Коментари - Газовият интерконектор между Гърция и България ще бъде завършен до края на 2021 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски паток от над 400км го напдавиха за една година а тук не могат едни 130км да заварят вече над 10 години..

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ 1. Първо на първо ♦ ВЕРТИКАЛНИТЕ ГАЗОПРОВОДИ СА МИ МАЛКО ! Трябват ми поне още два ! С Гърцията и с Турцията ! 2. Второ на второ ♦ ТРЯБВАТ МИ ПОНЕ ОЩЕ ДВЕ ХРАНИЛИЩА ! Ми ще трябва да осигурим Диверсификация и за Украйна ... ---------------------------- И ДА ! да мислите от сега и за ПЕТРОЛЕН ПРЪСТЕН както за газта... И ВЕРТИКАЛНИТЕ МАГИСТРАЛИ и повече мостове с Румънията И ДА ДОГОВОРИТЕ ЕДНА ВЕРТИКАЛНА МАГИСТРАЛА ДО ПРИСТАНИЩЕ РЕНИ НА УКРАЙНАТА ПРИ ДЕЛТАТА и така... Стига ви толкова за тази година... ---------------------------------------------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Не мисля, че някой от нас ще доживее истинската ни енергийна независимост. Няма желание и национално достойнство нито в управляващите, да не говорим за опозицията, но май проблемът тръгва от т.нар. електорат, за когото темата е маловажна.

Каква я мислехме... каква още не е станала... "На практика връзката е продължение на тръбопровода ITGI между Турция, Гърция и Италия, който е вторият по важност газов проект на ЕС с капацитет 8 млрд. кубични метра газ на година и има план да бъде увеличен на 11.5 млрд. кубични метра до 2012. Тогава трябва да бъде готова и връзката между Стара Загора и Комотини. Според подписаното във вторник споразумение от изпълнителния директор на "Български енергиен холдинг" (БЕХ) Галина Тошева и ръководствата на гръцката държавна компания DEPA и италианската Edison на българската страна ще бъде осигурен 1 млрд. кубични метра капацитет от връзката между Турция и Гърция. Това е близо 30% от сегашното годишно потребление в България – 3.5 млрд. кубични метра газ..."

Теменужката да каже защо газ не потече на 31.12 2020 г., както беше сигурен Борисов.

баща ти да каже, що не те изхвърли на ръчна в тоалетната ми те е посял в майка ти? Нещо относно китайски вирус да знаеш?

Попитай гръцката фирма , която отговаря за строежа , цървул нещастен.

Връзката трябваше да е в експлоатация още през 2012-)

Нали великия Бойко, вече беше осигурил диверсификация и през Гърция! Лъжа до следващата статия.

Цървул червен , газ от Гърция преминава отдавна , а този интерконектор се забави по вина на гърците.