Гърция е напът да спаси туристическия сезон

Хотелиерите в Северна Гърция признават, че не са очаквали такъв интерес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези острови и Бялото море са били БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ И РАНО, ИЛИ ПО-КЪСНО, ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ БЪЛГАРСКИ.

Гърците са хитри. Не са като нашите да реват че има по 130 заразени с вирус при 3000 теста.

По принцип е хубаво да си помагаме.. Например българите да похарчат парите си в БГ курорти - не толкова заради собствениците, а за да се подпомогне заетия персонал - нашите сънародници. Уви, тук на Балканите не разбираме добре смисъла на това да се помага, да си съпричастен.... Нищо, сега поне плажовете са чисти, курортите също, тишина, спокойствие.

Нашето море се посещава преди но от чужденци. Те правят оборота и от бранша са се изказвали, че българските им туристи бе са толкова важни. Така, че и с нас и без нас все тая. Предпочитам Гърция. Спокойно е, обслужването е далеч по-добро и на а скапани мутри

Не знам... Преди 15 години работех НС Слънчев бряг - имаше много приятни БГ туристи, за разлика от руснаците, например. Но има и някои дразнещи страни на БГ туриста - рядко се отнася уважително към обслужващия персонал. Например да говорят все едно човека отсреща им е слуга.... Същевременно от западноевропейските туристи не се вижда това - може да са простаци, но се държат възпитано като говорят с теб Някои сметки от опит правя. Също имахме словаци туристи- ужасно стиснати.... конкурираха се с руснаците

Ти луд ли си? Я на доктор и ако ти каже, че си добре го вземай и двмата на друг доктор. На кого да помагам и защо.

Ето един типичен балканец - точно доказваш думите ми...

Аз бих помогнал,но проблемът е ,че ще се опитат да ме оберат псевдо-бизнесмените... по-добре Гърция ,сори

tonk11

Я ми кажи ако ида на Албена за 300 лв на ден, колко ще идат при персонала и колко при собственика? А персонала в ресторанта ще продължава ли да ми хвърля яденето като на куче и ще продължава ли да готви като за прасе? Поръчах си картофи с бекон и кашкавал. Получих яденето в супер готино пръстено саханче. Вярно сервитьорката го метна малко от далеч на масат ама айде. Викам си - ще си хапна. Знаеш ли какво се оказа? Варени картофи на едро и от хладилника, 5-6 прлака сланинка и 2 резанчета кашкавал. Метнати в пеща за пица за 3 минути и ....това е. На този персонал ли да помагам? Айде нема нужда.

с корона екстра!

Елате на Варненския залив,не можете да си представите какъв кеф е да плувате в л#йна и на брега мутра да ти иска 40 лева за чадър и шезлонг...а като бонус и разстройство може да те хване....

Миналата година бях на Лозенец,на тръгване реших да се изкъпя,прибрах се миришещ на л@йна..

До преди 20 години когато трубите са били закопани на има- няма 2 км от плажа - просто не си бил уведомен за това, че се къпеш в ла-на. Иначе мръсотията в езерото е причинена от девненскит заводи . Другото не е приятно, но е органично....

Longines

с нашенци-скъсаняци,висящи по цял ден на едно фрапе за 2.50 не знам какво ще спасят! :)))

Не ги мисли гърците миналата година имат 19 милиарда евро приход от туризъм,бай Ганю да му мисли с тези туристи дето идват на Слънчака дето в цяла Европа са дигнали ръце от тях

ситуацията в Гърция показва колко неправилно се е водела нашата политика за барба с вируса и продължава да се води така лаично... без никакъв разум, поседователност и логика... днес измисялт едно, утре друго и ето резялтата, на път сме да станем с най-голям брой заразени в Европата... затова трябва да се махнат сегашните ръководители на борбата срещу епидемията и да се поставят знаещи хора и лекари ..

Лелеее, как може да пишете „напът“???

БРАВО,БРАВО,БРАВО.

хитрите и коварни гърчоци-византийци не крият истинския брой на заразените - всички, които се връщат от Гърция трябва да бъдат подложени на щателна проверка и карантина.

Днешните "гърци" са фалшиви и нямат нищо общо с древните гърци. А Византиум, Византия са наименования на Източната Римска Империя.

Ми от събота съм в Гърция и за момента из Халкидики е доста пусто , даже и доста заведения не работят. Тук Танев се вижда някоя българска или сръбска кола, но със сигурност ще се засили. В пъти по-добре отколкото мутренските изпълнения по черноморието. А фалира дано !!!!

Има интерес не малък. Още не е пълно, но има доста хора. Донякъде ми е неприятно. че ще се напълни със сънародници, но по-добре българи, отколкото руснаци и македонци.

Глупости,"спасили"! Точно в този сайт са пуснали и статията"Фериботите в Гърция необичайно празни",защото работели на 20% капацитет.Само 7% българи и 2% мкедонци не са в състояние да спасят туризм им ,кризата в туризма е за целия свят и изключения просто няма.

Гърците трябва да са благодарни на безхаберното и изключително слабо и корумпирано управление на българския туризъм и черноморието от тулупите, които са на власт в България. Тези хора унищожават чрез кражби и корупция туризма, икономиката и бизнеса като цяло. Боклуците на съд!

Гърците разчитат на приходи от туризъм, а не на помощ от ЕС заради брой заразени. Съответно там умишлено намаляват броя заразени. а у нас умишлено се завишава.

На Свети Макавей са спасили сезона ама...така се говори,за да отидат и други лапнишарани.Поначало "туризъм в северна Гърция" предизвиква само смях у гърците ,защото и те самите не ги вземат насериозно.

Много лъжа ,много нещо...Основна туристическа дестинация са Крит,Миконос и Родос ,така че не знам какво са успели със сезона ....а и лъжат за броя на заразените...

Ще почивам излъган в Гърция.

Хареса ми коментара Че министър председател е Мицотакис, а не тиквоцакис хахаха Браво! Много яко!! Хахаха

МИЦОТАКИС наследник на богати венициански евреи търговци владели и заселили търгосвките пътища м-у Венеция иКонстантинопол заселили се на о-в КРИТ в последствие ПРЕВЗЕЛИ с хитрост и кабала властта на Гърция.Даже стария герб на 0-в КРИТ е венецианския крилат лъв на Сеинт Марк На иврит МИЦО-изтъкан от ТАКИс-Лицемерие,2личие,Имитация МИЦОТАКИС-Изтъкан от 2личие

ами като курдисаха числата за новозаразени....

ще го спаси на-на-йси сега като избухне вируса там

Вирусът ще избухне само за тия, които нямат пари за почивка в Гърция.

Ами ще го спаси, защото имат за министър-председател Мицотакис, а не Тиквакис.