17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те (американците) искат да изкупят всичката влязла в Украйна руска газ и да я продават на крайните украински потребители на двойни цени, а на глупавите европейци на четворни! Мотивите им са, че при влизане в Украйна трябва да се отчете факта, че демократизирането на газта струва скъпо и за това трябва да платят крайните потребители!

Крайно време е да отиде в миналото Порошенко и тези два братски народа да намерят общ език.САЩ нямат място там.

Няма проблеми. Връщат Крим, Донбас и Луганск на Украйна и нещата се оправят. Понял товарищ?

Сър, от село "Счупи крак", никога, ама, никога няма получат обратно нищо, освен от умряло магаре уши, а газ на тях им трябва, ако същия руски газ не искат да получават пак от Европа, но на много по-високи цени.

Украинците са фашисти, нацисти, хитлеристи гърми по руската преса, но ако дойде проруско управление пак ставаме братя.

Не е новина. Те, Газпром, винаги са доставяли и няма пречка за доставки. Има само един малък, почти незабележим проблем - онези от Украйна да си плащат! Плащаш- имаш свирка, не плащаш - няма! А тук са започнали едни дълбокомислени разсъждения прераснали в коментари, при това все неправилни.... Русия има полза да продава, но и да не продава пак си е самодостатъчна държава, която реализира над 28% от приходите от експорт от износа на зърно. И това не е странно защото след санкциите тя стана зърнопроизводител номер едно, а от там и експортьор на зърно също номер едно. То зърното е не по-малко конвертируема стока от петрола....

Що зърно бе?Договориха пилета за китайския пазар и соя. За Турция ще изнасят говеждо месо. За нас червен хайвер. Май зелен беше

Ами при това отрицателно търговско салдо май наистина е зелен хайвера, и затова са виновни единствено руснаците.

Ще доставят и хоро е играят!Иначе-фалит на Русия!

бачо ти май не си на ясно тролиш нящо

а танкери с руски газ за нас-кога?

забравете, освен това е почти фейк.

аха... да познаем какви са клаузите на договора. Да купят 2-3х повече газ от колкото им е необходима и да нямат право да я препродават. Този договор сме го виждали.

Кво става тука, бе?

Юрий Бойко трябва да благодари на Наш Бойко, за успешната оферта. Руснаците се убедиха, че там все пак не е толкова зле.

Руските терористи само на нас продават най-скъп газ. Традиционно у нас виреят най-малоумните и продажни русофили на планетата!

Какво ти пука? Нали ще воюваш срещу тях, ще си го вземеш без пари

на фашагите германци го продават 2х по-скъпо от на братушките. Братушка да не си с тях.