"Газпром" официално поиска да плащаме в рубли

Механизмът предполага възможност за изкуствено допълнително вдигане на цената, отбеляза министърът на енергетиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз официално спрях да позлвам газ. Няма нужда да се зареждаме с руска тоалетна хартия, наречена рубла.

ЕвроГейове купувайте валутни рубли спешно е . Или си мислите че Путин се шегува. И САЩ така мислеха за Украйна.

ай стига с тия ЕВрогейове - в РуSSиската педерация снимат затворниците как ги оправят мъже, после си правят архив - кой е педерацията сега а?

Ватенка,искаш ли да се видим,аз ще ти дам сто рубли,ти ще ми дадеш сто долара!!!Честна сделка..

То се виждам кой е гея. Не си ли чувал за израза "гейки номера"? Путьо прави точно това, но няма да му се получи, запомни ми думата! Когато имаш договор, той е закон и Путин не може да го промени това нещо. Ще видиш как ще му се върне, но то де факто ти ще страдаш де, защото Путин си има 1 трилион долара, а ти какво имаш?

Ще му платя с твърда валута Цели пет лева!

Ей, Хора, извадете си главата от пясъка! Прехвърляло се въоръжение в Украйна. Чудесно! Ама кой ще ги кара тези танкове, самолети,...? Защото без обучени кадри това е само скрап.

За годините управление на Путин обикновеният руснак не забогатя, а всъщност обедня и мина от ладата на танк. А сега след войната ще мине на каруца или волска талига. От там до ходене пеш е една крачка! Пътуват с бързи темпове напред, в светлото бъдеще - към каменната ера! Накрая на всеки руснак ще му се падне по една бомба или куршум, да се гръмне и да се отърве от мъките . (А на оригарсите и командирите - по една ракета за целта!) Само защото и Путин и шайката му много искат и те да минат за човеци, за хора, но явно нещо нямат желание!

Киев: Русия ”устно” се съгласи с исканията ни, с изключение за Крим 03.04.2022 Москва се е съгласила ”устно” с ключови украински предложения, което поражда надежди, че преговорите за прекратяване на огъня в Украйна продължават. Това съобщи ръководителят на преговорната група на Украйна с Русия, пишат световните медии. Арахамия е потвърдил, че евентуална среща между украинския президент Володимир Зеленски и руския президент Владимир Путин "с голяма вероятност" ще се проведе в Турция и по-конкретно в Истанбул. "Руската федерация даде отговор на всички позиции, който е, че приемат нашите искания с изключение на въпроса за Крим, анексиран от Русия през 2014 г.", казва Арахамия. Една от основните точки е неутралитетът на Украйна, като тя ще се откаже от участието си във военни съюзи, но не и от армията си или въоръжението. Арахамия каза, че Москва се е съгласила по време на преговорите, че референдумът за неутралния статут на Украйна "ще бъде единственият изход от тази ситуация". Запитан какво ще се случи, ако украинците гласуват против неутрален статут на страната, Арахамия каза, че „може би ще се върнем към състояние на война, или ще се върнем към нови преговори“.

Сега е времето руските войски много бързо да напуснат живи Украйна, докато още могат! Защото след това ще е много късно! Отблъснати от Киев и големите градове те са прекрасна мишена.. И Путин и обкръжението му ще платят много висока цена на руските майки и бащи на войниците, ако Путкин ги остави за пушечно месо…

