Коментари - Г-7 одобри глобален план в противовес на китайския "Нов път на коприната" | Бизнес.dir.bg
назад

Г-7 одобри глобален план в противовес на китайския "Нов път на коприната"

Надеждите са, че до 2035 г. ще се съберат необходимите 40 трилиона долара за развиващите се страни

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Г-7 одобри глобален план в противовес на китайския "Нов път на коприната" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ключои фрази: 1. "...който те да поискат да изберат" - пълен и нагъл цинизъм. В армоята му викаха "доброзорно". 2. "...климата, здравеопазването, цифровизацията и борбата за неравенството" - т.е. рев по несъществуващото; налагане на ваксинационна зависимост; промиване малкото станал мозък на стадото; бесен цветнокож расизъм. Нямам думи. Добре поне,че тия са тръгнали неудържимо да се сриват. Дано се преориентираме навреме, за първи път от няколко века насам.

Дементирали хора, които нямат представа от реалните проблеми на света решават съдбите му. И си играят някакъв свой театър, и се вземат насериозно. Измет!

По-долни от проруските пидерAZи няма.

Имаш някакъв проблем, и го намесваш навсякъде. Това е обсесия, трябва да се лекуваш

има, българските продажни соросоиди

Както се казва, някои истини са твърде трудни за директно гледане – като към Слънцето. Или, че истината е като поезията – всички я мразят. Така е и с истината за края на западното лидерство. Това е основата, върху която сега се разиграват всички процеси – в политиката, геополитиката, икономиката, войната, оръжията. И над тази основа надвисва глобалната хиперинфлация, причинявана от бясното печатане от Федералния резерв на САЩ на трилиони кухи долари.

И там си стоят, изведени от пазара и икономиките на страните....колкото у да печатат, те изчезват...

Западът е в безпрецедентна криза – $2,3 квадрилиона глобален дълг, деривати и нефинансирани задължения. Такова нещо не е имало в историята на човечеството. Няма и да има. И това колосално дългово домино в момента рухва. Но те продължават да си печатат пари, които вече имат нулева стойност. $2,3 квадрилиона дълг, от които: глобалният дълг е над 300 трилиона долара; дериватите са над $1,5 квадрилиона; нефинансираните задължения са 500 трилиона. Общо – 2,3 квадрилиона. Но ужасът е в това, че тези квадрилиони въобще ги няма. Това е най-голямата измама не само на съвременния капитализъм, но въобще в историята на този свят.

Отново глупости на таркалета . Богатите щели да дадат на бедните ! Ама я вижте историята на държавата Сингапур и ще разберете колко безмислено е това действие с даването на ангро на 40 трилиона $ ! Защото е ясно както бял ден какво ще направят “бедните” с парите получени от “богатите”: ще бъдат откраднати също както това се случи у НАС по всевъзможните ЕВРОпрограми ! Зърнари, ДДС-ари, къщи за тъщи , Магистрали без търгове, язовири-гьолове и т.н. Проблема на бедните е един единствен и той се нарича КОРУПЦИЯ . Вижте едва 60-годишната история на Сингапур къде са били и къде са стигнали единствено преборвайки КОРУПЦИЯТА !!!!

Сингапур, Хонг Конг, Макао са били колонии на Великобритания и Португалия, а България на руската кочина. Има голяма разлика.

o!o

Каква бе, Мунчо? Нали и за теб са приготвили европейска/американска/британска ваксина. Можеш да си ги биеш и трите.

40 трилиона са равни на 40 000 милиарда. Намирисва ми на хиперинфлация. Явно парите валят от небето.

само да питам а Путин и Си сакво мислят по въпроса на таз група глупаци? Тея са за посмесище с тея трильони 20-30-40-100 ... не знам дали до 2035г. ще успеят да напечатат толкова и дали парите за печата ще покрият стойноста им? ама те ги разбират тия работи ...

Дайте, че да дадем! Е, няма как да стане! Бедните ще си останат бедни, но някой богати ще станат бедни, а другите богати ще станат по - богати, А Китай ще ги отсвири САЩ!

Американците усещат, че изтърват световното КОРМИЛО !!!!

Горките чада от западналите деймойкрадции!Единствено мога да има кажа следното: Нищо не може да ви спаси, пишете си завещанията и гледайте своевременно да ги преведете на китайски.

