Французи са най-богатите мъж и жена в света

Това е двоен успех, който свидетелства за силата на френската икономика, обявиха от "Форбс"

Обратно в новината

Коментари - Французи са най-богатите мъж и жена в света | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има още по-богати от тях и те са изрудите Сорос и еврейските фамилии,които еб.ват мамата на света днес!

Хубаво е, че в Европа има богати хора, но иронията е, че тези са станали богати не с производство на автомобили и атомни централи или самолети, а с кожени чантички и пискюлчета и шампоанчета....

ПИПО

Най богатото семейство е Ротшилд. В сравнение с него Арно малко сополиво пале с 20 стотинки в джоба. Ротшилд притежават банките, притежават долара и други валути. ФЕД е частна банка която е преотстъпила долара на САЩ. Такива като Арно имат хартийки които Ротшилд печатат.

Аз мога и без Лореал и другия, ЛВМХ не го познавам, значи и без него мога. Купувайте

Таа година пак ще е Илънчо! Той вече е всъщност! А се говори, че и Спейс - а искал да го прави публичен! Тогава и по свватовство да се съберат французите, ще му гледат единствено гърба!

Браво ! А на мен заплатата ми стига за 10 дни.

французите?

Човек и милиарди да има, яде, храносмила, и пак, и пак, и умира и ... ии ... ами това е!

Ти имаш само Първа сигнална с-ма. Инстинкти.

Които пишем по форумите, имаме "само Първа сигнална с-ма. Инстинкти." ;-)

Както постваше една позната- как да си купиш нещо на лореал, като собственичката изглежда така;)

Да отидеш да те лекува лекар, подпухнал и със задух от обездвижване, набиване на пържоли, алкохол и цигари.

Олигарсите на Русия изпаднаха от класацията…но те могат и да серат във външни тоалетни, не са родени в богатство все пак.

"Удобствата" на Магадан?

Един успял човек! Дано дойде в България да си купи апартамент докато още са ниски цените!

Във Франция са богати, защото си плащат всички данъци и парите им работят на чисто. Докато в България ще им искат "за кафе". Каквито и данъци да платят...."кафето" все ще е малко и горчиво.

Naiven si

Интересно защо германците не са сред най-богатите в света ?

Явно нещо им липсва...

"Германия е все още европейската държава с най-много милиардери – 136 с общо богатство 625 млрд. долара. Наследниците на веригата Aldi Беате Хайстер и Карл Албрехт-младши са най-богатите хора в Германия. Състоянието им се изчислява на 39.2 млрд. долара. Дитер Шварц, собственик на Kaufland и Lidl, е увеличил най-много богатството си за година – със 17.1 млрд. долара до 36.9 млрд. долара." Top 10 на най-богатите хора в Европа: Бернар Арно. Франция. 150 млрд. долара Амансио Ортега. Испания. 77 млрд. долара Франсоаз Бетанкур-Майерс. Франция. 73.6 млрд. долара Франсоа Пино. Франция. 42.3 млрд. долара Беате Хайстер и Карл Албрехт-младши. Германия. 39.2 млрд. долара Дитер Шварц. Германия. 36.9 млрд. долара Джовани Фереро. Италия. 35.1 млрд. долара Ален Вертхаймер. Франция. 34.5 млрд. долара Жерар Вертхаймер. Франция. 34.5 млрд. долара

Затова едни от най-големите корпорации в Света са германски: Байер който дори погълна Монсанто, автомобилните гиганти, Сименс, Круп. Скандинавия е без абсурдни милиардери, но шведските пенсионни фондове са най-големият инвеститор в света....2% от всички инвестиции в Света.

Благодарение на техните пари Нотр-Дам в Париж се изгражда отново. Особено Бернар Арно има огромна роля в културния живот на Франция. Незабравима ще остане посетената от милиони французи изложба на колекцията на братя Морозови, организирана в неговия музей в сградата на Фондация Вюитон в Париж.

младостта и здравето, не струват много, но не се продават

Как да не се продават, Рокфелер е сменил 6 сърца до момента, донори, колкото щеш, ако имаш кинти. Ти можеш ли и едно да купиш?! на тези им сменят резервните части, преливат им свежа кръв, ... Нито здравето, нито младостта са вечни, а никой от тази планета нищо не може да отнесе след смъртта.

Здраве се продава, младост - не, но всички, които сега са стари, преди са били млади, но никой, който сега е млад, няма да остане млад. В края на краищата, много по-добре стар и много богат, отколкото млад и беден.

Мутра с късмет.

То гроздето пак горчиво…

Концентрационни лагери, смъртни присъди и изтезания за всички богаташи!