The New York Times: САЩ транспортират съветски танкове в Украйна 02.04.2022 Съединените американски щати работят със съюзниците за прехвърлянето на съветски танкове в Украйна, които да помогнат за укрепването на отбраната на страната в Източен Донбас. Информацията бе съобщена от служител на администрацията на Белия дом, цитиран от The New York Times. Решението на Вашингтон да действа като посредник, за да помогне за прехвърлянето на танкове съветско производство, които украинските войски знаят как да използват, идва в отговор на искането от страна на украинския президент Володимир Зеленски. Това е първият път във войната, когато Съединените щати помагат за прехвърлянето на съветски танкове. Според източника на NYT прехвърлянията ще започнат скоро, но не е ясно какъв е броят на танковете, които ще бъдат изпратени или пък от кои страни ще дойдат. Те ще позволят на Украйна да нанася артилерийски удари на далечни разстояния по руски цели в Донбас. Пристигането на танковете може да бъде още един сигнал за нова фаза във войната, която продължава вече пета седмица. По-рано тази седмица руски официални лица посочиха, че пренасочват усилията си към Източна Украйна, където подкрепяните от Русия сепаратисти се бият с украински войници от 2014 г. Президентът Володимир Зеленски призова съюзниците от НАТО да осигурят танкове и самолети за Украйна, които да подпомогнат отбранителните способности на страната. Държавният глава нееднократно е изразявал разочарованието си от забавените действия на Запада по този въпрос. Служители на Пентагона побързаха да посочат, че придвижването на Русия към Донбас и далече от превземането на Киев, столицата, може да е необходимост за Москва, след като руските сили спряха в централната част на страната. В сряда служители на администрацията на Байдън, позовавайки се на разсекретено американско разузнаване, заявиха, че руският президент Владимир Путин е бил дезинформиран от своите съветници относно проблемите на руските военни в Украйна. Разузнаването, казаха американски служители, също показва нарастващо напрежение между Путин и неговия министър на отбраната Сергей Шойгу, който някога е бил сред най-доверените членове на вътрешния кръг на Кремъл. Руските официални лица оспориха твърденията.

Хакери се подиграха с руски супер ракетни системи. Путин бесен на военните. 03.04.2022 Неизвестни хакери са осуетили две поредни изстрелвания на хиберзвуковите ракети „Циркон“ срещу Киев. Те са проникнали в системата за управление, нарушили са също радиовръзката с командния пункт. Преди десетина дни отново хакери са попречили на изстрелването на ракети „Кинжал“ в Ивано-Франковска област на Украйна. Хакерските атаки срещу руската армия зачестяват, а щетите стават все по-чувствителни. Невъзможността да се противопоставят на хакерите успешно, предизвиква нервно напрежение в Кремъл. Вече се говори за тежки обвинения от страна на президента Путин към военното ръководство в лицето на военния министър Шойгу и шефът на Генщаба ген. Герасимов. Обвинения се сипят и по адрес на военното разузнаване ГРУ (Главно разузнавателно управление на ГЩ на руската армия), което има специален отдел, в който са събрани компютърни специалисти от години. Те са използвани за дезинформация, проникване във важни институции на редица страни, предимно членки на НАТО и ЕС, както и за противодействие на хакерски атаки срещу Русия, тайните й служби и армията. Още преди месец в киберпространството, където една от най-мащабните хакерски мрежи, позната като „Анонимните“, обяви открита война срещу Русия заради агресията в Украйна. Оттогава насам "Анонимните" поеха отговорност за няколко сериозни кибератаки срещу сайтове на руски правителствени институции и медии. Хакната е например важна част от базата данни на руското военно ведомство - впоследствие са публикувани около 200 GB документи и имейли. Путин е бесен и напрежението в Кремъл расте с часове.

Е, голяма работа. Сега Василев, Лорер, Петков, Ананиев, Добрев, Гюров, Каримански, Данчо Цонев, Карадайъ , Гечев в хор ще им разяснят , че това е невъзможно. Личи си кой не е учил в УННС, Харвард и Лондон

Плащаме в лева.

Според дебила info излиза, че Русия ще продължи да му дава газ дори и без пари, щото не може да спре да го добива! Ами info, защо не развиеш тая гениална идея по-нататък. Очевидно, Русия има голям проблем да спре да добива газ, а ти да го ползваш. Защо не я накараме не само да ни доставя без пари, щото няма как да спре, ами и тя да ни и плаща за това, че ни доставя.