ПЪРВО: ГЛОБАЛИСТИ 7 СА В ИГРАТА С КИТАЙ И ГОЛЯМОТО ИМ ЖЕЛАНИЕ ВСИЧКИ ХОРА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ЖИВЕЯТ В ПЪЛЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ!!! ВТОРО: ВИЖДАМ НЯКАКВА ГОДИНА 2035, АМА КАК?!! С ВАКСИНИТЕ УБИЙЦИ МОДИФИЦИРАЩИ СОБСТВЕНОТО ТИ ДНК С МАЙМУНСКО ИЛИ ИЗКУСТВЕНО СЕ ОЧАКВА ОТ ТЯХ ДА НИ ЛИКВИДИРАТ ДО 2025 ГОД. ОТНОСНО С ДЕЦАТА НИ, КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО НАС КАТО РОДИТЕЛИ НИ НЯМА??? ТУК ЧУВАМ НЯКАКВА ”ЦИФРОВИЗАЦИЯ” ОТ КОЯТО МИ НАСТРЪХВА КОСАТА, ЯВНО ОЗНАЧАВА ЗОМБИ РОБОТИ С ЦИФРОВ НОМЕР В ТЯЛОТО И ПО ДОКУМЕНТ!!! НЕ, БЛАГОДАРЯ!!! ТОВА Е ВАШИЯ ПЛАН, НО НЕ И НАШИЯТ!!!

Доста късно се сетиха че само с крадене не става.Столетия ограбват света.Да се надяваме Китай да им види сметката..

Доколкото разбирам Булгаристан ще плаща на такива като БЮРМ да прогресират.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Затова натискат РСМ и Албания да влезнат в ЕС възможно най скоро…

Китай им бърка в мухлясалите мозъци. Тия седемте се мислят че са най, без да оценяват реалностите. Фактът, че Китай ги вълнува толкова много показва, че нещата не са такива коквито им се иска.

Къде ви е морала? Тези, които направиха бедни останалите ще ги правят богати. Резултатът е ясен - ще станат още по-бедни. Муск и другите като него защо стават по-богати. Да не са милиарди пъти по-умни от хомо сапиенс.

Не човек, а обикновен боклук си. Кой е направил бедна разрушената до основи Германия, или окупие=рана и бедна Щжна Корея или разрушена Япония, или Франция, или Великобритания, която остава без огради по време на войната? Каk Чили от слаборазвита държава стана иконимически тигър в Южна Америка. Кой е спрял хората, където и да са да работят и да си строят пътища? Ако някой е "ограбен" то е защото е мързелив боклук като тебе.

Това са го направили хората в тези държави, а не парите на американците. Нали и на циганите дават пари, а резултат - никакъв.

А какво пречи циганите сами да си оправят къщите, вместо да лежат целодневно в мизерия. Щото ги ограбват ли?

От Първите 10 най мощни в света Икономики ... ... Западни са 5 с.... общ БВП от 40 трилиона годишно. в БРИКС са 4 държави с Общ БВП от 43 трилиона годишно. Индонезия е кандидат член в БРИКС и би добавила Още към 4 Трилиона . Оказва се че изтокът е поб-богат от запада

Тотални глупости. Само САЩ имат БВП от 22 трилиона долара, докато Китай е с 14,3 трилиона долара, Руслямска държава с 1,5 трилиона долара, Индия 2,9 Трилиона Доалра, Бразилия 1,9 трилиона долара Или общо БРИКС са общо с 20,6 трилиона долара. А тъпак като тебе очевадно не знае, че Китай се намира на запад от САЩ и делението изток запад е условно. Пък и седнал да добавя Индонезия към разпадналия се БРИКС, Ми добави към Г-7 Южна Корея с 2 трилиона или Испания с 1,5 трилиона, или направо целия ЕС с неговите 17 трилиона долара.

Изтокът бил по - богат. А като разделиш БВП на броя хора, какво се получава, бе идиот? Баси тъпаците сте всички комунисти и русофили.

Ето, Байдън развъртя реално помощи в САЩ и БВП им скочи на 6,3 % първите месеци. Да трябва реално да се помогне на бедните и това могат БОГАТИТЕ а не Русия,Индия и Китай, където над 1 милиард е старо и просто население било до преди 40 г. в изостанал строй ,където жените бяха стока.! Ние освен да крадем помощите друго не ставаме. Помощите ще секнат!

Тук пишат страшни дилетанти! Китай са много опасен игач в световната търговия. Те извършват икономическа колонизация над Африка и Южна Америка, т.е. "инвестират" в тези страни и откриват производства, и работни места, поради което са желани партньори на местните правителства. Но всъщност те обсебват местните окономики, като заемат прекалено огромни дялове от тях, присвояват си цели отрасли, търговски пътиша, логистични системи, пристанища, летища, комуникации, Интернет, онлайн търговии, слагат ръка върху технологичните производства, пътищата и на всико отгоре държавите се оказват техни длъжници и им дължат милиарди, а те винаги могат да ги изнудват, защото представете си какво ще се случи, ако просто решат да напуснат стрната и оставят 300 000-400 000 души без работа. Но най-лошото на китайците е, че КУПУВАТ ЗЕМЯ. Десетки хиляди акри, които те превръщат в изнесени китайски селски стопанства. С това полека започват да контолират производството на храни и продоволсвтия в целия свят. В Китай никога няма да има глад, защото всичко произведено при нужда може да се изнесе натам, а местните пазари да останат празни. Разбирате ли какво се случва? Следващата крачка ще бъде банковият сектор и медиите, където още американците ги водят. Но това е до време. Китай бавно подчинява Русия, всички държави по пътя към Евриопа по новия Път на коприната, а в Европа стъпиха много сериозно в Гътция, Португалия и Сърбия. Европа и САЩ трябва да се обес=дибнят с Индия и да ги спрат, защото това е началото на една много тежка световна хегемония! Това е война!

