго си е да влезеш в политиката с едни цървули и да излезеш с няколко милиона, нали ?

И тоя боклук акъл дава отново...

ДРУГО НЕЩО СИ БЕШЕ ГУЛЕМИЯ ШЛЕМ , А И ТРИ ПЕРА

На Гоце само енергийни стратегии са му в устата и само рушвети - в главата!

Българи,да ви са честити умните елити от БКП и ДС школата под патронажа и вещото ръководство на братската нам КПСС на Москва!Само от такива експерти вземайте акъл,да ни е честита българосъветската демокрация!

Ало ало Гоце ,ренегатче наше ,защо не се скриеш в Хотела си ,,Белчин баня " или ,,Спа центъра " в Кюстендил,а може в Банкя при авера ти Бойко Борисов.Някои пишат ,че Гоце е бил комунист . Лъжат се .Той е номенклатурен партиец от БКП.Разликата между комунист и партиец е огромна. Днес всички партии са пълни с партйци,а някои от тях преминаваха от една партия в друга заради келепира или да се спасят от закона.

Той да обясни на хората, кой даде безплатните бази в България на САЩ. Той това трябва да обясни и защо ? Кои се подписаха без да питат българския народ ? Също трябва да каже , кой изпрати български войски в Ирак,защо, колко са българските жертви и какво спечели България от участието си в това престъпление.

Възложете стратегията за .. каквото и да е на братчеда от Плевен!, много е кадърен и с малко (пиене) се задоволява!

Е тя стратегията е ясна - ХЪБ! Виси се ГЕРБ-ерите нямат нужда от електрификация(по Ленин), а ХЪБ-ификация. Това са му казали на чичо Бойко - това повтаря.

Откъде го изкопахте този комунист-авджия! Стига вече, писна ми!

Каква енергийна стратегия с тези индианци в Министерски съвет и Парламента?......

..шаманизация !

Човекът си дърпа към Кремъл за винаги.

Друго- остана ви да се дърпате за уя!?

...ха ха ха....

Трипер, що не се разкараш?

защото спирохетата от негрите в Сарафово е в мозъка ти

работа - у нас всеки от всичко разбира - от футбол, през квантова физика, та чак до космически изследвания. Сега и Гоце, историк по образование, реши да се пробва като стратег в енергетиката. В нормалните държави във всяка област думата имат специалистите, у нас всеки разбира от всичко и има дързостта да се изказва публично....

На България и на българите, които като народ и държава за някакви си 30 години изостанаха със столетие, на им трябва енергетика. Енергетиката не е за прости хора, като сега управляващите и като простите, които ги избират! На оскотелите и изостанали индивиди им е време отново да се върнат към газените лампи, борината, кюмура и нужника в двора...

Ама само това ли ни е необходимо бе г-н Първанов...

При 1500 лв доживотна пенсия и офис със секретарка :) само това ли ти измъдри кухата пернишка тиква ? Гоце, от теб по-голям предател и мазник не съществува....освен лумпена от Атака може би....

Забрави Боко, Костоф, Роско Плевнята и пр. и пр.

Ами супер! Само да каже колко данъци е платил Лукойл за последната година...ей така информативно :) Все пак с Вальо Златев са близки авери...

Кой да я изработи? Първо трябва да се изработи нова тиквена стратегия, да се избере нова тиква, нови тиквеничковчета и т.н. Старата гнила тиква и Ко вече не вършат работа! Разкапват се като гнила тиква на плет и тикат остатъците от т.н. "държава" в блатото и от там вече няма излизане...

Ако герб успее да овладее и следващите избори, положението става неспасяемо. Нека добре помислят онези, които все няма за кого да гласуват. Всеки друг ще е по-добър от герберите.

Защо бе Гоце? Ти от нови хотели ли имаш нужда??? Дейба и рубладжиите безродни,дейба.

казала доказаната Козяшка проститутка

И тоя рускишпионин ще ми дава акъл! Ако имаше срам щеше да се скрие в миша дупка тоя агент Гце, ако ние имахме акъм никога не бихме избрали подобно нищожество за президент. И сегашния е същия, а и ГЕРБ не са по-добри. Горко ни!

Типично по български - всички са лоши, всичко отричаме, но не посочваме нищо по-добро. Идват избори, посочете кого да изберем. Само не и Мартинчо, че с неговите представи за енергийното развитие съвсем затъваме.

Да необходими са няколко енергиини стротегии за още няколко хотелчета на синчето ми...!?!?!?!?;!;!

докара Ковачки в този бизнес и .....Всеки знае какво се случва в централите на Ковачки.Останалото са глупости за наивници.

Ами имате пример за управление на енергийно предприятие. Върнете Маневски.

Щом последната седмица наизлязоха от дупките си Гоце и Радан, значи явно идват избори. Само тиквата мълчи и дума не обелва. Явно са му казали да не си отваря устата, че си разваля рейтинга.

"Имахме шанса през 2009-та да транзитираме 95 млрд куб. м. " Какво ще транзитираме като няма кой да го купи бе, Сирищник !!! Сърбия ли ще купи 95 милиарда !?

Този с Добрев, Бог да го прости, продадоха една партия на Костов

взеха едни 7000 000$ да иам да си харчат.....