В новата история на България диваци и варвари винаги са били подлогите и агентите и слугите на Кремъл. При тях е и генезисът и на мафията, и на разграбването и разрухата на държавата ни! В България организираната престъпност в генедиса си са “борци”, създадени, отгледани и организирани и обгрижвани и прочиствани от Държавна Сигурност ПО РУСКИ МОДЕЛ!!! И това е публична тайна! И цялата уж борба в България с организираната престъпност досега е (бе) всъщност битката между различните крила на тази мафия!

Добре, приемаме че Путин спира гада, или силно намалява подаването му по нръбите! Тогава какво стана - от гледна точка те на нас, на потребителя, не и от гледна точка на доставчика и посредника, о от гледна точка на производителя (в Русия)? И какви след това са ПОСЛЕДСТВИЯТА от това? Технически спирането на газа е възможно "От чисто техническа гледна точка доставките на газ могат да бъдат управлявани, т.е. възможно е кранчето да бъде врътнато", казва професорът по енергийна икономика от Техническия университет в Дрезден Доминик Мьост. Подаването на газ към Европа може да бъде спряно много бързо, обяснява той. За целта просто трябва да се затвори един вентил. По-различно стоят нещата със спирането на добива на газ. Според шефа на украинския енергиен концерн "Нафтогаз" Юрий Витренко, цитиран от ФАЦ, Русия просто не може да спре тази дейност. "Сондажите не могат да се спрат просто така. Ще рече, че добиваните количества НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РЯЗКО НАМАЛЕНИ!!!, КОЕТО ПЪК ОЗНАЧАВА, ЧЕ ДОБИТИЯТ ГАЗ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГАРЯ!!! (срещу нищо, нито долапи, нито рубри, само се замърсява атмосферата при производителя!). Затова смятам, че по тръбите ще продължи да тече нефт и газ", казва той. Китай като купувач? Русия би могла да пласира една част от добитите количества газ в Азия, казва Мьост. През последните години Москва сключи редица договори за доставки с Китай и Индия, а в началото на 2022 Русия и Китай подписаха нов договор за доставки на 10 милиарда куб. м. руски газ годишно през следващите 30 години. "Това обаче съвсем не означава, че Русия би могла да пласира в Китай всичкия газ, който добива", разяснява експертът. Той припомня, че не всяко газово находище е свързано с газопровод, водещ към Китай, а съществуващите тръбопроводи и сега са запълнени докрай. Освен това Китай не е зависим от руския газ, казва Хорст Льохел, ръководител на Китайско-германския център към Франкфуртското училище за финанси и мениджмънт. "Китай няма да се нуждае от излишъците руски газ, ако Русия спре доставките за Европа", твърди той. Китай може да покрива енергийните си нужди с въглища и ядрена енергия. Доставките на газ служат на Китай само за това да намали трайно емисиите на въглероден диоксид, твърди Льохел. Изгарянето като последна опция Ако Европа отпадне като купувач на руски газ, при всички положения една част от добитите количества ще трябва да бъде изхвърлена. "Една от възможностите е газът да бъде изгарян. Това обаче би била последната опция за Путин, тъй като това означава унищожаване на нещо, което струва пари", казва Мьост. Според руския енергиен експерт Михаил Крутихин евентуалното спиране на газовите доставки ще има тежки последици и за Русия: "Ако Русия спре да продава газ за дълго време, някои от активните сондажи ще трябва да бъдат затворени. А не всички от тях след това могат отново да се отворят, за да бъде възстановен добивът", казва той.

Виктор Стефанов: За да те ебът в гъза от Кремъл ще трябва да им плащаш рубли. Боклук

Си го диша тоя гАз ... Путю целия си е негов.. да си го поеме дълбоко...

За Путьо!

Крайно наложително е ново служебно правителство . Киро и компания се оказаха вредни , колкото герберастията . Тези инфантили нямат един верен ход .

Бяха цвете за мирисане? Ти дрбил или да?

Всички валути могат да се конвертират ако се знае курса им Само че Блядките ще кажат че един долар е равен на една рубла

Да, точно така е. Ако Путин спре газта, то тогава той трябва просто да я изгаря в пространството на Русия! И ми е малко странно защо никой досега не споменава за това! Отделно че при такъв сценарий възникват един куп други технически (и не само) проблеми!