Кажи си че си прост комунист!

Само комунист е достатъчно.

Не, аз съм привърженик на идеите Чучхе!

Не само прост, а и некадърен.

не е ли по-добре да им се отнеме каквото са спечелили и да се раздаде на неграмотните мързели? Еха! Мечта!

Не е достатъчно! Експлоататорите трябва да бъдат наказани, унижени и унищожени!

Ако няма кой да те накара да работиш, да ти покаже какво да работиш, как да работиш, ще умреш от глад и нищета.

Склонен съм да работя безвъзвемздно като инструктор на мъчители на капиталисти - богаташи! Имам много идеи, дето Газдов и Шахо ще им се сторят приказка! Богаташите ще ходят на четири крака и ще ядат помия! И бой, разбира се, много бой!

ама накрая ще се обесиш на тавана пак с мисълта, че си остана същата мижитурка и децата, внуците и пра-внуците ги е срам от теб и са си сменили фамилията. Голям келепир.

Няма да се обесите, щото преди това ще умре от глад! Кой ще го храни, ако няма богати хора, които да му дадат работа и заплата?

А ти от какво ще живееш тогава? Кой ще ти даде работа и заплата?

Колко болни хора има на този свят…Ако някой ми сложи минус го намирам и веднага две седмици на слънчев бряг !!! Да видим кон боб яде ли!

беден съм щото съм прост и мързелив, но за сметка на това пък злобен и завистлив.

От извратен двуличен богаташ.

не е по-добре. Ама ако така се чувстваш по-добре- ок.

Тоа е такъв скръндза, такъв скъперник, стисняк...Беше обявил гадът, че ще дари 1 млрд. евро за Нотр' Дам, а после се изметна и не даде и стотинка/цент! Гад мръсна, експлоататор, гилотина за този противен богаташ и гавра с трупа му, да го изложат, докато го оглозгат червеи!

кСписание Форбс е собственост или на Ротшилд, или на Рокфелер. За тяхното състояние не се пише нищо, разбира се. От друга страна 90% от първите 500 компании са собственост нахедж-фондовете БлекРок и Вангард. Всъщност те управляват цялата планета., защото 70% от всички пари в света са техни.

Като сте публични акционерни дружества, които се листват на борсата? Инвеститорите Ви са направили добри печалби, ако сте раздавали дивиденти тази година. Ама вие?

Това е най-тъпият въпрос, който съм чувал.

:) Смешно. Това е двоен успех, който свидетелства за силата на френската икономика, обявиха от "Форбс" Да, да, дааааа. Знаем я приказката за Рокфелер. Купил една ябълка, лъснал я и я продал на двойна цена. На втория ден купил 2 ябълки, лъснал ги и ги продал на двойна цена. На третия ден купил ... По-нататък няма значение, защото на четвъртия ден умрял чичо му, който му завещал 1 милион долара. Наследницата на Лореал плюс мъжлето й. А ако осиновят и наследниците на още две - три фирми от САЩ, Великобритания и Япония и сигурно това ще е свидетелство за силата на световната икономика.

И размириците за социални несправедливости са също Във Франция . Егати странното съвпадение!!!?!????

Протестите доказват демокрация. Тук няма такива. Значи ли, че сме цъфнали и вързали?

Меглена Кунева какво прави там ???

1. Най богатите не ги бишатоу булварло. 2. Франция е държавас неизплатим външен дълг.... говори друго за економиката и.

Гадове и паразити

Струи тук от неудачниците. Но тя не помага в живота.

Тази година направи още $5 милиарда. Палячо...

А кой мислиш е основният "гласоподавател" на Копейката и неговите "иZрожденци" ?!

И уни ки мрат, живота е една илиюзия

...

Най-грозните чанти и лоша козметика!

Ха сега де - можело да станеш богат, и то с Еврото … А мърлявата "Копейка" се пеняви пред феновете си, че от Еврото само се обеднява ….

И колко са богатите ?!? А бедните колко са ?

А в Раша как е положението с рублите? По-гот, а?

Богати са само за пред обществото, най-богатите изобщо не фигурират в тия списъци

А в кои списъци - на Путан I Джуджето ...

Малииии! Тия , ако ги надуши Зеленски, жална им майка:)

Няма страшно, Путин ще ги освободи!

Ще си ги тъпчат в гъзо тия хартии и имоти. Горе преди отвъдното има бариера и огромен контейнер и светец подканва всеки да остави куфарите с пари и злато, щот нема му треат.

