"Газпром" намали драстично доставките за Словакия

За две седмици обемите паднаха наполовина от договореното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато. - Хайде да делим - казал арменецът. - Аз я видях, за мен е! След време арменецът намира торба с храна. - Хайде да делим! - Аз я видях, за мен е! - Ще ти дам половината злато! - казал евреинът. - Ще направя пазар и ще дойдеш да си пазаруваш - казал арменецът. Отива евреинът и пита: - Колко струва половината храна? - Една торба злато. - Много е! - Пазар голям - избирай.

Проблема е, че най-вероятно Газпром в случаят не лъжат и наистина имат технически проблеми. Поради сакциите нямат резервни части и немогат да си ремонтират оборудването си. Руските инжинери ги знаем всичко по-сложно от поправяне чрез връзване с тел е недостижимо за тях .

Професионалния измамник Песков, се изока; Ние не използваме газта като политическо оръжие Вервайте ми

Спирай, Вова! Спирай газа на подлогите на САЩ. Да зареждат краварски.

Путлер това дето го направи на нормалния руснак, никой не може да го направи - от тук нататък видиш ли руснак си мислиш: търгаши, лъжци, подлеци, диверсанти, убийци ... и още много все хубави термини

не руснак, а еврогеец като видя ще си мисля тези неща! Защото точно еврогейците ни докараха в такава ситуация и тепърва ще се влошава всичко!

Ами отивай в руслямията бе голям мъж. При азиатските свини ще се нагледаш на мъже

Сега едните ще кажат видяхте ли русия не е наджеден партньор,а другите вие какво искате като има санкции срещу нея и не и искат газта.И всички ще са прави.А не в България какво ще правим и какво от това

В края на 2023г. да покрива 65 % от нуждите си с норвежки или втечнен газ. Т.е. след 1,5 години да получава 2/3 от нужния й газ на двойна цена. За последната третинка няма дори план.