Това е начинът да се отърве от излишната газ Няма кранче както вЕрват Рублопитеците Като се знае колко са тъпи Рашките може и да го направят

Кран за спиране по газопровода има, но спирането на добива от газонаходищата, които го захранват е вече съвсем “друга бира” и изобщо не е така, както тъпите путинофили си мислят и по-точно си го представят, защото явно и не мислят, и не знаят!

Ще се научи да живее и без рушки газ Ние сме лесни Потреблението ни е малко - тръбата с Гърция е почти готова, а Румъния иска да ни продава Да му мислят алчните дойчовци

Грета да го духа

Ще я складира в гъза си Рушки блъфове

Няма кранче което да бъде врътнато Противно на убежденията на Рублопитеците

Путинизмът категорично демонстрира и се доказа като най-нисша форма на нацизма, хитлеризма и ставитизва, на фашизма и комунизма! На най-уродливото лице от всичко това! И то в 21 век! След този престъпен геноцид светът никога вече няма да е същият! Никога в световната история не е имало толкова ясно разграничение между Доброто (в света) и ултимативното ЗЛО в Кремъл, между живота и смъртта! Никога! Позор за Путин и обкръжението му! Позор за всички, които активно не се борят срещу Злото!

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

25 ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ГАЗ ЧЕСТИТО-ПОЗДРАВИ ОТ КИРЧО И КОКОРЧО СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

ще им плащаме в копейки монети, да имат материал за направата на снаряди - метал

Всеки който продължава руската корупция в Бълга ия е национален предател и това правителство с тези никому ненужни маскирани руски посредници също са предатели. Путлер капут.

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

В атаката срещу КТБ на българската мафия, където бяха откраднати над 4 мириарда и Гешев досега прикрива (дори и че бе атака, за което има много доказателства) учавстваха и хора и служби на Москва! И не е зле точно сега да го напомня и тоди ФАКТ!!! Вкл. да се напомни и на Кьовеши, ЕС, на западните служби и правителства! Така какво при газопровода иваше участие на арабска фирма, която всъщност си бе пуска, така и при КТБ имаше един овански фонд, зад който всъщност също прозираха руските капитали и интереси! И това много лесно може да се види, дори въпреки Гешев, Цацаров и Борисов!

На фона на ясните опити на Путин да диктува на ЕС какво да прави, и във връзка с неговите мрежи и агенти в България и многогодишната им хибридна война, подкопаваща националната ни сигурност и суверенитит, на тона че десетилетия Петата колона в България овладя и разруши и службите ни чрез прокуратурата и действаше с българската мафия, че години наред Бългапия БЕ Троянски кон на Русия в ЕС, и че задкулисието и в лицето на Ахвен Доган и ДС-КГБ генерали, полковници, библиотекари и пр. сваляха и редяха правителства и Парлавента чрез мекерето им Ахмед Доган, който се изока, че той разпределям порциите в държавата и че пред него не предяли ни министри, ни депутати, ни … БАНКЕРИ?!?! (вкл. Цветан Василев), че “нямало по-голям бизнесмен в България, който да не търсел неговото - на бея - одобрение), искам тук и сега да припомня едно отколешно напътствие на тоя - как веднъж заяви, ме “на него не му било вече достатъчно да управлява 7 милиона (Виолета - тоест Бългапия), а искал да управлява … 500 милиона?!? (като Путин) И в една от новогодишните си високопарни изказвания дори директно покровителствено ни съветваше ДА СМЕ ГЛЕДАЛИ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ЩЯЛ ДА НАПРАНИ .. Путин (началникът му) В СРЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ?!? Това бе преди няколко години! Точно за Доган Борисов изрази възхищетието си колко велик политик и управленец бил (а междувременно проплака и че бил поръчал убийството му?!?), и как Доган пръв разбрал, че може и са си трета или четвърто политическа сила и пак да управляваш - чрез медии, служби и тай-вече прокуратура, тоест главни прокурори като Цацаровци и Гешев за, или Пеевски начело на ДАНС! Пиша това та фона та това, което стана и стана в Бългапия и Украйна, в Европа и снета и престъпленията на Путин и как изобщо се стигна дотук, просто напомням фактите!