Да, ама дотогава ще правят каквото си искат на тоя свят…И се съмнявам да са цветя за мирисане

За чий, са ви тези, уж ваши, пари? Вие управлявати чужди пари, бе... Всеки банкер или финансист го знае. :D

Силата на френската икономика - за това за хората протестират по улиците постоянно…

ама не искат да дават за пенсии. Комунизмът си отива - спете спокойно деца!

Французите протестират защото 1- мрънкачи са по принцип и протестират всяка година по в пъти по едно и също време (всяка година има нов повод) и 2-защото не искат да изпъснат на хляба мекото и да работят колкото се налага (а то се налага, ама ...)

Буржоазни кърлежи,паразити и кръвопийци на френските сиромаси и работническия пролетариат ,които рано или късно трудова Франция пак ще прати на гилотината като Мария Антоанета! Дебелогъзите умнокрасиви думбази в София това също ги чака !

Събудете се , не сме 1930 , такива глупости даже и пред възраждане не минават ...

Нема да стане- другарите също обичат лукс. Ким пие френски коняк, а сестра му и жена му даже са малко фешънки (по севернокорейските мерки, разбира се). А Брежнев много се кефеше на своите 300 буржуазни коли.

Нормално, продукти със себейстойност $50 продавани за по $500 чрез реклама на гърба на всякакви известни личности.

Тия двамата са Директно за гилотината

Питайте някой на 20 дали би се сменил с този на 75 и стоте му и кусур милиарда. Не вярвам някой, който да е с всичкия си да се съгласи. Значи парите са нищо.

Парите не са нищо просто не са всичко.. А и ако гинняма тези богати хора още можеше да си бършеш заеника с вестник работническо дело и да гледаш черно бял тв.. Те движат света напред ... Ин не ти разбрах логоката честно.. От 20 годишен да се поставиш на мястото на75 г Ми не може ли да си на мястото на някой 20 годишелн милиатдер,а?

Те на 16-18 г. стават дилъри на високорискови субстанции и рискуват минимум 5 г. затвор с чисто досие и без условни присъди. И изкарват 1500 - 2000 лв. на месец? Просто нямат трудови навицци. ИСКАТ, което е най-страшното, да са бандити. Не го правят от необходимост. Водили сме беседи с родителите им. Нормални хора са. Опитът ни показва, че имат отлични компютърни умения. Но, не желаят да ги използват в законната сфера. Искат да "мутреят", да са батки. Пикльовци на по 60-70 кг. и тренирали единствено във фитнес зала.

Като сте публични акционерни дружества, които се листват на борсата? Инвеститорите Ви са направили добри печалби, ако сте раздавали дивиденти тази година. Ама вие?

Е те притежават голяма част от акциите. Т.е. и те са взели голяма част от дивидентите. Освен това акциите им са повишили стойността си. Сигурно и работят СЕО та и заплата взимат. Та не ги мисли.

“ Французи са най-богатите мъж и жена в света Това е двоен успех, който свидетелства за силата на френската икономика, обявиха от "Форбс"” Не са! Форбс по правило не включва активи, които се притежават и контролират чрез подставени Лиза, фирми и холдинги! Например не се отчитат офшорни светки - по скромни изчисления стана дума за над 35 трилиона долапа! Колко според Форбс притежава например краля на Саудитска Арабия - над трилион! Къде са го поставили в класацията? А Путин? За него сериозни икономисти Данат оценки та имуществото му от 50 до 200 и повече милиарда? А диктаторът на Северна Корея, само мисля 14-те му резиденции с всичкият лукс и удобства и автомобилен парк (и частна жп линия и влак специално до именията му) къде са отразени в класацията?…

Може и нещо да притежава ,но вече няма как да го харчи... Да си построи един бункер в Сибир и да си унре тям :))

Информацията не е много точна! Най-богатите мъж и жена в Света са Кирчо и Асенчо. За 8 месеца - 8 милиарда гепиха. Това и тия франсетата го немогат.

А най-бедният - Бойко Борисов! Ной завалията има само едно чекмедже с кюлчета и пачки евро от по 500, и те фалшиви! И къща и бутик в Барселона - но на снимки:)

Ако съм на тяхно място ще се застрелям

Ся разбрахте ли що няма пари за пенсии и трябва се вдига пенсионната възраст.

Да си завият милиардите на фуниики и да си ги заврът отзад.

Тези богати хора от Франция са във фирми с десетилетия история . Онези от САЩ до вчера не знаехме че са живи .това е специфично за САЩ - всичко е фейк .

Са тия, хем са дърти хем бели. Истинските франсета са млади, черни и безоарични.

Кое е по-добре - да си на 70 години милиардер, или на 20 години хилярдер?

Второто