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка - РУСИЯ.

ние Поляците, Финландците, Украинците, Латвийците, Естонците, Литвийците, Грузинците, Белорусите, Арменците, Асерите и много други сме с нашите освободители Българите, които на 3-ти март 1918 година ни освободиха от Руско иго

Доколкото разбрах, Глутаматните ще осигурят печатницата, а такива като нас ще оберат инфлацията! ... Ясно, нищо ново под слънцето!

ДНЕС СЕ РАДВАМЕ НА ТЯХНИТЕ БЛАГИНИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С ПРАЙДА...

ще пробутат стотици милиони ваксини на бедните да ги приключат, а сметката ще плати данъкоплатеца.

Тия смешковци Още Си Мислят че 2035 Ще Царуват Те !!!! Кйтаи Русия Индия Скоро Ще ги ометат от световната сцена заедно с Кървавите им Долари !!!

палячо, къде туряш Мужикия и Голем Циганистан бе?

Само да попитам ние влизаме ли в пояса на Г7 ?

Нас ни няма ... Ние не влизаме нито в пътя на коприната, нито в защитните пояси

Чичко евреин казва на г7 върнете ми парите. Ами не можем казали от г7. Това намерете начин да печеля и да си ги върна. Готово казали "великите сили", напечатай 40 трилиони ние ще принудим бедните да ги вземат, ти ще си 40 трилиона напред, а ние ще пратим наши фирми да им построят инфраструктура, за да можем да ти върнем парите

Среща на най-големите длъжници в света.

не са длъжници, а бедняци...

Какво общо има възпирането на Китай (пътя на коприната) с трилион за бедните държави ? От как се помня САЩ и Англия и Франция "дават" милиони, милиярди, сега трилиони на бедните а те стават все по-бедни ! Ако някой при бедните забогатее тези държави си намират повод и влизат със танкове и самолети там. Що за демагогия !

че хората на Херото четат тия писания. Българите са наясно що за стока са наглосаксите и как преливаме от любов към тях, базите им, политиките им и най-вече ценностите им.

Абе едно време може и да са били най-богатите , ама сега май е тъкмо ОБРАТНОТО ! Щото точно Г7 са на-големите държави -ДЛЪЖНИЦИ ! Интересно , защо никъде не се публикува таблица с дълговете им ???

Първо попитайте тези, бедните страни, дали имат нужда от асфалт и жици, или от нещо за ядене. Или може би здравеопазване и образование.

Вече ще се появят трилионери,егати подхода

Първо да направят "работна група". Стар български израз може да да опише картинката на тия в Г-7. Израза е "Отиде коня у ряката".

""""Надеждите са, че до 2035 г. ще се съберат необходимите 40 трилиона долара за развиващите се страни""" Това значи ,че от утре трябва ударно да се събират хартиени отпадъци ,защото ще започне голямо печатене на едни зеленикави хартийки без покритие.То времето на тапетите отмина ,но пък може да е много винтидж ,ако някои ги използува за тапети

"Усети се бе,усети се бе" .Не.Просто спрях да ви зачитам за разумни.Вие сте слабоумници.

_stankow

Някои хора напълно загубиха контакта с реалността ...

Инфантилните англосаксонци, подкрепяни (принудително) от другите западни мазни гъзове умират от страх , че Китай ги надминава във всички области на икономиката. Опитват се да измислят какви ли не глупости срещу т.н. "китайска заплаха" и "руска инвазия". Правят какви ли не тъпи заседания, но през цялото време всички си мислят как ще мине срещата на Байгун с Путин. Много ги е страх че дъртия ще се усере прав и руснаците ще останат невъзпряни. Всичкото е жалка агония. Бедните държави не вярват на "богатите" че им мислят доброто и благоденствието. Благодарим за тяхната загриженост.

40 трилиона, т.е. 40 пъти по 10 на 12-та степен. Дообре. И ще ги дадат кои страни? А да - G7, общият нетен дълг на които ще достигне до края на годината ще достигне 172% от общия им БВП? Човек да се чуди, това среща на малоумници ли е или на писатели - фантасти.