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

И ти си един путлераски трол който се опитва да внуши,че всички сте маскари! Гешев имаше смелоста да разобличи проруското мекере радев в корупция като разкри назначенията на метресата му.А Борисов ни води 12 години към просперитет който промосковското правителство назначено с машини с минимално участие на Народа сега прави всичко възможно да заличи и да ни навре в калта

Че е скъпа газта, скъпа е. А без газ и бензин какво правим ? С идеи ли ще пълним резервоарите ? От едната страна санкции, от другата очаквате да няма ответни мерки ? Всеки е прав за себе си.

Аз бих задал риторичен въпрос по отношение на Гешев и непрекъснатите му действия по прикриване на крупни кражби и престъпления поради негови зависимости или корупция. Сега в центъра на вниманието са безобразията на прокуратурата по делото да онези 600 мириона, де факто откраднати (непостъпили) в хазната от лотарията на Божков, но при кражбата на над 4 мириарда след атаката на КТБ някак си се пропуска един “малък детайл”. И то след толкова години “усилна работа” на Гешев и по това деро! А именно: Защо още не е разпитано - дори като свидетел, лицето Ахмед Доган? Банкерът Цветан Василев доста ясно разказа как е поискал и е осъществена среща между него и Доган, по повод готвени предстоящи атаки срещу КТБ. И забележете - това става ПРЕДИ БАНКАТА РЕАЛНО ДА Е НАПАДНАТА, и то и чисто физически!!! И отговорът та Доган, след като е изслушал банкера, е бил ЧЕ ВЕЧЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО!?! Защо досега не са разпитани и Василев, и Доган? Защото от това излиза, ЧЕ Е ИМАЛО ПОДГОТВЯНА АТАКА СРЕЩУ БАНКАТА?!? И тогава лесно ще се изясни и докаже и от къде е дошла атаката и разграбването! Между прочем по същата логика трябва да бъде разпитан и Борисов - банкерът Василев разказа и за срещата си с него - как и при него е ходил за спре атаката срущу банката. И дори разказа подробности - как Борисов го накарал да влезе в къщата му през гаража за да не ги видели! Би трябвало да разпитат и Станишев и съпругата на присъствала на срещата с Цветан Василев по същия повод, във Виена! А като капак би трябвало да се разпитат и участниците на срещите за КТБ при президента Плевенлиев (с протоколите!), защото и там повечето присъстващи съвсем ясно говорят да атака срещу банката, с изключение на разбира се, Цацаров и Йордан Цонев!!!

"абе глупави тролове" ОЧЕВИДНО ПО ГЛУПАВ ПРИМЕР НЕ БЯХ ЧЕЛ,ПОНЕ ДА БЕШЕ СЕ ПОСТАРАЛ.

Европа е работодател на Русия а не Русия на Европа. ние сме тези които и плащат за работа. Ако ние като работодател спреме да и плащаме на Русия тя друга работа не може да си намери следователно този газ няма на кой да го продава .Следователно тя остава без заплата. А ние просто си намираме друг работник на който да муплащаме малко по скъпа заплата ,тъй като евтиния работник е изгонен.

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

до 2 години се разпада убиташката им държавичка

https://www.youtube.com/watch?v=1y-rv6kmtW0

Не плащането в рубли е проблем. Русия иска да й плащаме с нейните пари, какво по-естествено от това?!За Кирчо Тъпото може и да е дразнещо, но много по-дразнещо е, че Тъпото ни насади на по-скъп руски газ!

ние ще оживеем. без проблеми но Расссия приключва без парите на европа

Палячо тая мантра я слушаме от 2014 когато започнаха санкциите.