Костоф след това е..а майката на България понеже е мангал

Необходимо е повече такива като Гоце да изчезват със скоростта на 100 диви прасета. Няма такова мазно и безценно създание като него.

На България никаква енергия не и е нужна. Без никаква промишленост, селско стопанство, армия и пр. и пр.60% от територията и за 30 години ,благодарение на западните хайдуци стана пустиня.

Прав си колега ! Дадоха навремето на Виденов предложение/МВФ и Свет.банка/ : 75% ликвидиране икономиката на страната и 25%-приватизация. Виденов отказа, катилите реваха " Кой не скача е червен", Доган сложи Костов, който подписа и ликвидира Бългжария за отрицателно време. Виденов отказа да продаде Нефтохим без пари на чифутина Рем Вяхирев, но Костов взе рушветите и го продаде на безценица. Западът ликвидира конкурентните ни предприятия именно за да няма конкуренция. Имахме над 300 летателни еденици в армията. Ескадрилата само имаше 33 самолета. До какво положение ни докараха да се караме за 6 самолета. САШ ни натиснаха и ликвидирахме ракетните войски. Гашите им трепереха и на турци и на гърци само от Трета армия.Имахме 160 000 души войска, сега сме 20 000 души и то платени. Ако врагът им плати повече одма минават на негова страна. Щом нямаш редовна армия, нямаш никаква армия. Сега сме с гол задник и нямаме никакъв суверинитет. Седим с протегната ръка към Брюксел който обаче пропадна след излизане на Англия.

Тези двамцата си са образец за другарски олигофрени. Сигурен съм, че са гласували за Гоце, а сега и за Радев. Заради такива тъпаци, България фалира 3 пъти...Дали били на Виденов...Не че онази мръсна гад, срина държавата, ами някой друг му я сринал..А той какво правел ? Зяпал гаргите през прозореца.. И как пък никой не пожела да ликвидира икономиките на другите, бивши соц., ами само на Ганьо? Това е мистерия за другарските тъпаци

Анализирайки близкото минало стигам до извода, че последните три десетилетия в държавата става това, което каже Доган. Голяма грешка е този човек да бъде подценяван. Няма случай нещо да е минало без неговата намеса. Фактически той докара и герб на власт и когато реши, веднага ги подкрепя. Да се отрича това е наивитет.

Държавата я сринаха чорбаджиите ти Костов и Боко Тиквата

Комсомолец, прав си. По времето на Виденов всичките ни заводи работеха на 100% и изнасяха много конкурентни продукти. Държавата печелеше, а моята заплата беше над $5000, както и на повечето българи. Банките бяха в огромна печалба и дори бяхме на път да станем Швейцария на Балканите. Помня как Минералбанк преговаряше с едномесечната си печалба да купи банка UBS в Швейцария. Във Варна откриха завод на Ровър, правеха толкова добри коли, че чак Мерцедес и БМВ пращаха на промишлен шпионаж да видят тайните. Сега още произвеждат с технологиите от Варна. Ама западняците видяха, че сме много конкурентни, че с нашата печалба ще изкупим техните фирми и банки и подкупиха хората да скачат, че не са доволни. А повечето от тях имаха заплати над $7-8000, ама се продадоха и за още 2-3000$ свалиха Виденов. Така западняците дадоха само на 100 човека по 2000$ и се спасиха от фалит.

Браво!

Аз си мисля за големия шлем на доз другар.

Като управлявахте с Тиква 2 що не настоявахте за такава стратегия?

Мазния Гоце пак омаза ефира.Колкото пъти се добираха до власт,толкова пъти съсипваха България.Историята го е доказала,че България от циганин,турчин и комунист нищо добро не е видяла.

Гоцее кво стана с абв? Некадърник.

От АБВ стана „Г“ т. е. г ъз

Необходим е Народен съд със смъртно наказание за всички политици и публично рязане на косите на половинките им по западен образец! После по един пантеон във всеки град и село, за да помнят бъдещите политици да не стават проститутки на мафията!

Не може компрометирани хора да говорят по важни теми защото народа не иска да ги гледа,и слуша. Тъпаци., свършипте курса вече да пръскате мозък,и ако сте още малко живи и здрави,може и в затова да влезете.

дупе и гащи с ББ. Той и неговата измислена партия ГЕРБ са твой проект. Сега ви сърбаме попарата.

Този месец изкупуваме тецове - по 2000 лв парчето - за 51%. Вецовете ще се изкупуват от март - по хилядарка. Соларните паркове - от 1 май - лефче-кефче на панелче. Вие си знаете. Идвайте вие, че да не дойдат Прасето, Цацата и Гешефта.

експерти пак на тъмно са спретнали някой руски "голям шлем" за разграбване и сигурно скоро ще ни го сервират .Те спиране нямат щом им дойде в главата обсебване на милиони от такива проекти.

се канят на всичко в енергетиката,не само с руснаците,а със секи който дава

Да, но енергийната стратегия трябва да изключи домогванията на Прасето КОЙ, Сопола и крадливия овчар. ... и на всички далаверници с ВЕИ.

умре ли бе дейба. ...

енергийни експерти в кражбите нема нема и изпълзят да дават акъл