просто е - това е Техният Дълг, а като ти Вземат на тебе Имуществото и доходите ти и ти дадат Купони за Храна, за 1 шепа ориз на дец като в Китай по време на Комунистическта Революция и те ще са на Плюс Трилиони, дълга им за 1 миг ще изчезна, а ти няма да имаш нищо! винаги така е било исторически!!

дълга, лесно става в приход - с чуждите пари, т.е. твойте!

До Ами и КТБ Помниш ли. По принцип съм съгласен написаното от вас. Но аз, защото съм черноглед, си мисля, че тези дългове ще бъдат заличени най-лесно и бързо с една "малка" нова Световна война. Дано не съм прав.

това е допълнителен бонус - така на тези, на които ще им бъде взето цялото имущество, ще им бъди и отнет живота, едното е само обир, другото е обир с предумишлено убийство, крайниет ефект е същият!

Ето така работи демокрацията и свободния пазар: .." те да поискат да изберат.." нз точно какво, но има нещо много много гнусно в тоя изказ. 2 опции: или им унищожаваш всички алтернативи или правиш нещо безалтернативно, безаналогово. имам кофти усещане, че иде реч за първото.. и само да кажа, новия път на коприната влиза в ес чрез България. Ако в България има читаво управление, ние можем да станем ЗЛАТНА държава.

Късно е либе за китка. Китайците си прокараха своята идея в стратегическите точки на света , докато вие се занимавахте с военно противопоставяне. Например , как ще пресечете балканите без Сърбия , Гърция , Албания. Как си представяте вашата инфра- структура в условия на тотална корупция , включително и в държавите от Г-7. И на края вашите цели не са чисто търговски , а са основно с военно предназначение.

Няма ли кой да им каже че са жалки и смешни и си правят сметките без крачмаря?!

като ти наложат 100% данък върху доходите и ти дават с купоти по 100 грама леб на ден, ще разбереш кой е Кръчмарят!

Тези старци и мумии съвсен откачиха...

Какво означава най- богатите държави? Ако говорим за размер на брутния вътрешен продукт то Италия и Канада трябва да напуснат, а Китай и Индия да се присъединят. И това е измерено в доларов еквивалент. По покупателна способност тогава вече Бразилия и Русия трябва да са там, че и Южна Корея. Г7 е безсмислен клуб на динозаври империалисти, който прави пусти декларации без значение. Просто ПиАр за Америка. Журналетата на ДиР сервират едни претоплени манджички.

Не разбрах от коя градина ще ги берат тия трилиони?!!... С такива нива на задлъжнялост на Г7, аз лично бих заделил за помощ на "богатите", а не на развиващите се.

прави ли ви впечатление как срещата на Г7 е точно кога и Футбола почна, точно като в Древет Рим преди разпада - всичко е в пламъци, но Ляб и Зрелище за Плебса, за отвличане не вниманието. Не гледам футбол, но съм един от малкото!

"да се съберат до 2035 г. 40-те трилиона долара" , те до тогава китайците ще са завършили техния проект, няма да стоят да ги чакат хехе

държави, дето са тотално ДеИндустриализирани и нямат заводи за елементарни неща като Маски и за това платиха на Китай над 3 Трилиона само за Маски до момента, как възнамеряват да генерират 40 Трилиона в излишък, че да имат да ги раздават?! нищо добро, не ни чака, но ние сме си виновни - а и имали друга Държава в ЕС, освен нас, която е влязла без Общонароден Референдум? Ще си сърбаме Попарата - Германия явно за пореден път ще Разруши Европа - този път ще и финален, щото Бели деца няма!!

с 40 Трилиона ще ви Ограбат, т.е. ще бъдат взети от Вас и подарени на Африка и Азия - това е в пъти по-срашно от Комунизмът, взеха ми само 2-рата къща, сега ще ни вземат живота, за да заработите 40 Трилиона за малко над 10 години и то в Плюс, Бели - няма да имате нито време, нито пари за Деца - това е Краят Ви!

+++++

Наборе и на мен така, взеха ми къщата и двора, ама построиха блок на земята и ми дадоха апартамент - все пак нещо, верно не е като да си в къща с двор, но не е и нищо! Само дето Глобалният Комунизъм е Адска система, няма нищо общо с Националният Комунизъм дето беше в България - малзинствата за това и трепереха!!

Искам да ме чипират и ваксинират. Искам и да ме обезпаразитяват от време на време, за да не завиждам на кучето си. Мерси

Боо-оо-же! Той не може да събере 28 000 000 000 000$ да си върне дълговете , та ще събере 40...

Няма да ги събира бе, не си разбрал. Крадливите кравари като им трябва нещо просто си го взимат. Като им трябват пари просто си напечатват нови. 40 трилиона са некъде под месец работа на ФедРезерв. Нищо работа.