що се обаждате

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

"111 (нерегистриран) Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета" Е ТОВА Е ПРОПАГАНДА И ТО ОТ НАЙ ГНУСНИТЕ АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ.

бегом в сибир

25 ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ГАЗ ЧЕСТИТО-ПОЗДРАВИ ОТ КИРЧО И КОКОРМО СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

2022-04-03 18:00:04 ВСИЧКО (нерегистриран) 2022-04-03 17:25:50 Аз съм последният, който ще спре някого да вЕрва в каквото си ще. ние много добре знам, как днешният лицемерен запад е търгувал с роби, като дори не им е давал камъчета в замяна да бъдат употребени от "елита". а най-успешните роботърговци са били пак евреите. нека всеки си използва мидичките, камъчетата, или каквото там си изобретиш за аргумент за вътрешна употреба, а не да ми го налага на повишена цена за да търгува с него света, като пак същите робовладелци печелят двойно и тройно. ми иди и си купи сирене за цена, която ти заповядаш на продавача. виж, за производителя е друго. той се гърчи под натиска на търговците на едро. "по добре последен търговец, отколкото пръв производител" - пак еврейска поговорка. и не, не мразя евреите, но аз за тях съм тор и гой. който не става за друго освен за тероризиране и ограбване на труда му. както и на евреите, които бяха продадени за концлагерите на хитлер, пак от евреите. така бе продадено и населението на света за масови, медицински експерименти с различни нации, раси и народи. днес ясно се вижда и по действията на zеленски- евреинът с фланелката на цукърбърг. помеждудругото в германия полицейските коли ще бъдат санкционирани и в бъдеще ще карат без това "Z" некъде по средата и става: poli ei (многополово яйце). дори е полит, коректно за педофил-зелените! които вече се отказаха от "ценностите" си за "климата".

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!

25 ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ГАЗ ЧЕСТИТО-ПОЗДРАВИ ОТ КИРЧО И КОКОРМО СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

25 ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ГАЗ ЧЕСТИТО-ПОЗДРАВИ ОТ КИРЧО И КОКОРМО СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

25 ПРОЦЕНТА ПО СКЪП ГАЗ ЧЕСТИТО-ПОЗДРАВИ ОТ КИРЧО И КОКОРМО СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Само копейки харчели без никаква файда.

Пак са се вързали на руската манипулация

Друго е да можеш. Идиоти.

2022-04-03 17:25:50 noema c kumapama (нерегистриран) на практика единствената валута, която не струва дори вата е долареса, следвано по петите от еврото. ----- В КОЕТО ВЯРВА ТЪЛПАТА "ВИНАГИ ЩЕ СТРУВА", АКО ЩЕ ДА Е "РЕЧНИ КАМЪЧЕТА"! АКО ТЪЛПАТА ВЯРВА В ТЯХ КАТО "ПЛАТЕЖНО СРЕДСТВО" - ТЕ ЩЕ СА ТЪРСЕНИ ! СЪЩОТО Е И ХАРТИЕНИТЕ "ПАРИ"!, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОИ СА ТЕ! АКО ЦЯЛ СВЯТ ВЪРВ В ДОЛАРА И ЕВРОТО, МОЖЕ ДА СИ СИГУРЕН, ЧЕ С ТОНОВЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ "ДА ПЕЧАТАТ" ТЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ИМАТ ЦЕНА! ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ПРИДАВА "СТОЙНОСТ" НА НЕЩО, Е ... ВЯРАТА НА МАСИТЕ В ТОВА "НЕЩО" ! ТУК ИЗКЛЮЧВАМ НЕЩАТА, КОИТО ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ПОДДЪРЖАТ ЖИВОТА, ЗАЩОТО ТЕ СА БЕЗЦЕННИ - ВОДА И ХРАНА! НО ВСИЧКО ОСТАНОЛИМА "ЦЕНА" САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО В НЕГО ВЯРВАТ , ЧЕ Е "НОСИТЕЛ НА СТОЙНОСТ"!

Смърт на рашизма! Депутинизация на Русия! Свобода за народа!