Газпром: Свръхпредлагане ще има и догодина

Американските доставчици на втечнен газ са нарушили равновесието на европейския газов пазар и не са успели след това да го стабилизират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвайте се софииски гербери. На фона на намаляващата цена на газта в европа вие вече имате увеличение на цената на газта и парното. През зимата ще имате още едно по-голямо, благодарение на американския втечнен газ който ще получаваме на двойна цена. Да ни е честито. Също като самолетите Ф16 купени при специално двойни цени.

Газпром прябва да увеличи рушветите за корумпираните европейски правителства за да им се купува газа. Проблем са потреблението и запълнените хранилища. Проклятието на европа е руската газ, но алчните за печалби германци не го разбират, както и наш'та тиква

Не сте прави за руснаците... Ще видите какво са намислили, няма да е далече...

а топлофикация. тиквата и фандъка искат да вдигат сметките за топло, оставка !!

За всеки посмял да помага на Русия да си довърши оставащите 160 км до германския бряг. Нещо повече, Тръмп ясно заяви: санкции за Германия ако СП2 се завърши и Германия го ползва. Миналата седмица Полският регулационен орган ошамари Газпром със $ СЕДЕМ ЦЯЛО И ШЕСТ МИЛИАРДА глоба. Газпром в момента протестира присъдата в съда, НО ШАМАРА е ударен от Полша на руския газов монополист и има международен отзвук. За сведение на пишещите от РоссТролНадзор: преди Газпром да погълне Тимченко (един от перачите на Путин) , Газпром държеше 75% монопол на руския газ. Днес е над 90%. Докато в САЩ най-мощтната газова компания държи ФЕНОМЕНАЛНИТЕ 2%. Затова икономиката на САЩ е недостижима - жестока конкуренция, пазарни цени, диверсификация.

Ребята май започваме бавно да изтрезняваме,това е нещо ново в позицията на Газпром.Нищо добро не ви чака много години напред.Успех

Свръхпредлагане ще има отсега нататък. Така, че свиквайте. Освен САЩ към износителите на втечнен газ ще се присъединят и Катар, че и ОАЕ. Със сигурност ще има и други. В края на месеца започва да работи ТАНАБ по цялото му протежение до Италия, а и редица средиземноморски страни като Гърция, Турция и Израел си точат зъбите да станат износители на газ... Газовият рекет свърши.

Радвайте се софииски гербери. На фона на намаляващата цена на газта в европа вие вече имате увеличение на цената на газта и парното. През зимата ще имате още едно по-голямо, благодарение на американския втечнен газ който ще получаваме на двойна цена. Да ни е честито. Също като самолетите Ф16 купени при специално двойни цени.

Факт е,че една богата на суровини и населена с талантлив народ държава е обречена от поне 100-на години да я управляват хора загърбили модерните технологии и робуващи на плесенясали идеологии.За което трябва да бъдат редовно почерпвани от лидерите в света.Ако и рашъните дръпнат напред,като Китай третата световна война е сигурна.Дори и да намерят илачи и ваксини срещу короната. Сетих се за короната- днес съдът е върнал окончателно и безвъзвратно двореца " Банска Бистрица" на бай Симо и сестра му. Адвокатите на държавата са пропуснали да проверят как се е сдобил със земята за двореца, като по онова време е било невъзможно да стане частна собственост и вилите дори и на министри са били давани със срок за ползване 50 години.

"Пред тези заплахи ми е приятно да видя обединената опозиция на правителствата на ключови страни, които купуват наш газ в ЕС, допълни тя." Сигурно говори за БСП , Да България , Славчо Учиндолски , Мая и т.н. !

Лоши американци, идват със своя "скъп" газ и изместват нашият "евтин" ! И тъпите европейци предпочитат скъпият. Ама краварите продавали евтино! И те са тъпи, обичат да работят на загуба, ей така напук. Ние пък имаме ракети!

имаме и любимия ръководител - путя страшний, който маха заплашително къси ръчички.... мууу-ха-хаааа... И защо ли алкашите са сложили на този ключов пост човек без топки???!

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)