Френски оператор иска летище Пловдив на концесия

От INSFO са внесли в Министерството на транспорта писмо с намерение за участие в процедура за концесия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След толкова мижав трафик и концесионни провали явно пловдивското летище е доста неатрактивно и трябва да се пробва с другите 2 големи летища в Централна България в Стара Загора и Горна Оряховица.

Razbirase che NE, tova e durjavna sobstvenost stiga razprodavahte tupi kopeleta

Не зная в Германия да има частни летища или такива отдадени на концисия. Всичките са даржавна собственост. Защо нашите идиоти отдават и отдават. Поредица от некадърни правителства в продължение на 30 години, които не успяха да ръководят обществените блага и активи, които им бяха оставени в полза на хоарта и държавата.

Нали щяха китайци да го взимат. За китайските инвестици всеки е чувал но никой не ги е виждъл.

Някой вярва ли, че ще бъде допусната реална конкуренция на летище София!?

Кво ше разпределяте от там? ! Наркотици ли? Оръжия ли? Домати със сигурност не ще да са, щото си вкарваме вече картонени!

ае стига мрънка е

Стига сте писали глупости. Оляхте се с този град. България е тотален монополизъм и всичко извън София се съсипва. Никой няма да допусне нещо да се развива. Да не говорим, че нямаме такъв трафик, а и Пловдив е на 100 км от софийското летище. Нали никой не вярва, че китайците са фалирали :)

И София е съсипана. Град - кочина.

TИМ и колеги са си намерили нов параван, с богат опит с корупцията в Брюксел и в краденето на пари от държавно платени проекти. Вече германците не искат и да чуят за България, след скандалите във Варна и Бургас, най-вече завоалираното "пратньорство" с Фрапорт за Варна. Та сега французи, на по-ниско ниво. Не като Фрапорт с принципал министерството на транспорта и индустрията на Германия и после министърът да се черви и да подава оставка, която се наложи веднага да бъде приета.

Отново неграмотност в Дир.бг: Бретан (на френски: Bretagne, бретонски Breizh, Gallo Bertaèyn) е регион в Западна Франция. Бретон е “коса, спусната върху челото над веждите, подрязана обикновено в права линия”.

Добрата новина е, че колумнистът се саморедактира :). Аз лично му благодаря :).

А българските оператори не искат ли Шарл Де Гол Хийтроу на концесия?